Siz tacizcilerden sapıklardan bahsedıyorsunuz ben onlardan bahsetmıyorum😂😂
Kadınların cinsellik bahsi olunca
"aaa sapıkmı bu" düşüncesinden bahsedıyorum!!!

The_boxer sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Siz cinsel istekleriniz uğruna haddiniz olmayan şeyler yapıp uçkur sevdanızı giderme peşine katil bile oluyorsunuz ve kadınların geneli sadece kendini tatmin ederek isteğini geçirebiliyor bu yüzden ikisi kıyaslanamaz bile
kesinlikle öyle haklısın birde gelip soruyor wkdsjchberıowkldfn komiksiniz
Sormaktaki amacına çamur atmak mı dersin suç bastırmak mı dersin hatta bo* atmak mi dersin bilemem ama durum cidden bu.. şaka gibiler
Sen ne degısık bı tıpsın siz böyle dünyadam bi haber sütten çıkmış ak kaşıl gibi davrandıgınızda sızce bız bunu yıyormuyuz? Boş boş konuşuyorsun ama hava gazı sende cok ıyı bılıyorsun kadınların neler yaptıgını da işine gelmıyor degılmı. Sevgılımı ayartamıyorum sunu bunu nasıl ayartırımda kendımı mıktırırım dıye yapılan paylasımları, dger platformlarda yapılanları hatta günlük hayatımızda karsımıza cıkanları gormezden gelıp burda show yapıyorsun bızde bunu yedık 😂😂 haklısın toplum baskısı yuzunden sadece zarla bakıre kalıyorsunuz ki artık gunumuzde onunda onemı kalmadı erkeklerde sizin yedıgınız haltları senın burda yaptgın gbı bas bas bagırsa sen burda boyle show yapamazdın 😉😀😂
Toplum baskısı yüzünden bakire kalıyorsunuz derken?
Sen sevgili ayartmakla, yolda gördüğün kızlara ağzının suyunu akıtmanın taciz etmenin dik dik bakarak rahatsız etmenin aynı şey olduğunu mu düşünüyorsun?
Sen burada kızların namusunu sorgulayacağına önce ağzının suyunu topla sonra gel karşıma öt
Sevgili ilişkileri de kimseyi ilgilendirmez. Burda boş boş konuşup sinir etme insanları.
@defneeaygok söyleyeceklerimi söylemiş zaten sana efor sarfetmeye hiç niyetim yok
Toplum baskısı olmasa kadınlar erkeklerden daha beter olur dıyorum bunda anlamayacak ne var. Bu durumda baskı var dedgınız halde bıle her haltı yıyorlar sadece zar bakıre kalıyor ddger yerler pert olmuş 😀 yav zekasız zekasız konuşma sanki kadınlar yolda agzının suyunu akıtarak erkeklere bakmıyor ne kadar boş konuşuyorsun zeka sevıyenın eksılerde oldugu ne kadar belli. Yolda yakısıklı bırını gorunce onuda gectım altında arabası olan herkese mal mal bakıyorsunuz göz kırpsa kollarına koşarlar neyse yav sana tavsıyem yorum yaparken o beynını bıraz kullan daha fazla rezıl etmeyeyım senı 😉😂
Kızı rezil ettiğini düşünüyorsun ama savunduğun fikri bile hakaret etmeden belirtemediğin için rezil olan sensin aslında bunun bile farkında değilsin
sadece davet ettiğin sorulara bakarak bile karaktersiz bir cinsellik düşkünü olduğunu anlamak mümkün.
