Tam hissetmek, sünnet derisinin tam çekersen girip çıkarken o zevki tekrar tekrar yaşamak için yapmış belli. Bazan ben de öyle yapıyorum. Normal bu ana en son en dine en sert şekilde köklemeli… Keyifli geceler. 🤗🌸😎
Erken boşalmamak için. Ben çıkartmadan yaparım ama biraz yavaşlanabilir sonra son hız devam.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pek bişey anlamadım ama normalde çıkarılır bosalmadan once ama çıkardığında hala dik ve sertti 2. Çıkardığında da oyle ve bidaha sokmadı. Anlamadım bosaldıgını da gormedım neden böyle yapıyo ki
Hayır ama onceli sevgılımle de biraz sulanıyodum girince canım açıyordu ama bırkac sanıye sonra cok fazla sulamıyordum acı olmuyodu artık hıc olmuyor dun gece mastürbasyon yaptım artık onda bile sulanmadım prno izlememe rağmen cok kotu bi sey 😩
Pek bişey anlamadım ama normalde çıkarılır bosalmadan once ama çıkardığında hala dik ve sertti 2. Çıkardığında da oyle ve bidaha sokmadı. Anlamadım bosaldıgını da gormedım neden böyle yapıyo ki
Hep mi oyle yoksa bazen mi? Karsindaki kisinin tavirlari davranislari dokunusu cok etkili oluyor cunku. Ya da kronik bir sorunsa kayganlastirici kullanin
2. Buluşmamızdı ilkimde adetlysım yoyısme oldu ıslanma durumu anlaşılmaz o zamanlar önceki sevgılımle de boyleydı ama o girdikten sonra cok sulanıyordum bu sefer gırmesıne rağmen sulanmadım hıc daha uzun kalın olmasına rağmen
Onu sen bilirsin de bosalma suresini uzatiyor uc noktada yarida birakip. Kendinden yola cik mastürbasyon. Yaparken tam en uc noktada birakip bi sure sonra devam ettigini dusun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Tam hissetmek, sünnet derisinin tam çekersen girip çıkarken o zevki tekrar tekrar yaşamak için yapmış belli. Bazan ben de öyle yapıyorum. Normal bu ana en son en dine en sert şekilde köklemeli… Keyifli geceler. 🤗🌸😎
İlişki hemen bitmesin kısa sürmesi diye adam haklı ya
Ama 2. Çıkardığında hala sert dikti bosalmadı ama bidaha sokmadı bitti ilişki. Giyindik. Neden böyle yapıyor
Hiç mi boşalmadı içine felan boşalmış olabilir
Baktın mı
Hıssetmedşm bişey sordum hayır sacmalama dedi ama bosalsa bile içime oyle sert ve dik kalır mı ki
Evet boşaldıktan hemen sonra da dik oluyor belli bir süreye kadar
İçime bısalsa demez mi ama ya baba olmaya hazır degılım dedi
İçine boşalmış olabilir çünkü boşaldıktan sonra istemez erkekler
Peki ne yapmam gerekiyor cunku sordum defalarca bosalmadım içine dedı riske atar mı cidden ya
Atabilir riske çünkü boşalmasa yapmaya devam eder boşalmış ki durmuş adam
Ama bısaldım der hap alırdı bosalmadım dıyo mal mı ne ya bende bısey hıssetmedım bısalsa hsısetmez mıyım
Hissetmezsin ki içine boşaldığında
Npcm
Hamile olmak istemiyor musun
?
Hyr
O zaman içine yüksek ihtimalle boşalmış sende hamile olmak istemiyosun bir şey yap
iyi de sana ne
adam boşalmak üzeredir boşalmamak için çıkmıştır.
Bosalmadı ama
yahu hala dediklerimden anlamamışsın bir şey adam zaten boşalmak istemiyor. o nedenle çıkıyor be kadın anlasana
Erken boşalmamak için. Ben çıkartmadan yaparım ama biraz yavaşlanabilir sonra son hız devam.
