Anal seks sonrası kızlarda değişiklik oluyor mu yani bir başkasiyla ilişki yaşayacağın zaman daha önceden yaptığın anlaşılır mı?
bir de genişliyor falan diyolar ne kadar doğru?
bir de genişliyor falan diyolar ne kadar doğru?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anal seks kadar kötü birşey yok, çünkü anal seks anüs kaslarının yırtılmasına sebep olarak dışkı tutamama, anüs bölgesinde feci ağrı ve acı hissine sebep oluyor. Bir. kere o delikten dışkı çıkıyor, dolayısıyla her türlü bakteri ve mikrop var. Bir. de condom kullanılmazsa hem. erkeğe hem. de kadına ciddi hastalıkların bulaşma riski var. İşin bir kötü yanlarından birisi e anal seksten sonra penisin temizlenmeden tekrar vajinaya sokulması, böyle bir durumda anüsteki bütün mikroplar direkt vajinaya geçiyor. AIDS, frengi gibi hastalıklar anal yolla daha hızlı bulaşıyor. Vajinal ilişkide bile prezervatif kullanmanızı öneririm hatta mümkünse evlenmeden hiç seks yapmasanız çok iyi edersiniz...
genişleme bilgisi doğru. önceki ilişkilerinin anlaşılması ise o anki erkek arkadaşının öküz ya da bilgili akıllı ve tecrübeli oluşuna göre değişir
kendini namuslu namussuzlardan ilan etme de ne yaparsan yap. anlasilir cok yaparsan.
Cevap
17Cevap
hımmmm. evlenmeyi bekleyemeyip gtten verdiğinde bekaretini koruduğunu sanan ama gerçekte bakire o. pu sıfatını taşıyan ve evlendiğinde kocasını kandırdığı düşünecek ama eğer kocası gerçekten bakir bir erkekse vicdan azabını bayağı bir çekecek şimdi kendi küçük beyniyle bu durumla dalga geçen ancak ilerde olayın vahimliğini anladığında ağlamaktan gözleri skilecek olan kız vakası
uhh bu fenaydı.
Arkadaşım hiç bitşey anlaşılmaz korkma. yok gevşer falan hikaye. hergun yıllarca yaparsan belli olur. yoksa haftada bir ayda bir kesinlikle anlaşılmaz ve sana zarar vermez.. deneyim konuşuyor kimseye aldırma sorun olmaz guven bana
bir kerecikten bir şey olmaz yani öyle mi. korkuyorum ama ya
sehvetinden tecrübenden anlasılabilir ama genisleme falan o kadar kolay degil. sapan lastigi mi bu be 2-3 kerede genislesin. 50 yasına geldiginde pörsüdügünde anlasılır o anca
Anlaşılmaz yani di mi ;)
sana kalmıs o
Sfinkter kasındaki çizgilerden daha önce anal seks yapıp yapmadığı anlaşılır.
Anlaşılmasa herkes anal yoldan tecavüz ederdi, biri anal yoldan ilişkiye girdiğinde sfinkter kaslarından belli oluyor canım.
Kendini yaptıracak yer mi bulamadın, kızım orası s*çmak için sıçmak...
Sonuçta zevkli
Çok iğrençsin kusura bakma, birde bayan olacaksın, hadi biz erkeklerde mide yok size ne oluyor anlamıyorum, birde geleceğin anneleri olacaksınız, bu hayasızca bir yaklaşım.
muhtemelen vajinal yoldan da zar nedeniyle yapamıyorsun, bu şekilde zar sağlam kalınca bakire kalıyorum zannediyor sun.
Erkek kız ne farkeder ki iki tarafta kendini bu tür şeylerden korumak zorunda değil mi korumadiği zaman iki tarafta kirli olmuyo mu? ben koruyamadm yapacak bir şeyde yok.
Aferin sana ne güzelde kılıf bulmuş ayıbına, ben sana normal seks yapma demedim ki, analı bir bayana yakıştırmıyorum.
Henüz anal yapmadim düşünüyorum yapmayı.. kirli den kastımda ilişkiye girmeden sevismis olmam
Hımm, bak yapmamışsın madem yapma, vajinal a bir şey demem ayıplamam cinsellik herkesin hakkıdır, ama cinsellik de cinsel organla yapılmalıdır.
Haklısın
hak vermene sevindim.
Ya haftada bir yapıp tekniğine uygun yapılırsa bir sıkıntı olmaz. Ama günde üç kere yaparsan bağırakların penis gibi dışa bile sarkar!
Tekniği nedir
Kayganlaştırıcı kremle önce el yordamı ile rahatlatacak. Sonra kulağının içini yalayacak. bu sırada senin anüs kendini salar. Yani zorlama olmaz. Ondan sonrada sperm s*çarsın.
Çok yaparsan anlaşılır, genişler ve de bağırsakların perte çıkar.
Anal yapıp namusluyum diye yutturucaksın galiba?
Bilgi
düzenli ilişkin olduğu zaman rahat girip çıkar geçici olarak genişler ama 1 ay kadar yapmayınca tekrar daralıyor. yoksa bukadar kız yapmazdı :)
götün kratere döner. yolda yürüdüğünde b. klar paçalarından akar.
O derece
Ya sizin gibi kaşarlardan nefret ediyorum , ben utanıyorum sızın yerınıze
Bende diyorum niye utanma yok bizim gibilerde meğer yerimize utananlar varmış ondanmış ;)
O kadar ileri derecede * oldugunu kabul edıyorsun yani çok güzel :D Hatırlat diplomanı postalayalım :D
Diploma postalayabildigine göre benden geri kalır yanin yok ;)
Malesef skip skip cogaltıyorum sizleri sevmesemde sonra depresyon manyagı yapıyorum :D
Erkek kaşarsin yane önce sen kendnden utanmalısn :)
Eger karakterin varsa birlikte olacagin kişiye soylemelisin
Genişler sıçalak olursun bokun durmaz :D
O ne be hahahah ;D
Aklıma geldi :D agshddafd
Bende haykrdm :D
rahat girip cıkarsa o önceden yapmıştır.
Hıım
yokya sadece biraz kolay giriyorr
Genişler ama neden vajinal yerine anal?
Dur bir esegime sorayim
anlaşılır genişler.
annesinin sorularını kızı paylaşıyor
Genisler askim
Vuhhh arkadas :/// moda girmek dedikleri bu olsa gerek
Hadi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar