Merhabalar.. Herkesin fantazi dünyası kendine göre renkli elbette.. Peki senin için duvara yaslanarak yaşanan ilişki mi daha çekici ve cezbedici, yatakta yaşanan ilişki mi? 🤫🥂😏🤘 Keyifli geceler..
İkisinin de kendine göre ayrı hazzı var. Partneriz bi yerden sonra ayakta yorulacağı için (eğer yüz yüze kucağınızda değilse) Tekrar yatağa geçmekte fayda var. Ama ayakta kendisini yüzü duvara bakacak şekilde hele ki yanda ayna da varsa 😂 Buna hayır diyen kadın görmedim henüz 😂
Partnerimi duvara yaslayarak hatta kucağıma alıp duvara yaslayarak seks yapmak zevk verir. Ama yorucu oluyor. Biraz sonra yatağa geçmek zorunda hissediyor insan kendini.
Duvara karşı yapılan elbette daha zevkli Kucak için uygun olunduğunda iki taraf içinde daha uzun daha zevki olucaktir. Mutlu sona yaklaşırken yatağa geçilebilir
Sırtını ya duvara yaslayacaksın yeğen ya da bana... Kısaca ilişki yatakta rutine biner, sıradanlasir. Asansörde merdivende başlarsın, evinin kapısından girer duvara yaslarsın, yalar yutarsın , biraz da duvara vurursun gücünle kaldırıp, sonra da evi gezdirirsin kadına.. Tutku tam da böyle bisey.
İnsanın doğası heleki konu seks oldumu iki tarafta merakla fantezi kuruyor kafasında bu kişiden kişiye değişr tabi mesala ben arabada yolculuk yaptığımızda arabayı durdurup yola yakın bi tepeye çıkmıştık çeşme vardı çeşmenin orada dört defa orgazm olacak şekilde uzun bi süre seks yapmıştım bunu partnerimde bende hiç unutamıyoruz ıssız bir yerdi hemide çırılçıplak onun için diyorumki şekil falan teferruat.
Yasak olan heyecan vericidir. Mesela yatakta başka biri varsa onu uyandırmadan sevişmek korkunçlu olur. Misafirliğe gittiğiniz bir yerde hızlıca otoparkta sevişmek ateşlidir. Bir hemşireyle hastane tuvaletinde sevişebiliyorsan hızlı adamsındır. Yapmışlığım vardır. İş bitince dönüp bana pisliksin harbiden deyip sırıtmıştır. Favorimdir.
Tabikide duvara karsi bu pozisyonu da çok severim. Ama ben en çok ayakta benimkini kucağıma alıp kendisi bacaklarını belime doluyor yüzü bana dönük bir şekilde hızlı hızlı git gel yaparim. Ve Kesinlikle aynı pozisyonda kalmayida sevmem. İyi geceler.
Sevişmenin ateşi ile duvara karşı yapılan hamle güzel bir pozisyon olabilir. Bir çok kadında duvar ile partneri arasında kalması seviyor diye düşünüyorum.
Aslında bu soruya şöyle cevap vermek daha mantıklı olur. Yatak olsun duvar olsun. Partnerinle farklılıklara (mekan, pozisyon vs) açık olduğun sürece her türlü ateşli olur diye düşünüyorum.