Burdan anlatmayım çok özel
Burdan anlat ya da yazma hiç bb
Tamam
erken boşalması var boşalacağını hisediyor çıkarıyor :D dsaadsdsa
Oha o kdr erken mi
aynen içinde kalsa boşalıcak :D oda rezil olmak istemiyor
İçime bısaldıgını nasıl hıssederım?
bilmemki kadın ne hıseder ılıklık hısedersın ama ya sıcaklını bu arada zevk suyuda hamıle bırakır dikat
Güzelim canı boşalmak istememiş belli ya erken boşalacağı için ya da sen kuruduğundan zevk alamadığı için
Kuruydum zevk almadı kesin
Çok kuruduğunda böyle olur zevk vermez boş ver sen sorun olacak bir konu değil
Bende bi sorun var ya istiyorum gıdıyorum yaladı bile ama kuruyum eliyle oynada bile canım yanıyordu..
İlk cinsel deneyimin mi bu?
Hayır ama onceli sevgılımle de biraz sulanıyodum girince canım açıyordu ama bırkac sanıye sonra cok fazla sulamıyordum acı olmuyodu artık hıc olmuyor dun gece mastürbasyon yaptım artık onda bile sulanmadım prno izlememe rağmen cok kotu bi sey 😩
Yok hayatım bir sorun merak etme düzelirsin. İsteğini kaybetme o daha beter :) senin çok iyi tahrik olman lazım ki rahat içine alabil acı olmadan
Nası olck ya off
Seni hazırlarım ben hayatım merak etme libidon arttığı zaman yaz
Artmıyor artık
Sen rahat ol nasıl arttığını görürsün. Senin o yüksek tahrik seviyesine çıkman lazım. Fakeinsta var mı sende sesli biraz yaparız
Ok bye
Anlayamadım ama bir erkek bosalmadan çıkarmaz penisini. Eşim asla yapmaz böyle
Kesinlikle
Boşalma süresini uzatıyor
Sen bu işi iyi biliyorsun 🤪
Bosalmamak icin yapmis olabilir
Ayri bir tripteymis o da :)
Sulanmıyorum ben cok yanı kuruydum ondan mı
Bilmem ki, onun soylemesi lazim simdi biz ne desek bos. Sen neden kuruydun ki
Bılmıyorum sorunluyum ıslanmıyorum
Hep mi oyle yoksa bazen mi? Karsindaki kisinin tavirlari davranislari dokunusu cok etkili oluyor cunku.
Ya da kronik bir sorunsa kayganlastirici kullanin
2. Buluşmamızdı ilkimde adetlysım yoyısme oldu ıslanma durumu anlaşılmaz o zamanlar önceki sevgılımle de boyleydı ama o girdikten sonra cok sulanıyordum bu sefer gırmesıne rağmen sulanmadım hıc daha uzun kalın olmasına rağmen
Uzun surmesi icin odagini dagitiyor
Erken mi boşalıyor
Onu sen bilirsin de bosalma suresini uzatiyor uc noktada yarida birakip. Kendinden yola cik mastürbasyon. Yaparken tam en uc noktada birakip bi sure sonra devam ettigini dusun
Sinir oldum ama ya of cok sinir bozucu bişey
Oyle dusunme cok esli degilsen isine gelir uyum saglarsiniz zamanla. Yarida kesiyorsa problem tabi
2. Cıkardıgında dikti bosalmadı bidaha sokmadı ama
Neyse bosalmis muhtemelen icine
Hyr hala dikti
Balon mu bu dik olsa ne bidaha sokmadiysa sokmasina gerek kalmamistir
Boşalsa yumuşar iner
Her vucut bir degil penisi dik tutan sperm degil
İçime mi bosalıyor yani
Sor ona yav taksit taksit kanser oldum
He
Yav yaz yaziyosan
Gerçekten çok garip bir durum
Sokup çıkartmak hoşuna gidiyordur
Soruya bak pujahahhdg😅
Reis kisa surmesin diye dvkc
Offf
Noldu d
Demekki is yok bida yatma onla knk
O ne demek iş yok?
Yani enerjisi bitmis belki bosalamiyoda olabilir
Yardımcı çağır eksigi tamalasi
Boşalmamak için çıkarmıştır
bosalmamak için çıkarmıştır
Ne alaka.
uzatmaları oynamış
ah bana denk gelcen içinden çıkmamda işte yeni nesil hormonlu
Ne demem gerek ona
Senin boşaldında kurumuş olmayasın
Kuruydum maalesef
On istiyormuydun tekrar
Boşalma sorunsalı olabilir