Sakalın erkeklere kattığı karizma hiç tartışılmaz. Sakallı beylerin seksi görüntüleri baş döndürücü olabiliyor. Sakalın tahrik edici özelliğine karşı ne düşünüyorsunuz?
Sakal ve bıyık erkeğin en doğal aksesuarlarıdır. Yerine göre erkeğe bir karizma, çekicilik hatta seksapel katabiliyor. Ancak sakal ve bıyık her erkeğe yakışmıyor. Bu gerçeği de unutmamak lazımdır.
Hayır bence yani sakaldan tut her türlü kıl tüyün bence tamamen pisliktir Erkek dediğin de kadın dediğinde kılsız olacak Bakımlı olacak yabancılara baktığın zaman mesaj yabancılarda 1 gram kıl tüy yün yoktur sakal Belki biraz vardır ama bizimki kadar abarttı degildir mesela bizim erkeklerimizin sakalları gerçekten çok abartı özellikle kirli sakal ve bakımsız Hani Şahsen ben kadın olsam Bir erkekte aradığım ilk özellik sakalsız ve kızın olacak derdim Aynı şekilde ben bir erkek olarak kadında da aynı şeyi isterim kıl tüy yün bana göre değil
tüyün nerede olduğuna bağlı mesela geçen sene japonyaya gittim. oradada vajinasında kıl olmayan kadın hayat kadını sayılıyor yani evli kadınların vajinalari kıl içinde
bende hayret ettim birde daha ilginç olanı japon kadınlar öğle her akşam seks yapmıyorlar ve yumurtlar gibi çocuk yapmıyorlar bu yüzdende 50 yaşındaki kadın sanki 30 yaşında gibi gözüküyor
Sakal tabiki iyidir. Onu kesince çıplak gibi hissedersin. Kışın uzun bırakırsın üşümez yüzün. Yazın kisaltirsin yüzün ıslanınca suyu uzun süreli tutar ferahlatır. Bebeklerin tutup ilk cekistirdirdigi yerdir. Çocukların ilgisini çekip "abi dokunabiliy miyim" diye sordukları tebessüm ettiren güzel andır. Ve tabiki kadınların oynamayı sevdikleri seni de memnun eden altı üstü bir kıldır. Ama sakal kıldan öte bir şeydir 🥰
bunu bildiğim için okadar ısrara ragmen sakalımı kesmiyorum. çevremde herkes ''sakalını kesss'' diye baskı yaparken, yıldırma politikalarıyla beni yıldırmaya çalışırken; inatla sakalımı kesmiyorum :D evet sakalın çekiciliği var ve bunu kıskananlar da var.. onlar bana baskı yaparlar. ve ben inadına sakalımı kesmem
Tahrik edicilikten öte, beğeni hoșa gitme, kimi zaman yuzune yakișan insanda , kimi kadinlar illaki ister, hatta kamuda illaki sifir trașli erkek görmeye alișkin kadinlar, özler o rahatliği , yakiștiğinda cool bir görunüm de verir kirli sakal... Kapanmada bende uzatiyorum. Hatta illaki kesme diyen arkadaslarim dahi var...
Benim için vardı. Eski sevgililerim bunun için sakal bırakırdı. Artık o ilgim bitti. Sevgilim işi yüzünden sakal bırakamıyor. Elliyorum böyle yumuş yumuş çok tatlı geliyor😁
Bu adamdaki ayni sakal bende var zaten kel olduğum için sakal olmadan olmuyor😁 ozelligi ise toplu sakalin insanin yüzünü guzel gostermesi ve sarı sakal yani turuncuya kaçan çok değisik oluyor. resimdeki gibi.
Belirttiğimi anladıysan dayı sen bile tahrik olursun 😆 Öyle böyle değil, bir sevdiğim bıyık tipini göreyim o adam bana çirkinse de yakışıklı görünüyor, gerçi o tip bıyıklı olanların çirkinine rastlamadım. Dehşet verici şekilde o bıyıkları ellemek istiyorum, tatmin olmam için dokunmam gerek. Yoksa gün boyu aklımdan çıkmaz o bıyık 😅😅😅
Valla bugüne hayatımdaki kadınların yarısı sakalıma laf etmiştir zorla kestirmeye kalkan bile oldu bazısı seviyor bazısı sevmiyor batıyor diye şikayet eden oldu
15 yıldır hep kirli sakal var bende sadece askerde mecbur hergün traş oluyorduk. Ben seviyorum sakallarımı ya. Şimdi bana niye sakalsız foto koydun diye sorucan bende bilmiyorum :D
En fazla 3 gunluk sakal, o bile opusurken tahrus ediyo nolur kes diyorsunuz, erkek dedigin temiz, kilsiz bakimli olacak, zipkin gibi)))) o sakallar filmdeki aktorler gibi olmaz, sicakta ter koku, kil yumagi valla ole aquamn gibi olmuyor adamlar, benden soylemesi