Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yasak olması ile alakası yok tamamen çiftlerin ilerleyen cinsel hayatında farklılık istemesi ya da kızın bakiri olması ile alakalı bir durum anal seks İslamiyette haram yasak diye hafi Müslümanlar için öyle olsa bile diğer dine mensup insanlar için neden cazip olsun ki analın farklı bir zevki var ve bunu kimse inkar edemez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBana zerre çekici gelen bir olay değil mesela.. Yasak olmasından ziyade daha çok zevk vereceği düşüncesiyle anal sekse yöneliyor insanlar.. Ki bence alalası yok. Seks sadece cinsel organlardan alınan hazdan ibaret değildir.. Tabi ki erojen bölgelerin uyarılması mutlak haz yaratır fakat seksin en önemli aşaması beyinde gerçekleşen orgazmın vücuda yayılmasıdır benim için.. Yani anal seks yaşayanlar kendileri bilirler elbette ama benim için gereksiz bir olay.. Keyifli günler..
110 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların korkması ve çığlığı hoşuma gidiyor yaparken denemem oldu yaparken o yüzdeki hafiften korkuyorum yapma lütfen bakışı ama ağızdan çıkan sok hadi sözcüklerindeki anlamsızlık çok hoş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, anal seks isteyen erkek yüksek ihtimal kendisi daha önce deneyimlemiştir kendisinin aldığı zevki benim de alacağımı düşünüyordur. Penisi küçüktür, erken boşalıyordur, iktidarsızdır. Mis gibi vajina dururken anal istiyorsa kendisi tadını almış demektir.
60 Yorumla
+1 yılBence hiç çekici değil. Sağlıksız. Aşiri can yakıcı. Bir kez yaptım meraktan. Daha da yapmadım.
Tercih edilme sebebi ise:
Kızların bakirelik korkusu olabilir.
Erkekler içinse fazla dar olduğundan penisleri daha fazla haz alıyor. İzlemesi güzel olabilir. Penisi kısa olanlar için ise avantaj oluyor. Örneğin vajinal seks yapsa zevk veremez inletemez ama anal dar olduğu için kadının acıyla karışık iniltisi erkeği güçlü ve becerikli hissediyor. Oylama yapsak kadınların binde biri sever analı. Erkeklerin hepsi ama...70 Yorumla
+1 yılYasak her zaman cezbeder ama yasak oldugu icin değil erkek bencil oldugundan daha cok tercih sebebi. Partnerin aci cekmesi umrunda degil kendi zevk almasini düşündüğünden. Kimi zamanda bakire olan kadinin onden iliskiye girmek istememisinden dolayi hemen erkek bu sefer anal ister bir cok sebebi var aslında kadin icinde erkek icinde.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. 
Özeti budur yasak delme heyecanının. Neden yasak olduğu gerek dini olarak, gerek bilimsel olarak milyar kere izah edilmiş şeyi çekici bulmak artık yasaktan değil, insan oğlunun ahmaklığındandır.
Zor zanaattir ahmaklık, umarım bir gün yok olmaya yüz tutan demir ustaları gibi belgeselleri yapılır, izleriz, izlerken "iyi ki silinip gitmiş dünyadan" deriz.10 YorumlaKadın için zararlı, bunun farkında olan biri de istemez zaten.
110 YorumlaSağlığımı bir zevk uğruna riske atamam. Şimdi olmasa ileri yaşlarda ishal belki de daha beteri bağırsak kanserine kadar yolu var.
Bir şeye adım atmadan önce iyi düşünüp öyle başlayın ileri görüşlü davranın.40 YorumlaAsla zevk verdigini dusunmuyorum. Ayrica da pis. Ama tabii ilerde cis tutma sorunu yasamak isteyenler yapabilirler.
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Yasak olmasında ki sebep hastalık bulaşmadından dolayıdır.. Aslında sadece erkeklere çekici gelir efendim.. Çünkü ilişki yaşamak isteyen bazı kadınlarımız bekaretin bozulmaması için kendisinin de libidosu yükseldiği için anal denemek isterler..
30 Yorumla
+1 yılSekste yasak yoktur kızım istediğin gibi yap 😉😂
100 YorumlaYapmak isterdim ama her kız yapamaz işte. Vazelin, jel, krem veya en kötü zeytin yağıyla yapılmayacak şey değil. Ama kızlarda bahane çok. Günah derler, ya kanarsa derler vs, vs. Mezara götürecekler sanki.
10 Yorumla
+1 yılKime çekici geliyor allah aşkına
Iğrenç ya bok var içinde91 Yorumla- +1 yıl
Haksız mıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılcinselliği keyifli kılan fanteziler , dokunuş ve tutkudur. diğerleri sadece son noktadır. Bedenine usulca dokunumu kokusunu, ürkekliğini ve heyecanını hissetmek. Tüm bunları yaşarken usulca birleşmek ve sonrasında ise sarılarak devam etmek vs..
