ben pek keyif alamadım bacaklarımı iyi açamadim ondan mi acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAhhhhhhhh, insanların, özellile de erkeklerin vazgeçemediği tutku! Hele ağızla başlayıp ağızla boşaltılırsa? Oral Seks, cinsel organların ağız yoluyla uyarılması şeklinde yapılan bir seks tekniğidir ve insanlık kadar eski bir tarihi vardır. Eski resimlerde, duvar kabartmalarında yani pek çok tarihi eserde bu teknik resmedilmiştir. Bazı insanlar oral seksi iğrenç olarak yorumlarlar. Kesinlikle yanlış. Gerekli temizliğe dikkat ettikten sonra neden iğrenç olsun ki? Üstelik ağız içi sinir uçları bakımından oldukça zengin olduğundan gerek oral seks yapana, gerekse yapılana büyük haz verir. Kadının erkeğe oral seks yapması “saksafon çalmak” olarak da argoda isimlendirilir. Oral seks son derece doğal, bilimsel olarak tarif edilmiş ve kabul görmüş bir eylemdir. Kesinlikle bir cinsel anomali veya sapıklık değildir. Asla! Aslında seksin her türlüsünde temizlik en çok dikkat edilmesi gereken unsurdur. Ama oral sekste kesinlikle yeterli temizlik olmalıdır. Bir zahmet cinsel organınızın çevresindeki ve koltuk altlarındaki kılları güzelce traş edin. Oral seksten önce özellikle cinsel organlar bol su ve sabunla yıkanmalıdır. Çünkü cinsel organlar günün çok büyük bir bölümünü kapalı, havasız sayılabilecek bir ortamda geçirirler. Dolayısıyla terleme ve sıcak etkisiyle burada bakteri üremesi kolaylaşır. Sabunun yağ çözücü özelliği ve suyun mekanik etkisiyle bu bakteriler akıp gider ve cinsel organınız mis gibi sabun kokar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar oral yaptırmıyor ki. Sevişirken erkek yavaş yavaş oraya doğru ilerliyor 👍. Tabii ki erkeğin bu konudaki bilgisi çok çok önemli. Nereye nasıl ne şekilde dokunacağını ve nereyi uyaracağını ve kızı o şekilde ilkini boşaltacağını çok iyi bilmesi gerekiyor , kızın tepkilerini iyi analiz ederek. 10 - 15 dakika sonra zaten fazlasıyla hassaslaşıyor kızlar.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen ilk defa yaşadığın bir olaydı ve gerilim yaşadın.
Kendini rahat bırakırsan oral yaptırmanın da partnerine oral yapmanın da son derece zevkli bir eylem olduğunu yaşayarak görürsün.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
26Cevap
+1 yılTabi ki çooook zevkli 😈
Düşüncesi bile içimi titretiyor benim 😈
Oral sekse bayılıyorum ben 😍
Senin bacak açıp açamamanla ilgisi yok, partnerin becerememiş 😏111 Yorumla
+1 yılNasıl keyif almadın çok acayipsiniz keyif alınmaz mı hiç oraldan ya🤦♀️
151 Yorumla- +1 yıl
Çok seviyor musun
+1 yılPartnerin iyi değildir. Zaten vajinada pek his yok. Bütün his klitoriste. Partnerine söyle klitorisi bulsun
82 Yorumla- +1 yıl
ya bilmiyorsa kltirisi :D
- +1 yıl
@blacksea77 Araştırsın
+1 yılBazıları bilmiyor yalamayı ya gelişigüzel öyle yalarsa zrvk vermez
42 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. vajina yalamak cidden özen ister... dudaklar dil iyi kullanılmalı aceel etmeden klitoris uyarılmalı fazla baskı olursa acır baskısız olursa da hissedemezsin dogru nokta onemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Demek rahat olamadın karşındakide iyi yapmadiysa sorun orda mesela oralla partnerini defalarca bulutlarda ucurabilir swni ama iyi olması lazım hele 69 her iki tarafta bayilır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Partnerin her ne kadar yapmayı bilmesede orayla oynayıp oral yapıldığında zevk almadım diyenini yeni duyuyoruz.
00 Yorumla
+1 yılYaptırmadım ama bence yapmak daha zevkli olurdu.
51 Yorumla- +1 yıl
ben zevkli diye biliyorum
bence partnerin iyi yalayamamış yoksa eminim zevk alır, hatta içine girmesine bile gerek kalmadan baya sarsıcı bi orgazmla boşalabilirdin :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seni öpüp yalaması için rahat davranmalıydın. Dili güzel çalışmalıydı
00 YorumlaBen yapmayı seviyorum
122 Yorumla- +1 yıl
Hiç yaptın mi
+1 yılSekste oral gibi müthiş bir eylem varken senin zevk alamaman çok garip
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayBacakları açman gerekli artı yapanın da iyi uyarması gerekli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. oral seksin elzemidir yani vazgeçilmezidir ön şevişmenin en büyük ayağıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa cok merak ediyorym ben de
163 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cemil1923 yaptirmayi merak ediyorumm
- +1 yıl
Çok güzel birşey bence denemelisin tabi işi uzmanına yaptırmak şartıyla. Oral benim için sekste olmazsa olmazim bana göre oral yapmak vajinanın içini dudaklarını ayrıca iki deliğinde etrafımı ve için kalçaların arasını yalamak kokusunu doyasıya almak dünyanın en güzel ve lezzetli işidir diyebilirim ve saatlerce de bıkmadan usanmadan oral yapabilirim.
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Demek ki sen rahat olmadın ve partnerinde iyi değilse ondandır yine yaptır ama rahat ol bu sefer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılgereksizz yaptırmadım yaptırmam daa
42 Yorumla- +1 yıl
ölünce toprak dolacak
- +1 yıl
@sevmistim064 seni ilgilendirmiyor işine bak ya
Sen bana gel sana öyle bı oral yaparim ki hayatımda böyle birşey görmedim dersin.
00 Yorumla
+1 yılOral kaliteli şekilde yapılırsa bütün organlarınızı titrettirir
00 Yorumla
+1 yılYapmak yaptırmak çok zevkli
00 Yorumla
+1 yılpartnerin iyi yapamamıştır.
00 Yorumla
+1 yılSadece yaparsın sende
00 YorumlaAlman lazim severek yapmak lazım
00 Yorumla
+1 yılKendini kastın galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende pek sevmiyorum çok abartılıyor
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPartnerin dilini iyi kullanamamış da olabilir
00 Yorumla
+1 yılımmm çok zevkli
140 Yorumla
+1 yılBeceremedi heralde yapan
00 YorumlaKilon kaç, ve bacak ölçülerin ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kız değilm bilemedim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kime yaptıysam uçtu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapan güzel yapamamıştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılIyi yalayamamistir
00 Yorumla Becerememis
00 Yorumla
+1 yılÖyle olmalı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeninki yapamamış 😏
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi