Herkese iyi geceler 😘 Evlenmeyi düşündüğünüz partnerinizin erken boşalma sorunu yaşadığını öğrenseniz ya da bunu farketseniz bu durum evlilik kararınızı etkiler mi?
Evlilik yolunda olduğunuz kişinin erken boşalma sorunu olduğunu öğrenseniz kararınız değişir mi?
Kadının erken boşalması cinsel yaşantıda bir sorun oluşturmaz. Erkek normal süresinde boşalana kadar 3 hatta 4 defa orgazm olan kadınlar var ve bu durum kadın için çok güzeldir. Defalarca orgazm yaşıyor olmak kadını fazlasıyla mutlu eder. Erken boşalma erkekte varsa bu bir sorundur. Çoğunlukla psikolojik nedenlere, sinir, stres, üzüntü gibi durumlar erkeğin erken boşalmasına neden olan faktörlerdir. Ancak tıbbi olarak penis vajinaya hç girmeden veya girdiğinden itibaren bir dakika içinde boşalma hadisesi gerçekleşmişse bu tıbbi bir rahatsızlık olarak kabul edilir. Genel olarak hafif bir antidepresan ilaçlar kullanarak erken boşalma aşılabilir. Ancak hekim tavsiyesi olmadan asla ilaç kullanmayın.
Erkeklerin sorun etmeyeceği bir durum bu. Normalde de erkek gelene kadar kadının birkaç kez orgazm olması makbuldür. Kadınların partnerlerinde böyle bir sorun öğrendiklerinde bunun ciddi bir sorun olduğunu baştan kabul etmelerini ve tedavi ettirmelerini tavsiye ederim. Eğer karşı taraf tedaviyi kabul etmez ya da alternatif tıbba yönelip ıvır zıvır içerek geçeceğini iddia ederlerse samimi söylüyorum terk etsinler. Evlilik aşkla başlayabilir ama salt aşkla bitmiyor. 1-2 dk içinde kendi gelip arkasını dönen adamla yaşayınca ortada aşk meşk kalmaz emin olsunlar.
Bu durumdan kendiside rahatsiz olur ve çözümünü aramak için ne gerekiyorsa yapıyorsa kendisi boşalıp yatmayacaksa belinden gelmeyeni eliyle diliyle yapacağını düşünüyorsam kendine güveniyorsa bu konuda etkilemez. Ama ben kendi zevkime bakar bitince seninle uğraşmam ben gayet normalim sen fazlasını istiyorsun diye kendini değil beni sorunlu görüyorsa görecekse olmaz etkiler.
Güzel kız 20 sene veya 30 seneden beri sadece ele alışmış bir organın maden tarlası bulduğu zaman hemen kendini salar. Bu iş zaman ister. Sonuçta bir erkek insandır. Erkek de bilmez sen de bilmezsin. Tek bilecek olan o organdır. Organa zaman tanıman lazım. Şöyle düşün bir kadın alışveriş hayali yaşıyor. Toplam da 10 saniye düşünüyor. Ama bir kadını ilk defa alışveriş merkezine getirdiğinde hemen bütün herşeyi salıyor. Halbuki biliyor. Ama zamanla öğreniyor ki vaktini çıkartması gerektiğini. O yüzden saçma sapan ayrılık düşüncesini kafandan silmelisin. Evlilik muazzam bir olay. Ve sen evliliği cinselliğimi yaşayım diye evleniyorsun. Bırak çocuğu mutlu olacağı kişiyi bulsun. Evlilik de herşey vardı. Tam tersini düşün. Ya bu kızın bacaklarında kıl çıkıyor demekle onun erken boşalması aynı mantıktır.
her şeyin çözümünün olduğu bir dönemde bir çözümü olacaktır ayrıca ilk sekste erken boşalma tabi ki olur ama doğru hazırlar hazırlanırsa kişiler bunu da muazzam bir hazza dönüştürebilir.
Kaç yaşında bu adam. Şahsen hiç öğle problemim olmadı. Şunu iyi bil ne kadar az ilişkiye girersen onunla erken boşalma o kadar artar. İlişki ne kadar sıksa erken boşalmada o kadar azalır. Ayrıca tam olarak sorunda değil. Erkekte sperm üretimi süreklidir. Biriktikce atılması gerekir. Bekledikçe vücut direnci azalır. Kadınlarda ki gibi 28 günde bir olan birşey değil.
Bwnce evlilik dusunebiliosan kesinlikle buna takilmamali hem tedavisi var hemde sadece olay orda bitmiyo bi dil kadinini yeri geliyo penisten daha cok mutlu ediyo yeterki karsindakinin dogru hazm nokatsini bul ve ikinizde sadece birbirinize ait olun gerisi alistikca duzelir zaten hergun hergun devam eden bisey iki tarafta bi sure sonra yenilikci seyler itiycektir birbirinden
Erkeklerin erken boşalması sorun olur da kadınlarda bunun çok da ciddi sorun olacağını sanmıyorum. Hatta kadının boşaldığını gören erkek daha çok zevke gelir. Ama erkek erken boşalırsa o ilişki çabuk biter ve hiç bir şey anlamazsın.
Değişir ya ben sevmem öyle tam zevk almaya başlayacakken boşalan erkeği. Erkek dediğin kendinide yönetmeyi bilmeli hemen boşalmayacak şekilde kendini ayarlamalı. Elinde olmayan sebeplerden dolayı boşalıyorsada boşalmadan önce içimden çıkıp ön sevişmeye geçmeli öyle ben erken boşalıyorum bu benim hastalığım deyip bişey yapmadan kenara çekilmemeli yahu zevk vermiyorsa niye birlikte olayım onla
Sunuda deyim erken bosaliyo diye sevdiniz terk etmeyin ilaca falan gerek yok mutluluk cubuklari ve pompa lisida var 1 saatde takiyolar testesin dibinde basinca 20cm 4 ml kalinniginda bi alet oluveriyo bosalsa bile inmiyo