+1 yılgüzel soru :) bir de bu olay tüm dünyada aynı, yani evrensel bir durum. bence seksin doğasından kaynaklanıyor. seks, fiziksel bir eylem ve fiziksel üstünlük erkekte oluyor. sonuçta sekste aktif olması gereken kişi erkek, ayrıca güçlü olması gereken kişi de erkek. kadının rolü daha pasif. erkek etken, kadın edilgen. bunun 2. sınıf olmakla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
eylemi tanımlarken yapan ve yapılan diye ayırırsan mecburen yapan kişinin erkek olması gerekiyor. diğer tüm terimler de buna göre şekilleniyor.
tamamen temel içgüdü.05 Yorumla
Soran+1 yılbana onur kırıcı geliyor
- +1 yıl
şimdi güncellemeni okudum, bu şekilde olursa tabii ki onur kırıcıdır. erkek arkadaşına çok koymuş demek ki ayrılmanız, aklınca böyle kendini tatmin etmeye çalışıyor. doğru düzgün, olgun biri olsaydı böyle bir şey yapmazdı; çok çocukça bir davranış. sonuçta iki sevgili arasında her şey yaşanabilir ama bunu başkalarına bu şekilde anlatmak onun problemli olduğunu gösterir. mesela bana böyle bir şey anlatsa, senin değil onun hakkında kötü düşünürüm, öyle biriyle de görüşmem bir daha.
Soran+1 yılherkez senin gibi değil :(
- +1 yıl
insanlar dedikoduyu sever ama sen kafaya takmazsan hiçbir şey olmaz. erkek arkadaşının bu anlattıkları çok olağanüstü şeyler değil, herkes sevişiyor. o biraz görmemiş olduğundan fazla heyecanlanmış bence :) sevgilinle sevişirsin, bu kadar basit. şimdi sokakta gördüğün herkes bunları yapıyor, bunları anlatan adamda bir eksiklik vardır. hiç umursamadan hayatına devam edersen en iyi cevabı vermiş olursun.
Soran+1 yıldeniceğim sagol
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Bu saydıkların aşağılama değil. Sevişme esnasındaki bazı pozisyon ismi ve fiiliyatın argodaki adı. Kadın cinselliği. aşağlanmıyor. Ona bakarsan senin beğenmediğin " Domalma" nın İngilizcedeki karşılığı " Köpek tarzı / Pozisyonu" o halde bu aşağılamanın dibi mi oluyor. Dediğin yerimler sana kaba gelebilir.
Ha bir de Küfür içinde kullanılıyor. Ama aslına bakarsan komik. Düşünsene Adam kadına " Seni S..kerim" Diyor. Kadında " ne olmuş ben senden 5 kat fazla zevk ve keyif alırım" dese.32 Yorumla
Soran+1 yılbana onur kırıcı geliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen çok aşağılayıcı bir durum. ayrıca o erkeğin yaptığına söylenen bir tabir var ama burada söylenmez.
çok aşağılık bir herifmiş sırrınızı başkalarına anlatması :(03 Yorumla
Soran+1 yılasıl ağrıma giden gerçekten yapmış olması kendimi mendil gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılevt.. yapman gereken tekrar aynı şeyleri yaşamamak için attığın adımlarda dikkatli davranman... ben öyle yapıyorum
Soran+1 yılhmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
bu çoğu erkeğin cinselliğe çarpık bakış açısının bir ürünü maalesef. cinselliği bir cezalandırma, ego tatmini ya da güç aracı olarak görmek gibi garip bir bakış açısı var. halbuki doğası gereği fiziksel ve ruhsal bir paylaşım aslında. bunu anlamadığımız sürece penis boyundan tut da abartılı hikayelere kadar cinsellik konusundaki yanlış bilinenler ve önyargılar bitmeyecek.ama doğamız gereği cinsellikte kadın edilgen erkek etken bir pozisyonda olduğu için ve bu roller çok benimsendiğinden çoğu kadın bu kelimeleri yatakta duymaktan hoşlanabiliyor bile.
08 Yorumla
Soran+1 yılyatakta duymak inan sorun değil ayrıldıktan sonra dışarda anlatması
Soran+1 yılçevremiz ortalama olarak aynı :( nasıl yüzlerine bakıcam
- +1 yıl
biliyorum senin için zor bir durum ama sen onu sevmiş, güvenmiş ve bunu yapmışsın. şimdi onun yaptığı şey adilik. kim ne düşünürse düşünsün sen bu şekilde düşünüp buna göre hareket etmelisin. zaten şu aşamada elinden başka bir şey gelmez. onun sana yapmak istediği de seni başkalarının gözünde küçültmek. ama sen küçülmüş gibi hissedip bu şekilde davranmadığın sürece kaybeden o olur.
Soran+1 yıldenicem başka şansım yok
Soran+1 yıldenicem başka şansim yok zaten
Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Her Erkek kılığındakini Adam sayma. Kadınlarda Or...u denenin erkeklerdeki karşılığı da senin sevgilin olan kişi. Sana bunu duyuranlara" Yalvardı yakardı bir kez olsun sevişecektik, onda da Kuş ötmedi " de.
43 Yorumla
Soran+1 yıliyi fikirde senin eksileyen kim?
Soran+1 yıl:)
+1 yılErkek arkadaşın tam bir şerefsizmiş. Onurlu bir erkek için sevgilisi namusudur. İlişkisi bitse de aralarında yaşananlar güzel bir anı ve sır olarak kalmalıdır.
56 Yorumla
Soran+1 yılkitap gibi konuşuyosun +1
- +1 yıl
Ay teşekkür ederim puan için. Gerçek düşüncelerim bu, bugüne kadar eski ilişkilerim hakkında kimseye bir şey söylemedim hep onları güzel ve sevgiyle sır olarak saklıyorum. Yeni sevgililerime bile anlatmadım :)))
Soran+1 yılsüpersin
- +1 yıl
He süperim hala arkadaşlık isteği göndermedin :))) Şaka şaka gönderme.
Soran+1 yılgönderirim ayıpsında akşam şuan teldeyim zar zor çekiyo net
- +1 yıl
Tamam canım :)
o ifadeleri kullanarak bu işi iyi yaptığını sanan erkeklerden bende utanıyorum. onlar adına ben senden özür dilerim ;)
610 Yorumla
Soran+1 yılkeşki hepsi senin gibi olsa
Soran+1 yılolabilir zaten soran olursa yalanlıycam ama kendi içimde biliyorum :(
Soran+1 yıluydur diyosun :)
Soran+1 yıl;)
Soran+1 yılgerisini bana bırak :D +1
+1 yılSana saygı duymuyorlarsa ya saygı duyulacak birisi değilsindir ya da saygı gösterecek yapıda kişilerle beraber değilsindir. Her ikisi de sana bağlı olduğundan erkekler neden bana bu şekilde davranıyor diye kendini sorgulaman lazım.
129 Yorumla
Soran+1 yılbelkide benim hatam :(
- +1 yıl
En azından şunu öğrendin ki bir insanla ilişki yaşayarak onu tanımaya çalışmak yerine ilişki yaşamadan önce tanımaya çalışmak gerekliymiş.
Soran+1 yılkesinlikle asıl sorunumda buymuş
- +1 yıl
Nasıl tanışmıştınız? Senin ortamından biriyse anlatması gerçekten can sıkıcı.
Soran+1 yılyakın oturuyoruz bile sayılabilir :(
- +1 yıl
Kötü. Ne diyim artık. Geçmiş olsun. Artık o yokmuş gibi yaşamalısın. Bu yaptığına devam ederse zor gibi ama yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
şu eksileri verenlere de bir kız yaaa hep puanlarımı yediler :(
Soran+1 yılben artılıyorum
- +1 yıl
bence artık takma kafana bu olayı. nerde yaşıyosun bilmiyorum ama bunu anlatan tip biraz varoştur.
Soran+1 yılyok :D
- +1 yıl
:D jet sosyete deme şimdi
Soran+1 yıljet sosyete değilde kroyum ama para bende
- +1 yıl
amaan. paran olması gerçekten sıkıntı. hep etrafında sahte insanlar olur.
Soran+1 yılkendim için değil eski sevgilim için kroyum ama para bende tipibi insan dedim
- +1 yıl
:D o zaman adam konuşur. bu dediğim onun için de geçerli. ama hep sıkıntı işte. yalaka çoktur onun etradında o da muhabbete gaz vermek için şöyle yaptım böyle yaptım diye atıp tutuyodur.
Soran+1 yılolabilir kaşar ben oluyorum ama
- +1 yıl
ee parası için biriyle çıkıyorsan sonuçlarına katlanırsın. neticede olacakları bu çocukla çıkmadan önce tartmalıydın.
Soran+1 yılparası için çıkmadımki
- +1 yıl
ama o bunu öyle algılamış olabilir. neticede parası olduğunu belli etmiş ki parası var diyosun.
- +1 yıl
senin için çok para harcadı mı?
Soran+1 yılbenim aileminde en az onun kadar parası var ihtiyacim yok
- +1 yıl
ya önemli olan o değil. harcadı mı harcamadı mı?