@defneeaygok bu senı neden ilgilendırıyor peki 😀 siz zaten hıc cınsellık bılmezsınız hıc alakanız yoktur hıc bıse yasamadınız 😂😂 yaaav geçin bu ak kaşık ayaklarını dedıgım gbı korkunuz olmasa bızden beter olursunuz kı korkulara baskılara ragmen her haltı yıyorsunuz kaybol şurdan 😀
@The_boxer bo*u çıkmadı mı sence de artık bildirim almak istemiyorum bu saçma sorudan
Ama hala küfredip duruyorsun ya şaka gibisin gerçekten
Benim kimsenin ağzına sctığım yok hatta farkındaysan tüm konuşma boyunca saygımı korudum sana teşekkür et demiyorum ama herkes aynıymış gibi davranmayı bırak mesela diyorsun ya siz kizlar da istiyorsunuz elinizde olsa baski olmasa ciplak gezceksiniz falan filan bu soylediklerin baya çirkin şeyler ve şu an emin ol yapmak istediklerini baskı altında olduğu için yapmayan çok çok az kişi var yani aslinda çoğunluğun tercihi bu tercihimiz çıplak dolaşmamak oldu baya şaşırtıcı olsa da senin için
Ben sen yaptın demıyorım nıye koyu carpıtıp anlamadan yorum yaomakta ısrar edıyorsun kız msjlarda küfür edıyor dıyorum halen kalkmıs bana kufur ettın dıyosun neymış kaşar demişim... bende onun ıcın dıyrum agzmza scsın sesımızı cıkarmayalımmı dıye ben sizle iletişim kuramuyorum anlamıyorsunuz en ıyısı bıdaha yazmamak. Bana cınsellık sordguk ıcın tavır yapan kızın profıl resmıne bakarsan anlarsın ne demek ıstedgımı bıldıgın salaga yatıyor duyar kasıyor küfür ediyor bide ama ben suclu oluyorım hayrrt valla hayret 😶😶
bir kadın hesabı aç ve linklere tıklama çünkü genelde penis veya p*rno resimleri olacaktır. bir yerlerini çekip bunu karşıdaki "istemediği" halde "zorla" atan bir kadın tanımadım varsa ve şikayetçiyseniz buyrun meydan sizin. olaylara bizim bakış açımızdan bakıyoruz ve rahatsızlığımızı dile getiriyoruz. ayrıca genelde resim atanların göbekleri yağlı ve kıllı, bacakları da yumuşak görünüyor. göz zevkimi korumak adına açmıyorum. spor yapın.
Konuyu saptırmıssın onune gelene resım atan zaten sapıktır ben onlardan bahsetmıyorumkı banada resım atan kadınlar oldu hemde hıc muhabbetımız yokken!!!
Ben normal durumlarda
Konuyu cınsellıge getıren
Mast yapan
Libidom yuksek dıye bas bas bagıran kısılerden bahsedıyorum...
Emın ol erkekler dunden razı gıbı davranmayıp sızın gıbı ıfsa etse bızden gerı kalır yanınız olmaz cins olarak..
Sadece bu sıtedekı paylasımşara bakarak bıle bunu anlayabılırsın o erkegı nasıl etkılerım
ben ıstıyorum sevgılım ıstemıyor
Sevgılım hiç cınsellıkten bahsetmıyor vs vs binlerce örnek var
Aynı görüşteyim bi algı var işte eskiden durum böyleydi de ondan yoksa haklısın yani bu konuda
Doğrudur zaten günümüzde herkes böyle ama ağız iyi laf yapıyor işte
Çünkü kadınlar erkeklere bunu söylediğinde "or. spu" muamelesi görüyor. Toplum olarak, "namus" dendiğinde aklımıza sadece "kadın" gelmediği zaman bu eşitsizlik de son bulacak.
Bu senin dediğin apayrı konuya gitti şimdi. Senin kastettiğin aldatma olarak, kötü davranış konusunda geçer. Ama genel olarak çoğu kadın, doktora bile cinsel hastalığından zar zor bahsediyor.
Kadınlar cinsel isteklerini erkeklere göre daha iyi yönetebiliyor, yani hakim olabiliyor.
𝗬𝗮𝗽𝗮𝗻𝗹𝗮𝗿 𝗻𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘆𝗮𝗽𝗶𝘆𝗼𝗿 𝗱𝗲𝗿𝘀𝗲𝗻:
Ülkede bakire isteyip evlenmeden önce istediği gibi cinsel ilişkiye girenler,
Erkekler tarafından yapılan tecavüz, taciz olayları,
Kadınlara atılan +18 mesajlar ve çıplaklık içeren görseller,
Bu tarz şeylerden dolayı "Cinsellik Düşkünü" adı altında genelde erkekleri yargılarlar.
İki taraf da aynı şeyleri istiyorsa sorun yok kimse kimseye sapık diyemez, düşkün diyemez. Ama cinsellik için karşı tarafı kandıran veya zorlayan olarak düşünecek olursak.. erkeklerin sayısı ÇOK daha fazla.
Kadinlar belli etmemesini biliyor.
Erkekler de belli oluyor
Kadınlar çok iyi saklar. Erkekler belli eder. Mesela ben;)
Öylesiniz çünkü
Çünkü kadın ya kadın sapik olmaz. O tabir erkeğe etiket olmuştur. Zavai erkekler
çünkü öylesiniz
biz de görüyoruz sokaktaki giyinme kabinlerinin altında uzanan telefonları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?