Bizim üst katimiza 1 sene önce bekar birisi taşındı. Adamı görünce çok fena oluyorum. Beni evine davet etsin diye her hafta yemek götürüyorum. Ve götürürken de çok şehvetli giyiniyorum. Ama adam takmıyor. Bende dün dayanamadım iç çamaşırı giymeden transparan bir kıyafet giydim ve yemek gotürdüm. Ama yine takmadı beni. Ne yapacağım çok istiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba anladigim kafariyla ateş bacayı sarmış 😂. O ateşi söndürmek ve alevlendirmek bir nevi senin elinde. Son yaptığın şeyden gerçekten etkilenmemişte olabilir. Ama emin ol böyle gizli gizli yürümektense istegini üstü kapalı bir sekilde de olsa belirtmelisin. Hem senin niyetini de daha çok anlar. Illa sözlü olmasına da gerek yok bedeninle de anlatabilirsin. Mesela onun yanındayken saçlarını ona bakarak omuzlarının arkasına at. Ardından dudaklarını biraz arala ve daha dolgun göster bunu desteklemek için kırmızı ruj sür. Ayriyeten birazcık dikleşerek göğüs ve pelvis bölgeni ona göster. Otururken sıkı bir şekilde bacak bacak üstüne at ve üsteki bacağın onu görecek şekilde sallandır. Dudak emme hareketi yapabilirsin ona bakarak. Ve son olarak avuç içini ona gösterebilirsin. Bunlar kadınların ilişkiye hazır olduklarının kanıtıdır.
Kadınlarda En Yaygın Jest ve Sinyaller
Buradan da daha detaylı öğrenebilirsin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki gaydır belki de seni başına bela edeceğini düşünebilir. Yani apartmanda laf söz olur diye korkuyor olabilir. Bilmediğimiz için bunu anlayacak olan sensin tabi. Belki de hayatında kadın vardır filan.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirgün yemek götürmek yerine sadece kendin git kapıya
Bugün sana dünyanın en lezzetli tatlısını ikram etmek istiyorum de. Ne tepki vereceğini gör.11 Yorumla- +1 yıl
Bak bu çok iyi taktik bir de kadın diyor bunu 😂
+1 yılMerhaba sevgili hanımefendi. Direkt dolaylı yoldan değil de açıkca üstü kapalı isteğinizi belirteseniz? Kaybedecek bir durumunuz yok gibi. Denemeye değer.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl yapacağımı bilmiyorum ters teperse
- +1 yıl
Bahsettiğim gibi kaybedecek bir durum yok. Kapısını çalın, kahveye davet edin açıksa isteğinizi belirtin. Ters teperse iletişimi keserseniz. En azından denemiş olursunuz onun pişmanlığını yaşarsanız. Böyle kendi içinizi yemekten iyidir.
KS halkı experiniden tut fenomeni guru su editörü masteri bi bileni yönetmeni dublörü daha aklıma gelmeyen digerleri var ya hepside senin ve sen gibi kıçından uydurma soru atanların agzına çıçsın emi
00 Yorumla
+1 yılsen bu kadar istekliyken seni umursamıyorsa o sana göre değildir umursama sana kıymet vermeyen biri için uğraşma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Yemek götürünce içeri gir Bi bahane ile atla üstüne ayyy fare gördüm böcek gördüm dercesine❤️
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıradan
Adamın evli kadına bakmama huyu varsa soyunsan da dokunmaz ben de evli kadınlardan uzak dururum
22 Yorumla- +1 yıl
evlimiymiş
- +1 yıl
Detay okumaya aciz misiniz kadın bekar demiş
+1 yılYanliz mi yaşıyor üst katta o bakiyor mu sana belkide cesaret etmiyor 😉
016 Yorumla
Soran+1 yılO yalnız iş için istanbula gelmiş yani ben öyle duydum
- +1 yıl
Hmm iş bitince gidecek yani yaş cok mu aranizda sen nasılsın fiziğin falan
Soran+1 yılYok temelli iş için gelmiş ailesi memleketinde
- +1 yıl
Hmm yana gelsene merak ettim sana hemde taktik veririm
Soran+1 yılBuradan ver
- +1 yıl
Seni onun kucağına sokarim emin ol
Soran+1 yılYap o zaman
- +1 yıl
Günaydın hayirli sabahlar yana gel
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Mesajlara gel orda konuşalım sana anlatayım neler yapacağız
Soran+1 yılTamam anlat
- +1 yıl
Mesajlara gel bak geçen biri de senin spor hocasını arzuluyordu 1 haftada adamin yatağina koydum onu korkma gel ya
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Tamam derken yazdin mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yazmayacan mi peki
+1 yılbidaki yemek götürdüğünde kapıyı açında dal dudaklarında soluğu yatakta alırsınız :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gözü kör olmalı. Altın tepsine koymuş yemeği getiren içeri davet alınmaz mı
00 Yorumla
+1 yılİstanbul da yaşıyorum tanışmak istermisin nerelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle iyilik timsali bir komşum olmadı ya be diyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlardan korkmak için 999 sebebim vardı. Bu da bininci oldu. Teşekkürler.
14 Yorumla
Soran+1 yılKorkma ısırmam
Cevap sahibi+1 yılEstağfırullah da kadınların hedeflerine odaklandığında neler yapabildikleri biraz ürkütücü görünüyor.
Soran+1 yılHahaha
Cevap sahibi+1 yılBen zaten sapım ve sevilmem. İncitici birşey söylediysem kusruma bakmayın. Umarım kavuşursunuz sağlıcakla kalın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok ahlakli bir iliski, ilerde kocana nasill aciklayacagini düsünmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum
Merhaba. Adamın yatağına girdin mi. Eğer girmediysen fikir verme olarak yardımcı olabilirim sana
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ve hala uğraşıyorum
Soran+1 yılAdam taşındı
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman sen adamın yemeğine şap katıyorsun yoksa hani erkek dediğin kıpır kıpır olur ben senin getirdiğin o tabakları yalarım değil seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu belli etmen zor olmasa gerek erkek hazırdır ilişkiye
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaaa benim duruma benziyor çok çok hemde dejavu oldum gibi ya hatırladım varya ne günlerdi
00 Yorumla
+1 yılDemekki sana ihtiyacı yok 🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme üzülüyorum
- +1 yıl
Belki gay dir
Soran+1 yılNeden olsin
- +1 yıl
Seni neden arzulamadığını belki akıçlar
+1 yılCayin varsa ikram ette beraber yiyelim de :))
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ama canlı toplantısı olduğunu söyledi
- +1 yıl
Toplantisinin olmadigi zaman illaki olacaktir ben beklerim de :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOfff karım olsaydın keşke heyecanı severim süper minili gönderirsim seni :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. O bildiğin erkeklerden değil demek ki...
00 YorumlaSen iste girmek eve 😂
00 Yorumla
+1 yılYoksa o komşum sen misin
00 Yorumla
+1 yılHarun abi hikaye çok klişe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe çok yollu çıkmaya başladı
10 YorumlaKudurmussun kizim sen evlen
00 YorumlaSen onu ev bosken davet et
02 Yorumla
Soran+1 yılEv her zaman boş ama ne biliyim ya o adet etsin istiyorum
yaşıkaç
032 Yorumla
Soran+1 yıl29 yasında
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl26 ben
Soran+1 yılTabağı almak için yüzüme bakıyor sonra once ki yemekler için tesekkir ediyor bu kadar
Soran+1 yılÇok istiyorum tam aradigim erkek keşke o da beni istese yanıyorum ona keşke sondurse
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAtlarim üstüne yeter ki iştesin beni
Soran+1 yılNeden bu tarz sorular
Soran+1 yıl168 falan
Soran+1 yılAlınmadım
Soran+1 yıl
Tamam sorun yok
Soran+1 yılYani sayılır
Soran+1 yılHer saniye
Soran+1 yılSence
Soran+1 yılEvet tabiki de
+1 yılAynısı başıma geldi