+1 yılBalkonda demir parmaklıklara tutunmuş bir sekilde seks yapma hayalim var..Bu hayal sanırım asla gerçek olmayacak..
22 Yorumla- +1 yıl
Gözümde canlandı canım çekti
- +1 yıl
bu iş için günlük kiralık evlerde deneyebilirsin, çevren tarafından tanınmıyorsan, güzelde manzaran varsa gerçekten verimli oluyor..
En İyi Cevaplar
+1 yılYapılır diye düşünen taraftayım. Hatta yapılmalı diye düşünen. Kendi evin olduğu için balkon ve terasta gayet ev sınırları içinde olduğu için kolaylıkla fırsat yaratılabilecek yerler. Özellikle teras harika olur. Göğe olabildiğince yakın. Minderlerden bir köşe yapmak, loş ışıkla ambiyans yapmak.. Arkaya hafif bir müzik koymak ve partnerimle zaman geçirmek. Minderlerin üzerinde uzanmışken yıldızları izleyerek yapmak. ya da kenarında bunu yaşarken yükseklik sayesinde uçma hissini gerçeğe dönüştürmek, uçurum kenarında gibi hissederken zevkinde doruğunu görmek.
31 Yorumla- +1 yıl
Tek geçilmişim, çok tenks 😂
Evet yapıyoruz daha 2 saat önce kuzenim de yanımızdayken onun evinin balkonun da yapmaya başladım sevgilim de ben de rahat olmaya çalıştık kuzenim ilk defa gördüğü icin tuhaf oldu biraz ama bitene kadar izledi oda ağzıma bosalinca biraz yutmak zorunda kaldım yutmadigimi kuzenime açıp ağzımı gösterdim yine yuttum ağzımın etrafında içinde biraz kaldı öpmeye başladım sevgilimi dudağından
02 Yorumla- 1 yıl
Biraz hayal ürünü gibi geldi bana.
- 1 yıl
Yok çok ciddiyim bazı şeylere şahit oldugu var zaten bir bu eksik kalmış gibi sevgilim yüzünden onu da yaptık kız da başkaları görmesin diye ve çok şaşırdığından inan bir süre hiç tepki vermedi konusmadi bir kaç dakika kendine gelince de ilk dedigi nasıl niye acaba siz bu kadar rahat oluyorsuz umursamıyorsunuz çekinip utanmıyorsunuz dedi
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Evin konumuna bağlı eğer bir site içerisindeysek yapılabilir nasıl olsa kimse kimseyi tanımayacaktır. Balkonda yapılan sekste manzara kaçınılmaz olur🙃🙂
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaparım tabii ki neden yapmayayım Sonuçta evin her köşesini aslında her yerinde seks yapılması için dizayn edilmiş gibi bir şey sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBinalarla dip dibe değilse niye olmasın, diğer türlü millet ad çıkarmaya çok meraklı
30 YorumlaKız çok ses çıkarmazsa yapılır. Serin yerde oh ne güzel
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEnniyi cati harika ve heyacanli adranin dolunoluyor
20 Yorumla
+1 yılYer mekan farketmez hatta heyecan katar hem ne o öyle hep yatak odasında monotonluk olmaz ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gerek var :)))
Balkonda otururken kudurduysak okey de ne gerek var😂
Herkese malzeme olmanın nesi fantastik?10 YorumlaEv değil de, yurt dışında otel balkonu, terası ve camı önünde yapmışlığım var
00 Yorumla
+1 yılYazın balkonda perde var çekeriz sandelye üzsrinde devam🤪
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılteras, balkon vd. yerlerde yaptım balkonu tavsiye ederim kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılYaparım neden yapmayayım mekan değişikliği heyecandır
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvin damı olur mu? 😂
40 YorumlaYatak odası mutfak ve salon banyo varken balkon ve teras pek tercih etmiyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Kız arkadasmin evinde kalırken balkonda carşafın altında oral yaptıŕmıştım. Bayada zevklıydi
10 Yorumla
+1 yılDikizleyen olmazsa olabilir
25 Yorumla- +1 yıl
Balkonumun önünde başka balkon , cam varsa tahmin etmek zor değil aynı şey ters için de geçerli, yapı yoksa uzaylıların izlemesi döküntü yaratmaz
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
dikizlenme ihtimali ayrı heyecan katmaz mı?
+1 yılBalkonu mutfağa kattım
10 Yorumla
+1 yılkimsenin göremeyeceği her yer olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Bütün mahalle izlesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün denicem şahsen
30 YorumlaYüksek bir binanın balkonunda yapmak istiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Asla
20 Yorumla
+1 yılYapmam
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir
50 Yorumla