+1 yılStrestendirStrestendir vajinal bölgeye doğru ya da üzerine bir boşalma gerçekleşmediyse hamile olamazsınız ayrıca gebelik testi adet den 1 hafta sonra yapılır madem bu kadar sterese girceksin neden yapıyorsun hadi madem yapıyorsun neden korunmuyorsunuz sonra böyle sorularşar soruyorsunuz yapıcaksanız da bundan sonra korunun bari
05 Yorumla
Soran+1 yılGeciktikten 5 gün sonra yaptım zaten kesin sonuç mu verdiği
- +1 yıl
Regl olduktan 1 hafta sonra yapılır en doğru sonuç o zaman verilir ama vajinaya yakın veya ona doğru bir boşalma olmadıysa hamile olma ihtimaliniz düşük stres yapmışsınızdır bir daha yapacak olursanız da korunursunuz artık
Soran+1 yılTabikide korunucam yakın böygeye boşalma oldu ondan panik yaptım zaten
- +1 yıl
Stresde yapmayın bekleyin hala olmadıysanızda doktora gidin hamilelik dışında dA sorunlar olabilir sonuçta
Soran+1 yılEvet haklısınız öyle yapıcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. strestendir ve analda da prezervatif kullanıyorsunuz değilmi yoksa prezervatifsiz mi ilişkiye girdiniz
015 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatifsiz girdik
Soran+1 yıl2 kez tek
Soran+1 yılBiliyorum sağlıksız birdaha yapmıcam zaten
Soran+1 yılTest yaptım negatif çıktı zaten bilmiyorum stres yaptım bide teşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
rica ederim istersen araklarlarla yine yapabilirsin eğer ikinizde zevk alıyorsanız vajinal ilişkiye girebilirsiniz ve anal pluglar var onu kullannırsınız sıkıntı olmaz ama anal yapacağınız zaman kesinlikle prezervatif kullanın veya dogyde tamamen içine boşalsın yani köklesin boşalırken ve temizliğini ilişkiden sonra yaparken sana yardımcı olsun vajinana bulaşmaması için iyi eğlenceler ama dikkat et anal sonrası bakire olsa dahi hamile kalan insanlar var tanıdığım bi arkadaşım sevgilisiyle yapınca kalmıştı ama kız 2. haftada anladı hamile olduğunu o yüzden prezervatif şart
Soran+1 yılEvet haklısın prezervatif şart ikinci haftada idrar testiyle mi kan testiyle mi anladı
- +1 yıl
hamilelik testleri hatalı ama konuşup sohbet ettik ve bana arkadaşim knk ben kızın analdan içine boşalırken penis başını çok zevk aldığım için ileri geri ileri geri yaparak boşaldım ve vajinasına aktı hemen sildik ancak 1 hafta 3 tane test yaptı negatıf çıktı 2. hafta 2tane test yaptı ve biri pozitif biri negatif çıkınca gitti kan testi yaptı pozitif çıkınca durumun çaresine baktık ve hala devam ediyoruz diyince lan at herif prezervatife ne oldu öyle bir ürün var dedim utanırım alamam dedi bende kendi paketimden birtane çıkarıp verdim dikkat et geciktiricili eğer hemen ilişkiye girmezsen kuş kalkmaz dedim ve prezervatife alıştırdım herkeze tavsiye ediyorum yani
Soran+1 yılYaaaa benim testin yanlış olma ihtimali var o zaman prezervatif şart yani 1 hafta sonra yine test yapıcam
Soran+1 yılZaten ilişkiden 3 hafta sonra test yaptım bi hafta sonra birdaha yapıcam
Soran+1 yılYaptırıcam zaten (:
Yeme düzeninde değişiklikler varsa bunlar da regl gecikmesine sebep olur
05 Yorumla
Soran+1 yılDeğişiklik yok ki anlayamadım bende
Soran+1 yılDün idrar testi yaptım negatif çıktı kesin sonuç değil mi şimdi geciktikten sonra netleşiyor diyorlar bilmiyorum kan kesin sonuç zaten
Soran+1 yılÖyle yapıcam zaten teşekkür ederim
Stresten dolayı gecikme olmuştur rahat ol
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yaa
Soran+1 yılDenicem teşekkür ederim
Baban ne diyor bu konuda
12 Yorumla
Soran+1 yılBir şey demiyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur öyle ya, korkma bişey yok 😌
134 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi rahatlamam lazım
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, rahat ol. 😌
Cevap sahibi+1 yılÖyle hamile falan kalinsaydi ben şimdiye kadar ohoo😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 O zaman rahatlıyorum artık
Cevap sahibi+1 yıl👍😂😂keyfine bak kuzum
Soran+1 yılTamam canısı😊😂
Soran+1 yıl@Sfhbdfgd salak salak konuşma
Cevap sahibi+1 yılSalla, cevap bile vermeye değmez. Öküzün teki baksana
Soran+1 yıl@Sfhbdfgd demekki sorun sende
Cevap sahibi+1 yıl@Sfhbdfgd hadi git işine, burada ekmek yok sana
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yıl@Sfhbdfgd işte bu yüzden seninle kimse ilişkiye girmiyor. Hayvanın tekisin de ondan.
