Cinsel Yaşam Mastürbasyon yapmak kilo verdirir mi? bowie321 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kilo alamiyorum bu yüzden olabilir mi? Mastürbasyon yapmak kilo verdirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır çünkü mast yapmak çok fazla kalori yakmaya neden olmuyor. 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl bildiğim kadarı ile fazla mastürbasyon iştahsızlığa neden oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni şikayet ettim dostum artık derdini oraya anlatırsın. 0 1 Yorumla bowie321 +1 yıl Et kimin umurunda Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl mastürbasyon kalori yaktırır ama iğneyle tünel kazmaya benzer çok çok az bir kalori yaktırır yani kilo verdirmez 0 0 Yorumla
Bigdickk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ha ha ha 😂 *ptal doldu artık piyasaya 0 24 Yorumla bowie321 +1 yıl Aptal diye bana mi dedin? Yorumla Bigdickk +1 yıl Aptal değil o iptal okumayı öğrendiğinde haber et Yorumla bowie321 +1 yıl Okumayi biliyorum yildiz koymuşsun nerden anlayabilirdim Yorumla Bigdickk +1 yıl Mastın zararları 😅 opsuelimi umarım bunu doğru anladın tek seferde 😂😂 Yorumla barangunes0 +1 yıl Şikayet ettim dostum artık oraya anlatırsın. Bu ülkeye zarar veriyor varlığın. Yorumla Bigdickk +1 yıl @barangunes0 bu hesabını kapat yoksa sorumlusu ben değilim adını aldım evladım korkak evladım süslü evladım Yorumla Bigdickk +1 yıl @bowie321 bu baran bilmem ne b. k senin çakma hesabın bana bak seninde aklını alırım güya öbür hesabını kapatmissin akıllı ol s*l*kk*k yapma benim canımı sıkma Yorumla bowie321 +1 yıl Manyak misin yaa o benim hesabim değil bi kere Yorumla Bigdickk +1 yıl @bowie321 mastima sağlam malzeme olursun ama benim çok uzun geliyor. Üstelik üstüne fiskiririm. Oral ve doggy tercihim Yorumla bowie321 +1 yıl Sacma sapan konusma cinsel objen degilim senin manyak Yorumla Bigdickk +1 yıl Cinsel objem değil öznem yapayım diyorum Yorumla bowie321 +1 yıl Istemiyorum Yorumla Bigdickk +1 yıl Düşün öyle karar ver. Hem mast çok keyifli değil çok daha zevklisi var Yorumla bowie321 +1 yıl Kararimi verdim ve dediğim gibi istemiyorum Yorumla Bigdickk +1 yıl Teklifim bakidir. Adim belli olurda kararın değişirse dönüş yapabilirsin. Yalnız burcum akrep umarım çok kısa değilsin çok zorluk yaşarsın. Yorumla bowie321 +1 yıl Kisayim Yorumla Bigdickk +1 yıl Bu daha hoş işte daha güzel Yorumla Bigdickk +1 yıl Boyun kac? Yorumla bowie321 +1 yıl 1.56 Yorumla Bigdickk +1 yıl Offf harika kaç yaşındasın? Yorumla bowie321 +1 yıl 22'yim Yorumla Bigdickk +1 yıl İşte bu çok daha iyi burcum ne? Yorumla bowie321 +1 yıl Basak Yorumla Bigdickk +1 yıl Harikasin disiplin, duzen, titizlik en sevdigimden Yorumla
Onraldmir Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Günde 3 5 defa yaparsan evet 0 2 Yorumla bowie321 +1 yıl Yaa Yorumla Onraldmir +1 yıl Aç karna yapma ve yaptıktan sonra çikolata filan ye bol su iç Yorumla
bey-men Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl etkısı var ama okadar deıl bende cok yaparım 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kol kası yaparsın ancak 0 0 Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Aksine aciktirir 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Verdirir evet 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Vermez 0 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Sıfır etki 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olamaz 0 0 Yorumla
Uyumayansincap Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 564 cevap paylaştı. Verdirir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır çünkü mast yapmak çok fazla kalori yakmaya neden olmuyor.
bildiğim kadarı ile fazla mastürbasyon iştahsızlığa neden oluyor
Seni şikayet ettim dostum artık derdini oraya anlatırsın.
Et kimin umurunda
mastürbasyon kalori yaktırır ama iğneyle tünel kazmaya benzer
çok çok az bir kalori yaktırır yani kilo verdirmez
Ha ha ha 😂 *ptal doldu artık piyasaya
Aptal diye bana mi dedin?
Aptal değil o iptal okumayı öğrendiğinde haber et
Okumayi biliyorum yildiz koymuşsun nerden anlayabilirdim
Mastın zararları 😅 opsuelimi umarım bunu doğru anladın tek seferde 😂😂
Şikayet ettim dostum artık oraya anlatırsın. Bu ülkeye zarar veriyor varlığın.
@barangunes0 bu hesabını kapat yoksa sorumlusu ben değilim adını aldım evladım korkak evladım süslü evladım
@bowie321 bu baran bilmem ne b. k senin çakma hesabın bana bak seninde aklını alırım güya öbür hesabını kapatmissin akıllı ol s*l*kk*k yapma benim canımı sıkma
Manyak misin yaa o benim hesabim değil bi kere
@bowie321 mastima sağlam malzeme olursun ama benim çok uzun geliyor. Üstelik üstüne fiskiririm. Oral ve doggy tercihim
Sacma sapan konusma cinsel objen degilim senin manyak
Cinsel objem değil öznem yapayım diyorum
Istemiyorum
Düşün öyle karar ver. Hem mast çok keyifli değil çok daha zevklisi var
Kararimi verdim ve dediğim gibi istemiyorum
Teklifim bakidir. Adim belli olurda kararın değişirse dönüş yapabilirsin. Yalnız burcum akrep umarım çok kısa değilsin çok zorluk yaşarsın.
Kisayim
Bu daha hoş işte daha güzel
Boyun kac?
1.56
Offf harika kaç yaşındasın?
22'yim
İşte bu çok daha iyi burcum ne?
Basak
Harikasin disiplin, duzen, titizlik en sevdigimden
Günde 3 5 defa yaparsan evet
Yaa
Aç karna yapma ve yaptıktan sonra çikolata filan ye bol su iç