Cinsel Yaşam Sanal seks yapmak beni üzüyor bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Aşırı ilgi görüyor gibi hissedip mutlu oluyorum hiç duymadığım güzel laflar duyuyorum gerçeğe dönünce üzülüyorum Sanal seks yapmak beni üzüyor bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet normal çünkü sonrası pişmanlık oluşuyor gene de yapıyor aslinda çok normal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pişman olmuyorum ki Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl tecrübeli ve olgun biriyle yaparsan hiç üzüntü kalmaz zevkten deliye dönersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gayet zevk alıyorum Yorumla zimbateli34 +1 yıl beni denemeden bunu söyleme Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ani yaşa keyfine bak.hayatına kısa süre de olsa renk katmak heyecan iyidirbence çok zevkli 0 0 Yorumla
Erays07 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Doğru sanal seks kadar saçma yok sade eğlencelidir o kdar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sanalın zevki başka benm çevremde seks hayatım iyi baya evli olsun bekar olsun ama sanalın tadı bi ayrı tabi 0 0 Yorumla
tıpdoktoruu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Sanal seksi gerçeğe çevir? Neden çevirmiyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Utanırım Yorumla tıpdoktoruu +1 yıl Bence utanılacak bir şey yok , istersen bu utancını aşmana yardım edebilirim burdan konuşarak Yorumla
riwmax Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Sanal lafta en guzeli et ete geyecek sen bide ozaman gor gercek Seksi 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Adam tatmin olana kadar tabiki öyle diyecek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sonrada diyor Yorumla Gezginn34566 +1 yıl O zaman gerçeğe dönünce niye üzülüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Gerçek hayatta yok çünkü Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Gerçeğe taşımak senin elinde Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Gerçeğini yap öyle hissetmezsin 1 1 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Yaptın mı Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. üzülmene şaşırdım sana zevk vermesi gerek 0 0 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Gerçeğe donunce niye üzülüyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgi görmek garip hissettiriyor ama sevgi bile yok rol Yorumla Murat87 +1 yıl Bence ilgi ile sevgiyi , şehvet ile romantizmi karıştırmamak lazım. Bunu şehvet duygunu tatmin için yapıyorsun sonuçta. Önce kendine bunu itiraf etmen lazım. Yorumla
eserbay Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Herkes sanal zaten gercekci yok burada sanırım 0 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. gercegını yaşa 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben seviyorum hatta reale taşıyorum doğu zaman 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Senin gibisi bulmaz bizi 0 0 Yorumla
karyağsınartık Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Ahahahah çok iyiydi :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niden Yorumla karyağsınartık +1 yıl Gerçekçi bir yorum yani. Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla karyağsınartık +1 yıl Bakarsın Bi ara bana denk gelirsin ;) Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adi üstünde sanal 0 0 Yorumla
Sürrealist31 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Niye üzülüyosun ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evet normal çünkü sonrası pişmanlık oluşuyor gene de yapıyor aslinda çok normal
Pişman olmuyorum ki
tecrübeli ve olgun biriyle yaparsan hiç üzüntü kalmaz zevkten deliye dönersin
Gayet zevk alıyorum
beni denemeden bunu söyleme
Ani yaşa keyfine bak.
hayatına kısa süre de olsa renk katmak heyecan iyidir
bence çok zevkli
Doğru sanal seks kadar saçma yok sade eğlencelidir o kdar
sanalın zevki başka benm çevremde seks hayatım iyi baya evli olsun bekar olsun ama sanalın tadı bi ayrı tabi
Sanal seksi gerçeğe çevir? Neden çevirmiyorsun?
Utanırım
Bence utanılacak bir şey yok , istersen bu utancını aşmana yardım edebilirim burdan konuşarak
Sanal lafta en guzeli et ete geyecek sen bide ozaman gor gercek Seksi
Çoğunluk senin gibi düşünüyor. Normal
Adam tatmin olana kadar tabiki öyle diyecek
Sonrada diyor
O zaman gerçeğe dönünce niye üzülüyorsun
Gerçek hayatta yok çünkü
Gerçeğe taşımak senin elinde
Gerçeğini yap öyle hissetmezsin
Yaptın mı
üzülmene şaşırdım sana zevk vermesi gerek
Gerçeğe donunce niye üzülüyorsun?
Sevgi görmek garip hissettiriyor ama sevgi bile yok rol
Bence ilgi ile sevgiyi , şehvet ile romantizmi karıştırmamak lazım. Bunu şehvet duygunu tatmin için yapıyorsun sonuçta. Önce kendine bunu itiraf etmen lazım.
Yap zevkini al boş ver
reelde kimsen yok mu :)
Herkes sanal zaten gercekci yok burada sanırım
Takma fazla anın tadını çıkart geç
Senin zamanın gelmiş gel
gercegını yaşa
Ben seviyorum hatta reale taşıyorum doğu zaman
Hoşuna gidiyor tabi
Senin gibisi bulmaz bizi
Ahahahah çok iyiydi :)
Niden
Gerçekçi bir yorum yani.