Soran+1 yılillaki harcamistir erkek
- +1 yıl
Erkekler biri için para harcayınca o kişinin üzerinde söz söyleme hakkına sahip olduklarını düşünür. Kişilik olarak bu zayıf olduklarını gösterir ama gerçek budur. Özellikle zayıf karakterli insanlar bunu yapar. Etraflarındak insanları parayla satın almaya çalışırlar hatta etraflarında parayla insan toplarlar.
Soran+1 yılbilmiyorumda sanki ona hak veriyosun
- +1 yıl
ona hak vermiyorum. ama senin hayatına zorla girmedi ya. sen soktun onu hayatına. bu yüzden biraz da kendini suçlamalısın. insanlar seçerek sokmalısın hayatına de mi?
Soran+1 yılbiraz haklisin
- +1 yıl
naparsın artık. kötü de olsa bir ders çıkarttın. tutup atma bu dersi, koy cebine sakla.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbütün adilik onda ama benim anlamadığım diğer bir konu, şimdi adam gibi seven erkekler var ayrılıncada eskiden sevdiğimdi diyerek sahiplenen erkekler falan niye böyle insanlar sırf dürüstlükleri yüzünden yanlız kalıyolarda senin eski sevgilin gibi adi şerefsizler daha çok ilgi görüyo bir türlü anlamıyorum arkadaş.
01 Yorumla
Soran+1 yılözellikle kimsenin serefsizleri sectigini sanmam denk geliyodur
o tip erkekler gercek hayatta bir sey beceremeyen kişilerdir...
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D iyi felfese
:) vlhi herkes öyle değil kardes sana hep sapıklar denk gelmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılolabilir belkide
Soran+1 yılinş
Saygiyi nerde nasil aradigina bagli
O laflari soyleyene sozum *karakter meselesi*11 Yorumla
Soran+1 yıl+1
+1 yılGenellikle erkek aktif olduğundan sanırım böyle yerleşmiş. Biraz daha aktif olsanız yeni kelimeler türeyebilir. Ammak gibi :) Ağza binmek gibi :) Yalatmak gibi :)
05 Yorumla
Soran+1 yılfotoğrafın :D
- +1 yıl
Ben değilim ha fotoğraftaki yanlış anlama :)))
Soran+1 yılbiliyorum canım sade güzelmiş :)
- +1 yıl
Ben de çok sevdim de ondan koydum, durumu özetleyen bir resim :)
Soran+1 yılkesinlikle ;)
bu cüdden iğrenç bişey ya, en belirgin olarak da küfürler var. sevişmek nasıl olurda küfür olarak kullanılırki. bir erkek olarak bu durumdan utanç duyuyorum cidden
22 Yorumla- +1 yıl
sevişelim mi?
chatroulette maceralarımızdan birinde fransız bir elemanla konuştuyduk. adamlar başka boyuttan resmen. biz fuck demiyoruz make love diyoruz ona dediydi eriyip bittik anında arkadaşla.
Soran+1 yılherkez sen olsa
Tamam güzelim stres yapma sen bizi şaap. Nedir yani canını sıkan?
031 Yorumla
Soran+1 yılşaap ? yine aynısı
- +1 yıl
Yahu neyin aynısı? Ulan başlıcam tavrınıza nere gitsem benden beter yazanlar var yine eksiyi ben yiyorum. Kim lan o 2 mal? Hep 2 eksiyle istikrarlı gidiyorum!
Sen de küfret güzelim alla alla. Olacağı bu. Ağzını büzecek gücün var mı? Kaderini değiştirecek halin var mı? Bir fıkra var belki bilirsin. Bu gece ben üste çıkayım mı aşkım demiş kadın. Erkek de altta da olsam üstte de olsam farketmez her türlü olan sana oluyo demiş.
Soran+1 yılben eksilemedim
Soran+1 yılhayat görüşün gerçekten mükkemmel sana temmennim
inşallah;
bi sevgilim olur ona kendini teslim edersin zorlarsın kendini miden bulansada onu kaybetmemek için istemediğin şeyler bile yaparsın canında yanar ama o zevk aldı diye mutlu olursun sonrası onun umrunda olmaz sonra ya hamileysem diye regl günü sayarsın kendini kötü pis hissedersin sonra ayrılırsın şehir dışına çıkarsın ve bir duyarsın senin arkandan onu becerdim gözünden yaş getirdim bağarttım lafları duyarsın ve kızıp köpürmden dur
Soran+1 yılinşallah bir şekilde aşağıda yazdıklarımı yaşa diyorum
Soran+1 yıltıp ne alaka
Soran+1 yılhala dalgadasın neyse hoşuna gidicekse becerildim :(
- +1 yıl
Benimle bir alakası yok güzelim. Kafayı takmışsın. Becerildim :( diyeceğine erkeğini düzgün seçseydin de becerildim :D diye düşünseydin. Bunların hepsi zaten olacak şeyler. Sen kendini pis hissettiğini söylüyon. Yarın bir gün evlenicen bir sakin ol. Doğanın sana verdiği özellikler. Dalga falan geçtiğim yok. Mantığa geldin mi zaten düzgün konuşuyorum bak.
