Cinsel Yaşam En son bir kızla cinsel fantazi denedim. Kendime gelemiyorum. Sizce bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 En son bir kızla cinsel fantazi denedim. Biraz değişik şeylerdi. Kendime gelemiyorum. Sizce bu normal mi? Güncellemeler+1 yıl Güncelll En son bir kızla cinsel fantazi denedim. Kendime gelemiyorum. Sizce bu normal mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. seks bazen moral bozuyor bence normal bişey benide 3 ay falan etkilediği oldu kız bacağı görmek istemiyordum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl BDSM denilen olay Yorumla uomoitaliano +1 yıl kanka seksin her türlüsü etkileyebilir kadınlar sadece etkilenmiyor bizide etkiliyor biz sadece becerdim lafı varya hem hevesi hem de gurununu taşımak için kendimizi avutabiliyoruz tek farkımız bu heralde Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok farklı şeyler oldu Yorumla uomoitaliano +1 yıl sana mı hard yapıldı kanks Yorumla Soran +1 yıl Yazdım sana Yorumla
isimsizaşkom Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ne denedin 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Nereden buldun bu soruyu yıllar sonra 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
seks bazen moral bozuyor bence normal bişey benide 3 ay falan etkilediği oldu kız bacağı görmek istemiyordum
BDSM denilen olay
kanka seksin her türlüsü etkileyebilir kadınlar sadece etkilenmiyor bizide etkiliyor biz sadece becerdim lafı varya hem hevesi hem de gurununu taşımak için kendimizi avutabiliyoruz tek farkımız bu heralde
Yaa çok farklı şeyler oldu
sana mı hard yapıldı kanks
Yazdım sana
Ne denediniz kii
Neler olmuştu mesela?
Ne denedin
Nereden buldun bu soruyu yıllar sonra 😂