Yani bence mantıklı zaten herkes mastürbasyon yapıyor yapmıyorum diyen yalan söyler bizi kandıramaz neden karşılıklı birlikte olmasın hiç yapmadım ama isteyen bir kadın olursa seve seve yaparım bilseydim daha önceleri yapmak isterdim güzel olur mastürbasyonun karşılıklısı ilk olur benim için isteyen kadınlara açığım
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSanırım bahsettiğin kişi tam olarak ben oluyorum yani yaklaşık 2 yil önce büyük bir kaza yaşadım ve eşimle de yaklaşık 1 yıl önce boşandım ve şu an ailemin evinde kalıyorum ve dışarıya çıkıp paralı dahi olsa bir ilişkiye gidemiyorum ve p*rno vs. izlemek belirli bir yerden sonra kesmiyor bu sebepten dolayı bir kişiyle konuşarak sexting yapmak istiyorum ama hickimseyi bulamıyorum ne buradan ne başka bir yerden 😥😥
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun kardeşim
- +1 yıl
Eyvallah birader
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsellikten keyif alan ve hayatının merkezinde yer alan birisi bunu cesitlendirebilir. Imkan olunca sevgilisi ile, sevdiği yakında yoksa uzaktan görüntülü ve sesli tatmin yaparak aradaki turkuyu surekli kılabilir. Sextimg yapmayı anlamsız bulan kadın düz seks yapan ve sadece orgazm olan ya da olduğunu sanan kadındır. Bu kadın tipi genelde dümdüz seks yapar, erkeğe de çeşitlilik sunamaz.
10 Yorumla
+1 yılSon derece basit insanlardır. Normal hayatta bunu yaşayamayan ve asla yaşayamayacak olan zavallıların işidir. İlk önce teklif ederler ve reddedilince sinirden ve kudurmuşluktan küfür edip engellerler. Hayatta herhangi bir amacı olmayan vasıfsızların, gereğinden fazla boş zamanı harcama şekildir.
44 Yorumla
Soran+1 yılBelki imkanı yoktur neden böyle bakmıyorsun
- +1 yıl
O zaman şansına küssün. Bunun böyle bir bahanesi olamaz.
Soran+1 yılO zaman bedensel engelli insanların onu da yaşamaya hakkı yok sana göre öyle mi?
- +1 yıl
Bana göre yok. Ve ben bunu bir ihtiyaç olarak görmüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılEvet yokluktadır ve kendine güvenmiyordur diye düşünüyorum ☺️
47 Yorumla
Soran+1 yılBelkide engelli
- +1 yıl
Sanmam
Soran+1 yıl
Ben öyleyim- +1 yıl
Olabilir bence sorun değil☺️
Soran+1 yılHayır şöyle şimdi Seksting istemek kötü mü?
- +1 yıl
Kimine göre kötü kimine göre iyi mesela bana göre kötü
Soran+1 yılAnladım
+1 yılBir erkegin partneri olmadıgında sexting yapması normal ancak bu sürekli olursa ileriki yaşlarda beyin buna alışacak ve kesinlikle ileriki yaşlarda büyük ihtimalle gerçek bir partneriniz oldugunda erken boşalma sorunu yaşayacaksınız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek seansi 150 den 200 tl ye çikmiş 😂ucretsiz sexting tercihtir jsjsjsjsjsjs
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu da bulursan hacı
Cevap sahibi+1 yılO konuda sikinti yok😃
Soran+1 yılBende var 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılZatwn keyif veriyor ama basitlik yani yinede biriyle konuşabiliyosan sanal seks isteyip kabul ettirebiliyorsan real seks için teklif et görüş
10 Yorumla Kime göre neye göre basitlik en elit de en varoşuna kadar bir çok kişi yapıyor yapmam diyen herkes yalan söylüyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Elbette degilistek bayandan gelir ise.. Yoksa erkeğin ısrar etmesi yapışık almaz saygısızlıktır.
20 YorumlaHayır.
Dediğin gibi mümkünatı olmayan yapıyordur.10 Yorumla
+1 yılMecburiyetten pandemi döneminde evde iken ve mesafeler yüzünden olabilir 😎👍
10 YorumlaKiminle yapıldığı önemlidir. Sevgilin ve ya eşin ile yapıyorsan normal.
10 Yorumla
+1 yılBasit değilde hayatı cinselliğe indirgemek basitliktir
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok bence o an imkanlar el vermiyordur
40 Yorumla
+1 yılHayır değildir, tabi her önüne gelenle olmaz, kafa yapısı uyuyorsa daha iyi olur, ama yinede teklif kadınlardan gelmeli diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYoo 44 yaşında bir kadın bile teklif ediyorsa değildir , demekki ihtiyac
10 Yorumla
+1 yılHayır bence ihtiyacı gidermek normal
60 Yorumla
+1 yılbilmiyorum ama ben gereksiz buluyorum
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBokiyen kudurdun mii 😂😂
25 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHayvanmisun sen bokiyen kudurdun mi diyrum sağa güliysun 😂😂 tuzliyayim o akili da kokma
Soran+1 yılKomik geldi de ondan güldüm he kudurdum ne yapacaksın?
Cevap sahibi+1 yılBediyeyi aricam habu kudurmişi gelun alun burdan dicum 😂
Soran+1 yılAra ara
Çoluk çocuk işi geliyor bana.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılErgendir, yokluktadir 😂😂😂
30 Yorumla
+1 yılGereksiz işler diye düsünüyorun.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Basit değildir bence onunda hazzı başka oluyor
10 YorumlaPandemi döneminde makul bir durum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
10 Yorumla
+1 yılBasitlikle alakası yok. Gayet tabii
10 YorumlaSanmam neden basit olsun ki?
10 Yorumla
+1 yılBilmem. Pek benlik değil
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok zevk meselesi
00 Yorumla
+1 yılEvet
30 Yorumla
+1 yılBasit ucuz insandır