Soran+1 yıliyi tamam kabul ediyorum özeldende başka arkadaşla konuşuyorum oda aynı söylüyor
Becerildim s*kildim hayatımın sonuna kadarda böyle olcakmış pes
Soran+1 yılinsallah bu arada lütfen yanlış anlama ama yakışıklısın saçlarını kestirsen daha süper olur
Soran+1 yıliyi o zaman
Soran+1 yılaslında iyi birisin sadece kadınlara gicigin var bence
Soran+1 yılsanki biraz daha iyiyim
Soran+1 yıl:) bir etkisi yok
Soran+1 yıldeğisik ama sempatik bir insansın :D
Soran+1 yılsakinim :D
Soran+1 yılözel ?
Soran+1 yıltamam ekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno filmlerde buna bir sebeb... kadını aşağılayan en önemli etkenlerden biri bu yani. #direngizli :)
12 Yorumla
Soran+1 yılyasaklanmalı
- +1 yıl
güncellemendeki yazına demin başka bir soruda benzer şeyler söyledim. (o çocuğu) bulursan selam söyle :)
p*rno yasak zaten. izlemek izletmek.. ama cezası ağır değil. bunuda yasaklarlarsa vatan elden gidiyor diye yine doluşurlar meydana..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende onun hakkında bamya diye söylenti çıkart.
62 Yorumla
Soran+1 yıl+1
+1 yılAman hepsinin şeyi kopsun inşallah bosver. Uçkurlarına güvenip kendilerini dünyanın en güçlü insanı sanan zavallı varlıklar. Ve o kelimeler cidden iğrenç
11 Yorumlayok öyle bir şey..
yaşadığın şansızlığı hepimize mal edemezsin...03 Yorumla
Soran+1 yılgenel olarak hepiniz aynısınız
Soran+1 yılbiliyorum sallıyomuşum gibi olacak ama anne tarafım rus
yanlış kişiye güvenipte birlikte olmussun her erkek aynı degıldır.
010 Yorumla
Soran+1 yılbenim hatam
Soran+1 yılkesinlikle öyle yapıcam
Soran+1 yılsende dolusun
Soran+1 yılsenidemi :D
Soran+1 yıleklicem bekle
ya ne denilecek? o eylemlerin adı o. sen ekmeğe pepe mi diyorsun?
020 Yorumla
Soran+1 yılbirlikte olmak beraber olmakta dene bilir illa becermek s*kmekmi demeli
Soran+1 yılsevişmek desin
Soran+1 yıliyi tamam mükemelsin sen becerdi beni derim hem mutlu olursunuz
Soran+1 yılbizi aşağlamaktan gurur duyoyosun
- +1 yıl
Ben kimseyi aşağılamaktan gurur duymam, kimseyi de aşağılamam. Bir şeyin türkçe karşılığı neyse o kelime kullanılır. Yukarıda dediğim gibi, ekmek, çocuk dilinde "pepe" dir. Bir çocuk pepe dediği zaman ekmek istediğini anlarsın ama o nesnenin adı pepe değil ekmektir. Bu kelimelerin, sana aşağılayıcı bir his uyandırmasının sebebi, küfür olarak da kullanılabilmesidir. Ama aslında küfürler bile düşünüldüğünde olumsuz anlam taşımaz...
Soran+1 yılbirisi seni becerdim dese ne hisedersin
- +1 yıl
...sadece toplum tarafından kabul görülmeyen şeyler olduğundan olumsuz etki bırakır. Seni şuan üzen şey, kullanılan kelimeler mi yani? Siktim demesi yerine onunla birlikte oldum demesi daha mı mutlu edecekti seni? Hayır, sen kelimenin ne olduğuna değil, yapılan eyleme üzülüyorsun ama kendine üzülmenin sebebi olarak, sarf ettiği cümleleri bilinçaltına kullandırıyorsun.
