Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılBoy ile penis uzunluğu alakalı değil
Uzun boylu kızların memesi vajinası daha mı büyük oluyor sence Penis boyu boyla alakalı değil boy uzunluğu kemiklerle alakalı peniste kemik yoktur Penis boyunu genler ve çevresel etmenler belirler. Benim boyum 175 penisim ise 18 cm erkek arkadaşlarımin hepsi benden uzun ama benimki kadar penisleri uzun değil
Nereden biliyorsun dersen erkekler böyle konuları kendi aralarında konuşurlar kızlara söyledikleri gibi yalandan fazla sòylemezler
Hollandalı erkeklerin boy ortalaması dünyada ilk sırada ama penis boyları ort. 15.5 cm10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Penis boyunun evrimsel seçilimde bi işlevi olsaydı, ortalama boyu 10,4 cm olan Hindistan ve Çin'in nüfusu 3 milyar olmazdı.
Ama penis boyu, toplumsal güç göstergesi olarak yüceltiliyor. Hitit kralları için de, mesela "III. Şuppililıma'nın pipisi büyüktür" diye yüceltmeler yapılırdı.
Uzun bpyla penis büyüklüğü arasında bir korelasyon yok. Cücelerinki normaldir mesela.12 Yorumla
Soran+1 yılDoğal seçilimde bir yere kadar etkisi var. Siyahilerin penislerinin biraz daha büyük olması siyahi kadınların rahimlerinin daha da geride olmadı ile ilgilidir bu da bir evrimsel süreç. Asyalılar için neden aynısı olmasın ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük penis dölleme değil üst düzel orgazma yardımcı olur bu boyla alakalı değil bir özelliktir ama bunun yanında iktidar güç çok önemli olduğu gibi cinselliğin en kalitelisi oralin kalitesine bağlıdır bunu unutma
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl düşünüyorsun birbirimizi aydınlatalım
Soran+1 yılBoşver
Cevap sahibi+1 yılOlur
+1 yılbenim boyum 185, ellerim ayaklarım küçüktür 41 numara giyiyorum misal, yüzüm zaten minyon, ama penisim 17. boyla nasıl ilişkilendiririz bilmiyorum boyla alakalı olduğunuda sanmıyorum
10 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+1 yılYani kısa bi arkadaşımınkine açta bi bakam len seninkinin boyuna demedim hiç 🤣🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun😂
- +1 yıl
Yani bunu ancak bayanlar bilebilir bence
+1 yılbüyük penis kaliteli bir sperm değil sağlıklı beslenen kendine dikkat eden spor yapan bireyin spermi kalitelidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır yok. eskilerin rivayetine göre bir benzetme var bu bence en doğru tespit.
erkekte kulak, kadında dudak demişler. erkeğin kulağı büyükse peniside büyüktür. kadının dudağı küçükse vajina da küçüktür :D10 YorumlaBoyu uzun olanın yarağı da uzun olur. Benim boy 186 diğerini sen tahmin et
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim boyum 1.95, penisim 17-19 cm arası değişiyor. alakası var mı bilemedim sen yorumla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMantık olarak daha büyük olmalı. Ama reelde öyle olamayabiliyor. Yüzü güzel kızın memesi veya vajina dudaklarınında güzel olmasını beklemek gibi bu. İhtimal yüksek ama yanıltadabilir
00 YorumlaBoy ile değil ama ayak boyu ile doğru orantılı olduğu yapılan araştırmalarla dogrulandi
10 YorumlaBoyum 178 lakin benimkinin boyu 21- ila 24 arasında düzenli egzersiz yaptığımda en az 24- birde genişlik 6,5cm demekki boyla alakalı değil. Çocuktan böyle ne yapayım ben normal biliyordum taki başkası görünce şok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözünü penise dik bak hacı anlarsın esofman giyiyoz anlauın diye kalkınca belli olsın diye
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya niye bakayım sapık gibi
Cevap sahibi+1 yılBiz sizin vajinalarınıza bakıyoz nolcak tayt giyince belli olmuyomı sanıyonuz domates gibi ckyo. Yani bakabilirsin cekinme 1-2 sn baksan yeter zaten fazlası olmaz. Fazlasını yaparsan abaza sanır seni 1-2 sn de olay cozulyo
Soran+1 yılÇok rahatsız edici yaptığın şey. Ben de bir erkeğe bakıp rahatsız etmem
Cevap sahibi+1 yılYa bakma ben normalde utangac biriyim 1-2 saniyeden fazla bir kıza bakmam
Soran+1 yılŞeyine bakman bile yeterli rahatsız olması için gerçekten. Bende aynısını bir erkeğe asla yapmam birinin pensi boyu ile ilgili değilim boy meraklısı da değilim sadece boy ile bilimsel ya da sosyolojik şekilde bir ilgisi olup olmadığını merak etmiştim
Cevap sahibi+1 yılBilmiyodum ya sen boyle diyince harbi karsıdaki fark etse bu durum rahatsız edici olur dimi ya. Ben her sabah işe bakarken bi beğendigim kızın orasına bakıyodum kız farketti bir gün birdaha o saatte ordan geçmedi 😂😂
Soran+1 yılÇok gülünecek bir durum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılYa tamam tamam hatırlayınca gülesim geldi iste
Boyum 177 cm... Sence penisim ne kadar... Bakirim daha kızlar görse güler mi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok tersi olabiliyor sadece hormonel bir sey bu
10 YorumlaMalesef yok
Tamamen genetik10 Yorumla
+1 yılYok be ne alaka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İlgisi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardır tabiki