Kabul etmem, bana saygısı varsa bunu teklif bile etmez. Ayrıca böyle bir teklifte bulunursa bana şayet, güvenim biter ona ve ilişkiyi sonlandırmak isterim.. Beni seven adam beni başkalarına seyrettirmek istemez
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaptım eşimle. Balkonda. Ama tatildeydik. Villa gibi ev kiralaniyor ya. Saginda solunda evler vardi ama gozukmuyordu evlerin mesafesi vardi. Onlarinda bizi gormesi zordu. Yatakta seks yaparken balkona çıkardı. Orda yaptik birkac pozisyon. Belki kimse yoktu izlenme oranimiz dusuktu ama o izlenme ihtimali bile farkli bir zevk vermişti. En sevdigim hatirladikca içimi bir hoş eden ise beni kucağına alip, balkonun o sürgülü camina dayayip yapmasaydı. Belki bu yaz uygun bir seyler bulursak, boyle mustakil ev tarzi yine yasamak isterim o hazzı. Ama normal apartman dairelerinde karşıda apartman falan varken yapilmaz elbette.
Yaa villa tatili en sevdiğim. Havuz falan illa sekste değil cilveleşmek için o kadar yeri varki. Önü bahçe ve havuz oluyor zaten hem açık alan hem kapalı alan. Alkol ve güzel bir masa eşlik ederse misss
Neden böyle bir şey teklif etsin ki ama yani kabul etmem herhalde ben buradaki kişileri tanıyorum çoğunu onlarda beni tanıyor (oturduğum siteden bahsediyorum) utanırım yani
Toplum zaten tabulu, şikayet edebilirler küçük çocuk vs gibi şeyleri ileri sürerekten, rahatsız olanlar olabilir. Linçe bile girişebilirler o yüzden ben herkesin görebileceği yerde yapmak istemem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ortak arkadaşımız pahalı Bi sitede kalıyordu. 17. Kat gibi falan düşünün. Odanın perdesi açıktı masada yapmıştık. Birazcık hoşuma gitmişti. Birinin direk görmesi zor ama o an pek umursamadık
İnsanların bizi alenen görebileceği şekilde ise olmaz. Ha şüphelenirlerse olabilir, daha zevkli olur. Güpegündüz yapmamda, teklif dahi ettirmem de. Teşhirciliğe girer, ayrıca benim olmasa da partnerimin vücudunun görünmesini istemem
Her sorduğumuz soruyu illa birisinin istemiş olması gerekmiyor değerli arkadaşım. Sonuçta eğlenmek, eğlenirken de bilgilenmek, öğrenmek için kullanıyoruz burayı değil mi?