Soran+1 yıl@Sfhbdfgd bak böyle konuşursan zaten kimse seni istemez ki herkes senden kaçar ne bekliyorsun az akıllı ol insan ol öküz müsün nesin ya yüreğin varsa bişey ya salağı senin gibiler yüzünden cinayetler beyinsiz ben seninkini keser sana sokarım boş konuşma
Soran+1 yıl@Sfhbdfgd bak kardeşim böyle bir ley elde edemezsin kimse sana güvenmez ililki yaşamak istiyorsan önce güvenini kazanman lazım kalkıp tanımadığın birine sataşman saçma sevdiğin hoşlandığın biri varsa onu etkilemeye bak
Soran+1 yıl@Sfhbdfgd sg
Soran+1 yıl@Sfhbdfgd sanane ya istediğime veririm benim değilmi
Soran+1 yıl@Sfhbdfgd yazmaaa şikayet ettim kess
- +1 yıl
Baska erkeklerin pesinden kosup 200 mesaj atiyonuzz mkk benden bucak bucak kaciyonuzz mk tek mesajima cevap verceniz diye akliniz cikiyorr her seyin en kotusunu hakediyorsunuz bu yuzden ve ben size hakettiginiz kotulukleri vericem madem istediginiz buysa madem benimle guzel anlasmiyorsaniz size bu saatten sonra hakettiginizi veririm ben dee
Gizli Üye(18-24)+1 yılg*tten hamile kalanini da ilk defa duyuyom...
029 Yorumla
Soran+1 yılGit araştır
Cevap sahibi+1 yılNeyi arastirayim ya, cocuk tovbe ordan mi cikiyor, bi kendinize gelin artik, nasil bi iceri girip cikmaysa ordan oraya bagliyor...
Soran+1 yılVajinaya depmesi hatta zevk suyuncan bile hamilelik oluyor kuzenim bakire olduğu halde hamile kaldı
Cevap sahibi+1 yılO zevk suyundan hamile kalinabiliyor onu biliyorum da, analdan nasil oluyor o bi tuhaf geldi, yok yani orda dollenecek bir sey yok ki, bildigimiz tuvalet yolu, idrar yolu gibi...
Kuzenin nasil hamile oldu ama o da onemli tabi, analdan degildir her halde...
Soran+1 yılYani tabikide analdan kanılmaz ama anal sekste doogy benzeri pozisyonda boşalma olursa sprem rahatlıkla akıp vajinaya ulaşabiliyor kuzenim böyle kaldı bi de
Cevap sahibi+1 yılHee orasi dogru tabi akiyor sivi sonucta her yere akar. Bide bakirsin diye orasi komple kapali degilmis, sen daha iyi bilirsin zarin ortasinda kucuk bi delik varmis, regl kaniniz falan da ordan geciyormus, yani bakir biri hamile kalsa sasirmam
Soran+1 yılBakireler de hamile kalabiliyor evet regl kanı o delikten akıyor zaten kızlık zarı diye kavram saçma zaten açık orası küçükken kız bebeklerin enfeksiyon kapmaması için minik bi delik şeklinde oluyor başka bir faktörü yok
Cevap sahibi+1 yılValla orasini pek bilmem ama benim merak ettigim hani kucuk bi delik diyorlar ya kanin akmasi icin, peki bazilari “bu ay cok kanamam oldu, surekli kaniyor” falan diyor, yani o kadar kanin akmasi nasil oluyor, yani nasil geciyor ki o kadar kucuk bi delikten. Belkide benim dusunce biraz degisiktir bilmedigim icin ama benim aklima “filtre” tarzi hani kucuk bi delik nasil kahve makinesinde kahve suzunce akiyor ama belki biraz daha ince ve kucuk bir sekilde, sonucta bu ozel bolgeniz daha ufak bir sey soz konusu
Soran+1 yılYa küçük serçe parmapından daha küçük bir delik regl kanı rahatlıkla geçiyor bide çeşitli hymens şekilleri var yani kimininki esnek kimi minik minik delikli
Cevap sahibi+1 yılHee oyle mi, bende hemen hemen igne deliyi kadar boyle ip gibi ince bir sey saniyordum, ee o zaman normal ya tabi kanin ordan rahatlikla ve cok kanamasi olanlar normal ya. Dogru onu da duymustum sanki, esnek olanlar iliskiye girdikleri halde yirtilmiyormus, hamile bile kaliyormus taa ki dogum sirasinda cocuk ciktiginda anca yirtiliyormus. Bide o minik minik delikli olanlar her hangi bi etkisi kotu yani ya da ne bilim insan kendi biliyor mu fark ediyor mu iste benim kanim su sekilde akiyor cunku benim zar minik minik delikli oldugu icin yoksa anca acip baktiginda mi belli olur
Soran+1 yılKandan anlamaz ama ilk cinsel birliktelikte çok can yakar yani jinekologa falan gitse anlaşılır kızlık zarı tipi
Soran+1 yılAçıp bakmadan bilemezsin aynen bazılarında doğuştan kızlık zarı bulunmuyor küçük delikte olmuyor nadir ergenlikte regl için fark ediyorlar ameliyatla düzeltiliyor
Soran+1 yılEvet esnek olanlar kolay kolay bozulmuyor çok kalın bir penis le belki ya da normal doğumla
Cevap sahibi+1 yılYani bir suru delikli olmasi mi cok can yakar, bu kesin bir sey mi hani "illa ki cok can yakacak senin zar bir suru delikli oldugu icin" mi yoksa genel olarak mi boyle.
Nasil dogustan zar bulunmuyor, her kizda direk dogustan olmuyor mu.
Esneklerin kalin bir seyle nasil bi alakasi olur ki, sonucta esnek, hani o kadar iliskiye girmissiniz cocuk yapasaya kadar hemde. Burda butun olay erkegin seysinin kalinligi mi, degildir ya, bilmiyom tabi de tahminimce iste...
Soran+1 yılBüyük iğne ucu gibi 6 7 yan yana delik düşğn acır
naditen doğuştan olmayan kıxlar da var
Geniş kızlık zarına gelincede bazen 3 ilişkide yırtılmaz 4. üde yırtılır bilemezsin yani
Cevap sahibi+1 yılHe oyle mi, bende bir suru boyle kucuk kucuk minik minik gibi delik saniyordum, 6 7 de pek asiri degilmis diyecem ama igne ucu diyorsun o zaman ayniya geliyor bolge olarak buyuklugu toplasak.
Peki sey dicem ayiptir sormasi sen bakirmisin yani sendeki bu durum nasil nasil degil biliyormusun haberin var mi yani, yoksa her sey iliskiye girildiginde mi anca ogrenilir o da belki mi.
Esnek zarlar tabi ne zaman ve nasil yirtilacagi belli olmaz eger ilkinde yirtilmadiysa ama sanirim genelde yirtilmadiysa anca dogumda "mecbur" yirtiliyor sonucta bebek cikmis oluyor orda, artik ne var ne yok komple o yolu bastan sona cikisina kadar ilerliyor yani zarinin o sekilde yirtilmasi anca oluyor iste...
Soran+1 yılBakireyim ben biliyorum sağlıkçıyım aynı zamanda merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılHee oyle mi tam adamina denk geldik desene😅
Valla cok sey var aslinda ama boyle direk de aklina gelmiyor iste dusunmem lazim, gelirse sorarim tabi.
Seyi soracaktim, bakire kalmanizin sebebi nedir ve anal yapma sebebiniz nedir, merak ettim sadece, neden sordugumu anlamissindir olmadi aciklarim birazdan...
Soran+1 yılŞöyle ki yaptığım kişi nişanlım düğünümüz de olucak sadece evliliğe bırakmak istedik bir anlamı olsun diye yoksa gizleyip saklayacak biri değilim bekaretede önem vermiyorum bir zar parçası sonuç olarak anal sebebiyse merak ve istek ben istedin ama tekrar tekrar istemem çünkü sağlığa aşırı zararı var yani anlatmaya bailasam bitmez hepsi merak ve biraz renk katmak istedim tabi sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılHee oyleyse tabi sorun yok, ben sey icin merak ettim hani bakir kalma nedenler iste gunah oldugunu dusundukleri icin ama sen de hem bakir olup anal yapinca, merak ettim bu dusunceden dolayi degildir her halde dusundum, ki zaten degilmis anlattigina gore iste onem vermiyormussun sadece ilk gecenin bi anlami kalsin diye vs...
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılAnal seks zaten günah yani bakire kalmak için anal yapanlar anlam veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılOrasi oyle iste bende boyle yapanlari anlamiyom, peki yanlis anlamazsan sen neden yaptin. Hani bir kere sirf meraktan yapacam ondan sonrasi isterse zevkten oleyim bi daha asla olmaz kafasindamiydin yoksa umursamadigin icin mi. Gunah dedigine gore ondan merak ettim...
Soran+1 yılUmursamıyordum merak ettim yaptım
Cevap sahibi+1 yılOyleyse sorun yok tabi senin icin, peki neden bir daha yapmama karari aldin ki, guzel degilmiydi bekledigin gibi olmadi mi
Soran+1 yılHevesimi aldım açıkçası merakım gitti ve acı vardı biraz
Cevap sahibi+1 yılTek seferde mi gitti, o zaman beklediginiz gibi degildi sanki. Tam olarak aciyan ne oluyor, icten bir sey mi ya da ne blim baska bir sey mi tarif edilebilir mi.
Soran+1 yılNasıl biliyor musun sert yapmaya başlandığında bişey var anüsünde çıkmadını istiyorsun çıkmıyor gibi kaslar içten dışa doğru çalışması gerekiyor ama dıştan içe giriş olunca kasta zorlanma ve acı oluşuyor gevşemesi lazım ayrıca vajina gibi sıvı salgılamıyor kuruluk sorunu var kayganlaştırıcı vs. Kullanılmalı anal seks in hissi de dışkı çıkarırsın ama çıkaramazsın gibi sürekli gidip gelen penis alışana kadar çok yan yakıyor
Cevap sahibi+1 yılValla guzel anlattiniz. Peki bu alisilacak bu durum mu, yani sonucta his olarak hep aci olacak, alistigin tek sey acidigi yani his olarak hep ayni degismiyor ki, yani sizin anlayacaginiz burda alistigin durum ordaki aci hissi sonuc olarak istersen 1 senedir yapin anal iliski yine ayni his yine ayni aci, 1 sene sonra sanki farkli bir sey yapiyormus gibi his ve zevki de degisecek degil ya bunun.
Bide bu vajinanin sivi salgilamasi icten bir sey dimi, yani vajinanin icinden gelen, salgilanan bi sivi dimi. Cunku ben boyle merak ediyom de bu tarz seyleri fazla bilmedigim icin ve hani +18 sitelerde direk iliskiye giren videolar degil de boyle bilgilendirme amacli o tarz videolar var, vajina icini gosteren, boyle iki uzun parmak gibi sagdan soldan tutan bir sey var vajina girisini ki icini gorebilelim, ondan sonra ince uzun kablo gibi ucunda kamera oluyor ve fark ettim ki komple vajina ici (en azindan videodaki kadininki oyleydi) boyle nasil desem tukuruk tarzi, zevk suyu nasil oluyor seffaf yapiskansi, heh iste tam oyleydi yani komple vajina ici o sekildeydi islaksi, yani sizin vajina ici hep mi bu sekilde 7 24 dogal olarak yoksa bu boyle ne bilim, azinca/istekli olunca/etkilenince vs vs mi oluyor anca. Kusura bakmayin biraz seyli sorular olabiliyor da merak ediyom bilmiyom iste, anca bu sekilde ogrenebiliyom birisi ogretirse, siz de iyi yardimci oluyorsunuz...🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok acıdı mı
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşta biraz sonra geçti
Cevap sahibi+1 yılKorundun mu
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılÖneride bulunabilirim istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünah ya günah günah
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası beni ilgilendirir
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026