Sevgilim boşalınca emmeye devam etmek istiyorum normalde dayanamıyor ama ben de bağlayacağım?

Sevglilime Oral yapıyorum boşalınca yani boşalma ağnı'nın ilk sahnelerinde penis'i aşırı hassas oluyor dokundurmuyor kendisi de dokunamıyor geçen sefer ellerini yatağa bağladım Oral yaptım ama boşalınca elleri bağlı olmasına rağmen penisi bacaklarının arasına öyle bir sıkarasına açamadım bu defa bacaklarını da bağlamak istiyorum hayır kendisi de devam etmemi istiyor ama istemsiz olarak kaçırıyor kendimi bu defa bacaklarını da bağlı yapmayacağım emmeye devam edeceğim tepkisi nasıl olur merak ediyorum yaşayan varsa anlatabilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Yao da bana yapıyor oralarb yaparken boşalıyorum ki bizim sizden milyonlarca kat daha fazla sinir ucu muz var bacaklarımı kapatmaya çalışıyorum daha kuvvetli emiyor benimde nefesim kesiliyor dayanamıyorum o da durmuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yazmayı unutmuşum yaptım anlatılmaz yaşanır dakikalardı şu kadarını söyleyeyim olay bittikten sonra sevgilimi ilk sözü resmen eriyip bittim beynim uyuştu oldu
Sevgilim boşalınca emmeye devam etmek istiyorum normalde dayanamıyor ama ben de bağlayacağım?