00 Yorumla
+1 yılHem öyle hem de ilgilerini çeken popoya sahip olma düşüncesi erkekleri çekiyor
50 YorumlaMadem yasak millet neden yapıyor? alakası olacagını düşünmüyorum. Vajinal yasak değil ama yapıyoruz? yasak olmayan bir seyi de yapmıyoruz normalde. bu yüzden farklı bir sebebi var ama burda söylemem dogru olmaz. (kod adı: dar görüşlülüğü severiz)
00 YorumlaBence iğrenç. Bok çıkıyo ordan bok.. sonra neden hasta oluyoruz.. olmamanız imkansiz
50 Yorumla
+1 yılNormal yollarla kadini inletemeyen veya zorlayamayanlarin kendini daha guclu gormesine sebep olmasi olabilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. aslında darlıktan dolayı erkeklerin hoşuna gider ve dar olduğu için geç boşalır benim pek hoşuma gitmiyor partnerime eziyet etmek
20 Yorumlayanı cogu ozentı p. rnolarda gorunce bısey var zannedıyor mıllet
30 Yorumla
+1 yılV. ajina y. alamak e. mmek heleki v. ajina dudaklarına ufak ısısrıklar atmak harika tabi anal seks ayırı bir zevk iki taraf için
10 Yorumla
+1 yılbaşka seçeneğim olmadığından mı acaba bana çok zevkli geliyor 😅
90 YorumlaŞöyle söyleyim benim açımdan ben sırt üstü yatarken anal birleşiyoruz yattığım kadınla o üzerime geliyor ve anal birlestigimiz zaman acı çekiyor ben yanağını oksuyorum saçlarıni oksuyorum boynunu öpüyorum sarılıyorum daha güzel oluyor ✝️ ve çekici
10 Yorumla
+1 yıl🤮🤮🤮 çekiciliğine tüküreyim ben onun ona kısaca bk yolu denir
20 Yorumla
+1 yılyasak değil günahtır yapmak isteyen yapar kimse kimseyi tutamaz ama sağlık açısından iki taraf içinden iyi değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYasak olmasından çok daha dar ve kas yapısı olarak iki tarafa da daha fazla haz ve zevk verir. İkisi arasında ki haz ve zevk çok farklıdır.
00 Yorumla Midem kalkti ya,
yokluktan meraktan birde mecburiyetten.
Vajina dururken diski deliginin icine sokmanin alemi yok00 Yorumla
+1 yılAnal seks dar ya daha güzel hissettiriyor tabi vajina darsa vajinaya girerim ben tercih olarak
10 Yorumla
+1 yılyasaklı derken millet çatır çatır götünüüü siktiriyorrrrr valla nesi yasaklı 😂😂
10 Yorumla
+1 yılAnal seks yasak değil anal seks olmazsa olmazlardanım dır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılDaha dar olduğu için bence farklılık olması da cezb ediyor
00 Yorumla
+1 yılÇekici değil bana iğrenç geliyor, kadına zararları var ayrıca.
00 Yorumla
+1 yılbi kere denedim daha da denemem ıyyy
170 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. cekici değil iğrenç
domates kabuğu
aşkm niye durdun20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Sapık insanların ihtiyacı bence, bana zerre çekici gelmiyor, kadına anal yapan insan müsvettesi ileriki günlerde pasif bir erkeğin analınada yapar hayvanada yapar bi farkı yok bence
00 Yorumlaön bozulmasın ama arkadan istediğim zevki alırım evlenirken de kocama ilksin derim diye düşünenler
00 Yorumla
+1 yılYasakla ne alakası var. Kaldı ki o kadar da çekici bir şey değil.
20 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca anal seks hic çekici gelmedi bana asla da yapmam
10 Yorumla
+1 yılGünah olan herşey insana çekici gelir çünkü nefs bu
10 Yorumladenemeyin denetmeyin kızlar ghdfszxc
60 YorumlaHayır daha net izleniyor girerken. Ve kadının zevkle karışık yoğun acı tepki aşırı tahrik edici. Ve korkunç dar çok daha net hissediyorsun gir çık ı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yasak demeyelim de sağlıksız olduğu için ve zor olduğu için olabilir
00 YorumlaErkeklerın çoğunun ki bamya oldugu için malum anal vajınadan daha dar vs.
00 Yorumlayok çok zevkli birşey
70 Yorumla
+1 yılAnal seks yapan erkek bamyası kadını vajinadan inletemediği için arkadan yaparak egosunu tatmin eder
00 YorumlaDenedim bi kaç ama daha yapmadım
101 Yorumla- +1 yıl
Başarılı oldu mu
+1 yılÇok sağlıksız birsey
140 YorumlaDelik dar olduğu için 🙈
20 YorumlaNe yasağı ya çok severim arkadan girmeyi😍
10 Yorumla
+1 yılkesınlıkle tehlikeli saglıksız
10 YorumlaEvet bu bende merak ediyorum.
10 YorumlaGenelde yasak olan şeyler ilgi çekiyor zaten
20 Yorumla
+1 yılYasak değil de acılı olduğu için bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılHayır... ❗️ çekici olduğu için yasaklı 😊😀
00 Yorumla
+1 yılOna da genelge çıkıp yasaklandı mı ya
00 Yorumla
+1 yılAnal seks fantazi meselesidir 😎👍
00 Yorumla
+1 yılEvet çok zevkli ❤️❤️❤️❤️
00 Yorumla
+1 yılBelkide partnerimin inlemesi harika birsey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılcok dar oldugu icin erkek cok zevk alir ordan
00 Yorumla
+1 yılBenim bildigim yasaklayan bi anatasa maddesi yok
00 YorumlaO değil de o resim en öyle:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır onla alakası yok bence
00 Yorumla - Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar