🥺🥺🥺Ben gece den çok sabahları istekleniyorum ve sorum şu şekilde.. evlisiniz diyelim sabah uyanır uyanmaz eşinizle sevişiyorsunuz ama ben istesem bile.. acaba agzım kokuyor mu. Oram buram kokuyor mu sonuçta sabaha kadar sağ sol dönerek uyuyoruz sabaha kadar ter kokarız felan diye düşünmekten bana dokunmasını bırakmam ki yaa? Böyle sıkıntılarım var
Evliler sizde durum nasıl ne yapıyorsunuz siz
Evliler sizde durum nasıl ne yapıyorsunuz siz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
evet bende sabahları çok istekli oluyorum. sabahları ister istemez ağız kokusu olabiliyor. yatağın yanında bi nane şekeri bu işi çözer :)
Yok ya ben daha derin düşündüm.. ondan önce kalkarım duş alırım dişlerimi fırcalarım yataga gelirim nasıl fikir😂🤔😍
Hmm güzel pertnerim olmanı isterdim 😍❤️
emin ol sabahları uyanınca bir şey düşünerek değil istekle ve şehvetle öpüşerek başlıyorsun sevişmeye kokular birbirine karışıyor.
Öyle mi oluyor ki
evet öyle oluyor
Aaah ah nerde öyle eş. Neredeyse sabah hiç yapmadık. Genelde bende de sabah libido yüksek oluyor. Mast yapıp duş alıp işe gidiyorum...
Sabah uyanır uyanmaz seks yapmıyoruz gece dus alıp disimizi fircalayip öyle yapıyoruz.
Ve ayrıca sabahları seks yapmayı sevmem bırak adam ise gitsin
Ben her türlü temizim de iştee.. bırak adam işe gitsin 😂😂😂 bacım napalım evli değiliz heycan var
Geceden altını doyurur sabahta karnin doysun diye ise gidecek meraklanma ilk bir yıl hergün bildirir seni hevesini alırsın
Gece daha iyi bence loş ortam
Sevilmezmi ufaklık zaten kalkmış oluyor oral yaparak uyandırması muhteşem olurdu
Eşin mi sana yapcak
evettt tabi ben de ona yaparım
Bir şey olmaz evlilikte bunlar dert olmaz evlilikte
Evli misin
Evli değili ama dediğini yaşadım
Gece gündüz fark etmez
Onlar gorunmez
Nasıl yani görünmez derken
Yani senin takintili sryletini o heycandan hisetmezler
Evli misin yani
Bekar misin
Evett