Neredeyse her gün masturbasyon yapıyorum ve orgazm oluyorum. O kadar hoşuma gidiyor ki zevk hissi hep yapmak istiyorum. Vücudumu çok iyi tanıyorum ve zevk aldığım noktaları biliyorum bu yüzden her gün yarım saat kendime ayırmadan edemiyorum. Her gün masturbasyon yapmak sağlıklı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlar bu konuda çok ama çok şansli hem erkeklerden fazla zevk alıyorlar hemde gün içinde daha fazla masturbasyon yapıp orgazm olabiliyorlar mesela ben 1 kez orgazm olunca 2. si hem fazla zevkli olmuyo hemde erkek 5 saniye orgazm zevkini yaşrken kadın 15 20 sn arası o zevki yaşıyor kadınlar bu konuda çok şanslı
06 Yorumla
Soran+1 yıl15 20 saniye mi. Öyle yaşayan kadın varsa gelsin alnından öpelim. 2-3 saniye sürüyor bende.
Cevap sahibi+1 yılaa birçok kadın 15 20 saniye oluyormuş demkki siz tam orgazm olmuyorsunuz biyolojik olarak kadinlar erkekten hem daha fazla zevk alıyorlar hemde daha uzun sürüyor erkete orgazm 4 5 saniye surerken kadinda 12 ila 20 arası değişiyor
Soran+1 yılUyarmaya devam edersem benimki de 15-20 saniye sürer ama ellerim bile kasılıyor bu yüzden elim doğru noktadan kayıyor.
Cevap sahibi+1 yıltamam işte onu diyorum kadinların orgazmi 15 20 saniye sürüyor biyolojik olarak çok şanslısınız bu konuda ve daha da çok zevk alıyor kadınlar ve mast. haftada 3 4 kere yapılmalı diyor uzmanlar pek bi zararı olmaz fakat yorgunluk yapar
Soran+1 yılBen hiç yorulmuyorum
Cevap sahibi+1 yılvalla dr fazla masturbasyonun tek sıkıntısı yorgunluk felan diyor bence haftada 3 4 gun yeterli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Maalesef değil haftada 2 veya en fazla 3 ideal olduğunu soyluyor uzmanlar ve bir seyler izleyerek degil hayal kurarak bunu yapmanin dogru oldugunu soyluyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bir şeyler izlemiyorum zaten arkama yaslanıp zevk alıyorum hayal bile kurmuyorum
Benim artık penis ağrımaya başladı
Damarları çıktı00 Yorumla
+1 yılBu bircogumuzda hastalık düzeyinde bebeğem. Alışkanlık olmuş 😏
00 Yorumla
+1 yılHer gün mast yapmanın sebebi istekse normal sekse geçmeni tavsiye ederim. Değerlerinde düşüş yaşayabilirsin. Daha tatmin edici olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzum benim aynı sorunu yaşıyoruz bir sorun olmaz diye biliyorum sağlıklı diye duydum bende her gün😂
33 Yorumla
Soran+1 yılYa gün içinde işlerim bitse de masturbasyon yapsam diye saat sayar oldum resmen
Cevap sahibi+1 yılGel konuşalım kuzum
- 1 yıl
Konusalim kuzum xd
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeyif alıyorsan devam et ben öyle yapıyorum hiç sıkıntım olmadı cinsel hayatımı da etkilemiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ben kötü bir yanını görmedim hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. cok yapmaa ilerde zarar
00 YorumlaBen her gün yapıyorum
00 YorumlaHergün iyi değil
00 Yorumla
+1 yılTam doyuma ulaş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıksız değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen baya sanlissin😂
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılÇünkü en azından yapiyosun😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılhaftada 3 4 defa yapmak sağlıklıymış
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZararı olabilir de nerden geliyo bu istek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistekliysen güzel olur
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo anda yalandığını emildiğini hayal edermisin
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Emdirsen?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler