Ben yaşamadığım icin harika gözüküyor yoksa gerçekten harika mı? Düşününce bile deli oluyorum gerçeğini yaşasam ne olur acaba. Bu his herkese göre değişir tabi. Sizin için nasıl birşey?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzak durulması en kolay bağımlılık. Bir erkek olarak hala bu yaşta yapmamışsam. Kendi kendini idare etme yöntemi olduğu içindir. Dışarı atılacak sıvı olgunlaşmış hale gelince mas yapmak en idealidir.
24 Yorumla
Soran+1 yılYa helal olmayan birisiyle yapılmamalı zaten bunu biliyorum ama ömür boyu da elle olacak iş değil
Cevap sahibi+1 yılNiye olmasın haklısın olmuyor o yüzden günde 7-8 yapardım delirmek üzereydim şimdilik günlük 2 indirdik bakalım. En azından görüntü, ses filan olmasa da yazı karşılıklı yazışmak daha iyi oluyormuş.
Ha bu kendi adıma bu yaşta bakir kalana kadar da kafayı yiyeceğin başka bir yönünü de keşfediyorsun.
Cinsellik hakkında bilimselden, en uç ne varsa öğreniyor araştırıyorsun çünkü madem elle yapıyorum neymiş, neler varmış başka zevk veren diye hepsini a-dan z öğreniyorsun artık profesyonel sayılırım bu konuda
Soran+1 yılİyi tamam
Cevap sahibi+1 yılNe ya özür dilerim. Kendimi övmüş gibi olmak istemedim, bir şeye ne kadar derinden dalarsan çok şey öğreniyorsun anlamında demek istedim. Yoksa ne kendi mi övmek ne de merak et gel bana sor diye demedim.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılCok zevkli bekarken alisma bırakmazsın alisan kizlar gece üçte yalvarıyor yazlığa getir doyur beni diye evlen doya doya keyfini yasa bağıra bagira ucarsin😏🙄
13 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşmayayim ama bekarken yapmam Allah o duruma düşürmesin
- +1 yıl
Kesnlikle yapma gec kalma evlen keyfini yasa
Soran+1 yılEvliliğe daha var yaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılMükemmel uyumun bulutların üzerine çıkartan inanılmaz bir ahenkle içinin sarhoş olması gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılUyum önemli
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşayan bayan arkadaşların yok mu anlatmadılar mi?:)
122 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadaşlarım evlenmeden yapmayacak kişiler
- +1 yıl
Peki yani gençsiniz hiç mi merak ettiğiniz sorguladığıniz olmadı? Nasıl oluyor gibisinden
Soran+1 yılİşte sorguluyorum yaa 😂
- +1 yıl
En güzeli helal olsun onlara 👏
- +1 yıl
Yok bayan arkadaşların arasında demek istedim, dedikodu merak en yoğun olduğu zamanlar.
Bu arada teorik olarak bilgilendirdin mi kendini?
Soran+1 yılİnternet üzerinden bilgi sadece
Soran+1 yılBayan arkadaşlarımla oturup seks konuşmayız
- +1 yıl
Tüm güzellikleri olumlu olumsuz yanlarıyla sana öğretmek sorularina cevap vermek isterim. Elbette yaşamadan o hissi sana veremem ama kalbinde kelebekleri ucurtabilirim:) soracağın sorular yeni şeylerin habercisi olabilir. Yeni merakların.
- +1 yıl
İste tüm yönleriyle irdeleyebiliriz, mesela cinsellikle alakalı google a sorduğun ilk soru neydi?:)
Soran+1 yılAbi tamam uzatmanın anlamı yok
- +1 yıl
HAy ağzını öpeyim ya bildirim gelmekten gıda geldi
- +1 yıl
Neden istemedin? Amacin niyetin öğrenmek değil mi? Sanaldan falan bahsetmiyorum gerçekten mantıklı soru cevaplardan bahsediyorm
Soran+1 yılTamam işte buradan genel sordum. Cevsp vermek isteyen verir
- +1 yıl
Özel konulara genel cevaplar verilmez verilse de tatmin etmez:) valla kötü niyetim yok biraz keyfim yok, ondan genç birinin zihnindekileri öğrenmek ve yardım etmek biraz kafamı dağıtacaktır, başka inan farklı dusuncem yook.
Soran+1 yılSenin kafanı dağıtma aracın değilim ben. Şuraya soru sordum diye seninle özelden konuşacak değilim. Böyle soru sorduk diye sen beni ne sandın acaba?
- +1 yıl
Bak iste tam da bundan bahsediliyorum. Sitenin yapısından kaynaklı herkesi bir potansiyel sapik sanıyorsunuz. Böyle biri degilim ve cinsellik seviyeli şekilde konuşulduğunda gündelik hayattaki muhabbetten farksız bir muhabbet. Ben genç parlak bir zihnin merak ettiği kafasinda olanları öğrenmek ve yardımcı olmak niyetindeyim. İki karşı cins saygı ve seviye çerçevesinde konuşamaz mi?
Soran+1 yılBen sapık görsem gelip burada bunu sormam. Ama sen sırf gencim diye aptal sanıyorsun sanırım. Benim zihnimi öğrenip akıl vermene ihtiyacım yok. Burada sorup sordum ve bitti sana özelden vali ayırıp bunu konuşacak kadar da aptal değilim.
- +1 yıl
Konuşunca ne oluyor ki? Kendini neden böyle bir yere koydun anlamadım. Öğrenmek istediğini söyledin ve gayet normal bir durum. Bende yaşamış biri olarak sana anlatabilirim dedim. Aptallık ya da saflık gibi bir durum söz konusu degil.
Soran+1 yılTamam sorumun altında belirtebilirdin
- +1 yıl
Sence cinsellik gibi uçsuz bucaksız bir olay burada anlatılıp anlaşılabilir mi hemen?:)
Soran+1 yılNasıl bir duygu nasıl bir his diye sordum. Detaylı anlatım demedim.
- +1 yıl
Peki sen bilirsin. Sorduğunda kal
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende tırtıklı bir yere giriyor hissi veriyor sıcaklık ve ıslaklığı hissediyorsun felan
23 Yorumla
Soran+1 yılYani hoş birşey mi bu
Cevap sahibi+1 yılElbette hoş. Ama ilk denemelerde iki taraf için başarısızlık oluyor. E oda normal
Soran+1 yılYani tabi bazı şeyler görmezden gelinebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdakiler tahrik etmek için yok uçacaksın yok kaçacaksın şu an bilmediğinden meraktan dolayı isteklisin her zaman beklentiyi yüksek tutma
23 Yorumla
Soran+1 yılBelki de dediğin gibi bilemem
Soran+1 yılYok yok
Cevap sahibi+1 yılAma çok merak ettim senle konuşmak isterdim
+1 yılDünyadaki en zevkli olay
12 Yorumla
Soran+1 yılO derece yaniii
- +1 yıl
Olay bu
Baldan tatlı şaraptan lezzetli
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa