Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılpenis süngerimsi bir dokudan oluşur, tahrik olduğunda vücut o bölgeye kan pompalar ve penis bu esnada aynı anda hem uzayarak, hem kalınlaşarak, hem sertleşerek dikleşir ve kalkar.. bu işlem yaklaşık 5-20 sn sürer..
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 👍🏼
En İyi Cevaplar
+1 yılVücuttaki 5 litre kanın ortalama 1-1,5 litresini şehvet anında beyin penis içindeki kan duvarlarının aradına yönlendirir.
Kıkırdak yapıda olduğu için içine kan dolan organ büyür ve sertleşir.
1-1,5 litre kanın etkisiyle bölgedeki sıcaklıkta artar...
Kafınlar içinde aynı durum söz konusudur ama büyüyüp küçülen bir organ olmadığı için sadece sıcaklık artar..
Düşünce yeteneğimizi de bu yüzden kaybederiz.
" dayanamadım, çok canım istedi tutamadım kendimi, bir anlık hata " cümleleri bu yüzden kurulur.
Kanımuzın neredeyse yarısına yakını bu bölgeye hücum ettiği için beyin de eksik çalışır. Karar verme mekanizmamız aksar. Sonrası da malum...
Sen sen ol kanını vajinaya ya da penise doğru yönlendirme yani.
Sonra hata yaparsın. Demedi deme!!!20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoutube'a falan yaz cikar belki ya damar sertlesmesidir bu olay. Yani atiyorum bamya kadar kucukken bir kiz gelir eline alip oynarsa gozle gorulur bir hizla uzamaya baslar cunku damarlar sertlesip kalinlasir. Penisin kalkmasi olayi budur yani damarlar uzadikca buzusup icine kacan deri de genlesir ve bir anda kocaman bir seye donusup tas gibi sertlesir son haline kadar acildigi icin. Kafana takilan, anlamadigin bir sey olursa sor daha detayli anlatirim.
17 Yorumla
Soran+1 yılHeralde verilen en doğru düzgün cevap, teşekkür ederim 👍🏼
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Gayet normal bir merakla insan gibi soru sormussun, artniyetli cevaplari okudum cok utandim. Hemen gosteriyim falan demis igrenc insanlar. Betimlemeyle gayet anlamissindir ama dedigim gibi youtube'da teknik olarak aciklayan video vardir belki ereksiyon falan yazip bakabilirsin. Sakin daha iyi anlamak icin birisinin karsinda kaldirmasi luksune izin verme :)
Soran+1 yılKesinlikle insani bir merakla sordum, sapıklıktan veya cinsel arzudan falan değil. youtubeden erection yazıp izledim ve ilk çıkan videoda tam merak ettiğim şeyleri gördüm. O video da gayet bilimsel bir videoydu, tam aradığım gibi yani. Sana tekrar teşekkür ederim , cevabını eig seçip soruyu hemen kapatıyorum 😊👍🏼
Soran+1 yılHemen kapatamıyorum tabii 1 gün sonra :)
Cevap sahibi+1 yılEheh 1 guncuk sabredeceksin o zaman ama eig secince kapatma secenegi de aciliyor diye biliyorum :) bu son derece dogal bir merak ve firsattan istifade etmek cok cirkin bir davranis. Merakini gidermene ve kafandaki soru isaretlerini tamamen atmana sevindim. Abartilacak bir yani yok yani sihir falan yapmiyoruz basit sekilde damar sertlesiyor :D
Cevap sahibi+1 yılCok tesekkurler 🙏
Soran+1 yılBen tesekkür ederim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen videom var atabilirim, mastürbasyon değil yanlış anlama mesela birini hayal ederken video izlerken ereksiyon olana kadar hiç dokunmuyorum
soruyu beğendim03 Yorumla
Soran+1 yılBuraya at :D
Cevap sahibi+1 yıloldu sonra bana mesaj gelsin
"yorum kaldırıldı 'aşırı cinsel içerik' tekrarı halinde hesabınız iptal edilir"
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sadece ereksiyon olurken ki video 20 sn falan
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılnoralde yumuşak bir et parçası gibi 5-6 cm felan, tahrik olunca 2 saniyede kalkıyor kuzum cart diye dimdik havaya dikiliyor, 15 cm oluyor, bakınca kızlara acıyorum bazen, heyecanlanınca içine kan doluyor ve bu sayede hem uzuyor hem de jkalınlaşıp şişiyor iyice resmen beton gibi semsert oluyor. içindeki milyonlarca gözenek tazyikli kanı hapsedip sert kalmasını sağlıyor. böyle bişey kuzum videoda izle, www. youtube. com/watch? v=bl7E-HJpglU boşlukları silmen gerekir.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=WqXNjiMq_2Q bir de bu var animasyon eğitim videosu burdan anlarsın nasıl olduğunu yapısı mapısı hepsi var
+1 yılBunu izleyebilecegin bir video yoktur heralde. Bunu gercekten izlemek istiyorsan mini bir etek giyip bir erkegin onunde egilirsen nasil kalkmaya basladigini gorursun :)))
05 Yorumla
Soran+1 yılMerakım için bunu yapmam ama
- +1 yıl
Ben de agzimda bir seyler yalarken b3nimkinin nasil ayaga kalktigini izlemeni isterdim :))
Soran+1 yılHemen seviyesizleşiyorsunuz yahu
- +1 yıl
Iyi de merak ettigin seyi gormen icin dedim. Zorla yap demedim ki :))
- +1 yıl
Hem bu soruya ne kadar seviyeli bir cevap verilebilir ki?
erkekğin cinsel organı yavaş kalkmaz şak diye kalkar
10 Yorumlabunlar sakıncalı konular yalnız :D dikkat et ısırabilir :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden durup durup yorum yapıyorsunuz ki anlayamıyorum?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana kalırsa bu sitede böyle şeyler sorma yoksa seni harcarlar yanlıs anlama ama, namuslu birine benziyosun umarım yolundan dònmessin...
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl harcayabilirler kim olduğumu bile kimse bilmiyor?
Cevap sahibi+1 yılKim olduğunu bilmeseler bile Allah biliyor senin niyetini ve nasıl biri olduğunu.
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Vardır heralde bılmıyom penıs sertleşme anı uaz vıkar heralde bıyerlerde vıdeoda
10 Yorumla
+1 yılonun vıdeosu olcaghını sanmıyorum pek ama beyınden gıden sınyalların hormonları tteıklmesıyle elle veya baskı sonucu kalkar mantıgı bu yanı
02 Yorumla
Soran+1 yılKac saniyede tamamen dikleşir mesela?
- +1 yıl
ya tamam algı sınır uyumuna baglı o gonderılen sınırlernekadr kuvetlıyse okadr kısa surede olması gerekn pozısyonu alır
Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Bunu izlemeni kesinlikle öneririm çok güzel bir duygu oluyor sertleşmesi böyle atar damar vuruyor kademe kademe kalkıyor sert oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılİzleyebilsem
Soran+1 yılGizli sordum farkettiysen, o kadar değil
Sapıtmayalım demişsinkendin sapıklaşmışsın. Yqşın kaç lan senin 18 yaş altı
02 Yorumla
Soran+1 yılYaş 20 , benim sapıttıpım falan yok olayı kişiselleştirmiyorum farkettiysen
+1 yılyoutube de bununla ilgili birsürü video var aç birini izle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkan damarları sayesinde kalkıyor penisin yapısı süngere benzer kan damarları kan ile dolar ve penis kalkar
00 Yorumla
+1 yılNaoacksn inik ve kalkık halini zamanı gelince gorursn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem gerçekte değil diyosun hemde izlemek istiyorum diyosun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes p*rno izliyor kendini tatmin etmek için, ama gerçekte yapmak istemiyor. Onun gibi düşün çok mu garip?
Cevap sahibi+1 yılPeki :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbır çok yerde bulursun zaten öyle uzunda sürmüyor pat hazır hale gelıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldelimesut31hotmailcom skype ekle izlersin sadece kapatırsın
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEkle bekliyorum izlersin
Cevap sahibi+1 yılEkledin mi yazsana aloooooooooooooooooooo
Cevap sahibi+1 yılEklemiyceksen söyle sadece izleticem sana
Sanal seks yap ozaman en bastan gorursun herseyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstersen ozele gel 20 cm nasıl kalkar soyliyeyim sana bebegim
10 Yorumla
+1 yılBul bir abaza canlı yayın açsın sana 😀
00 Yorumla
+1 yılOnu bunu boşver de inik penis gördunmu hiç 😉
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu gördüm
- +1 yıl
Nerde gördün 😊
Soran+1 yılİnternette
- +1 yıl
Madem gördün kalktığı videosunuda izlemiş olman lazim 😉tavsiye edeceğim bir site var ama neyse buradan vermem çok ayıp
- +1 yıl
Video istemiyorsunuz anladım :)
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılTahrik olunca sertleşme olur.
00 Yorumla biyoloji okumamissin galiba :)
00 YorumlaÖğrenip ne yapacaksın ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Ereksiyon videosu yaz gorursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoutube da var. Erection falan yaz cikar.
10 YorumlaKocamuz kalkmayi izlemeni ister
00 YorumlaBiz senin vajinan nasil sulanir merak ediyor muyuz
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmişsinizdir yoksa durur muydunuz
- +1 yıl
Yoo öğrenmedik :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn ufak bir cinsel yaklaşma olsa kalkar işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum , ben izlemek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılGösterelim o Zaman 😊 İnsanı zorla kışkırtıyon
+1 yılbir anda :D patlama oluyor
00 Yorumla
+1 yılAyol gayim bende bilmiyorum ufacik zaten :D
00 Yorumla
+1 yılBagimsiz ozgur o kafasina gore takiliyor. d
00 Yorumla- Daha fazla (20)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026