Soran+1 yılhayat görüşün gerçekten mükkemmel sana temmennim
inşallah;
bi sevgilim olur ona kendini teslim edersin zorlarsın kendini miden bulansada onu kaybetmemek için istemediğin şeyler bile yaparsın canında yanar ama o zevk aldı diye mutlu olursun sonrası onun umrunda olmaz sonra ya hamileysem diye regl günü sayarsın kendini kötü pis hissedersin sonra ayrılırsın şehir dışına çıkarsın ve bir duyarsın senin arkandan onu becerdim gözünden yaş getirdim bağarttım lafları duyarsın ve kızıp köpürmden dur- +1 yıl
He yani beddua ediyorsun? İyi de ben senin şahsına bir şey demedim ki dikkat ettiysen. Yaptığın şeye hiçbir yorum yapmadım. Sevmişsin yaşamışsın, olmuş, bitmiş, kimsenin senin hayatına ve yaşadıklarına laf etmek haddi değildir. Kızgınsın, çatacak yer arıyorsun. Canın sağ olsun :) söylediklerin, yaşadıklarından ders almadığını gösteriyor. İlk önce iğneyi kendine sonra çuvaldızı başkasına batır. Atalarımız çok güzel sözler söylemiş, hepsini burada söyleyip bir de ben seni üzmek istemiyorum. :)
Soran+1 yılbence ederdi kendimi boyle hisetmezdim
Soran+1 yılkendimi becerilipte bırakılmış hisetmek istemiyorum
- +1 yıl
Yahu niye öyle düşünüyorsun? Bir birliktelik yaşadınız ve o birlikteliğin gereklilikleri oldu. Eski erkek arkadaşının anlatması onun karaktersizliği. Ha, biri gelip sana böyle böyle oldu mu diye sorarsa eğer, yalan söylüyor şerefsiz iktidarsızdı egosunu tatmin ediyor diyip geç. Ama yaşadıklarından pişmanlık duyman gereksiz, öyle yaşanması gerekiyordu, yaşandı ve bitti.
Soran+1 yıloyle olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim hatun da tutturmuş kölem ola aşağılayacam seni diyor asdfghj
11 Yorumlahazmedememiş seni bırak havlayan köpek ısırmaz
11 Yorumla
Soran+1 yıl+1
senin sevişme tarzını hayal ettimde sanırım şöyle olur))) " sizi öpebilir miyim. göğüsleriniz çok hoşmuş dokunsam kızar mısınız. aayy olmaazzz.. de get be işine..
02 Yorumla
Soran+1 yılbende senin sevişme tarzını hayal ettim dövelim bağlıyalım baağartalım gözünden yaş getirtelim
Soran+1 yılsenin için sex kadına şiddet göstermek mazoşişt
ego tatmini eziklik falan
016 Yorumla
Soran+1 yıl? .
Soran+1 yılne demek istediğini anlamadim
Soran+1 yılbilemiyorum bana aşağılayıcı geliyor
Soran+1 yılpişmanım zaten
Soran+1 yılburada bütün erkekler iyi davranıyor özeldede böylemisiniz acaba
Soran+1 yılyanlış anlaşıldım ya da saçmaladım
Soran+1 yılbiraz dengesizleştim bu aralar kusura bakma sana çıkışmısım gibi olmasın diye dedim
Soran+1 yıl;)
onun yaptığı şerefsizlik
03 Yorumla
Soran+1 yılsence benim bir hatam varmı
Soran+1 yılhmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ayrıldığın sevgilin tam bir adi şerefsizmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende ona aynı şekil muamele et D:
018 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılililşkiye giriniz mi onlan
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılyni canım 8 aylık sevgiliyle yatarsan böyle olur , gerçi 3 4 yılda olsa karaktersiz adamla yatınca bunlar çok olur
Soran+1 yılbenmi suçlu oldum şimdi
Cevap sahibi+1 yılbütün suç sende değilde , suçunda var malesef , bakire değilsiniz sanırım , yaşınız kaçtı ?
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılaileniz biliyor mu , kulağını vs. giderse ne olur
Soran+1 yılbilmiyor 3 senedir saklıyorum oda rahatsız ediyor
Cevap sahibi+1 yılanladım , bilemsinde bir gün duyarsa zor olacak , sanırım başka kişilerle de ilişkiniz olmuş...
Soran+1 yıl17 yaşında ilk
Cevap sahibi+1 yılneydi o kadar erken , kanın çok mu kaynıyordu :)
Soran+1 yılBiraz o birazda sevgilimin ısrarı
Cevap sahibi+1 yılhmm evet , benimde sevgilim var anlıyorum..
Soran+1 yıldurum bu yani
Cevap sahibi+1 yılnasıl yni ?
Soran+1 yılyok bisi
Cevap sahibi+1 yılsöyle ya :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım