- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNude kelime anlamiyla çıplaklık, sadelik demek. Nude renkler, nuder göz farlari vardir mesela. Yani bir yerde nude kelimesini okuyunca direkt cinsellik düşünme
Nude fotoğrafta çıplak fotograf demek.33 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öğrenmiş oldum ama bunu türkçe isteyemiyorlarmı da yabancı dil ile istiyorlar
- +1 yıl
Yani daha uygun geliyordur. Hani sidmi size bana çıplak foto at desen garip olabilir nude dile daha kolay ve uygun geliyor.
Soran+1 yılYani yani nude daha kul geliyor diyorsun öylemi
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılVücudun perde arkasında herkesin göremeyeceği, genelde kişinin sadece kendisinin görebildiği kısımlardan birine/birilerine gösterme. Genelde sanal ortamda tanımadıklara yapılır. Kızların teşhircilik huyu vardır az da olsa sanal ortamdan giderir.
00 Yorumla
+1 yılYani karşı cinsin uygunsuz fotoğrafları senin tahrip olabileceğin fotoğraflar anlamına geliyor bu fotoğraf olur Videolu fark etmez ama hani ona ait çıplaklık içeren bir şey diyelim yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıplak resim atmak demek
2104 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öğrenmiş oldum ama bunu türkçe isteyemiyorlarmı da yabancı dil ile istiyorlar haa öyle söyleyince daha kul duruyor dimi
Cevap sahibi+1 yılCooldan ziyade bana çıplak resmini at demekle nude at demek arasında bir yumuşaklık softluk oluyo çıplak resin at demek sapık gibi geliyo ama nude diyince sanki çıplak resin at dememişsin gibi geliyo
Bence ondan yani
Soran+1 yılBen onda değilim yabancı ülkede türkçe konuşmaya çalışan yabancı görmedim ama türkiye az kaldı yakında dilini bile değiştirecek gibi eskiden nude moda olmadan ortaya çıkmadan çıplak fotoğraf isteyenler nasıl istiyordu bence onlar daha samimi en azından ne istedikleri belliydi
Cevap sahibi+1 yılOhooo bizim dilin değişeli çooook oldu göktürkçeden arapçaya arapçadan farscaya latin ingiliz almanca ne ararsan var bizimkiler hepsiyle bütünleşti bizim tğrklüğümüz mü kaldı abi
Soran+1 yılAynen öyle valla ya ben yurt dışında çıkıyorum yurdışında birtane bile türkçe konuşmaya çalışan yabancı görmedim ama bakıyorum bizim türklerde her dil var
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yıl😉👍 özür dilerim biraz sinirlenip yükseldiysem
Cevap sahibi+1 yılYoo herkes düşüncelerini söyleyebilir bende çabuk parlarım ve çabuk sönerim keyfine bak her zaman😊
Soran+1 yılBen az önce de söylediğim gibi sürekli yurtdışına gidip geliyorum ama türkiye vatandaşları biraz ozeniyordu ama artık ozenmekten çıkmış onların hayatına ayak uydurmaya çalışıyorlar
Cevap sahibi+1 yılEvet çok üzücü gerçekten
Soran+1 yılBen bunları gördükçe gerçekten çok üzülüyorum nenehatun kara fatma bunları görse turkiyeyi kurtardığı için pişman olurdu
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi ne kadınlardı ne güzel büyüttüler çocuklarını şimdi gelseler kara yazmalar bağlarlar kalp krizi geçirirler galiba şu millete bak kendimde dahilim yani buna yakalayamadık osmanlıyı hakikati insanlığı herkes vatan severim diyo ama hiç vatanında vatanında gibi davranmıyo
Soran+1 yılYa ben en ufak bir örnek vereyim sofraya oturacagimiz zaman babamızın gözüne bakardık şimdi herkese ayrı ayrı sofra kuruluyor ve daha sayamadığım birçok şeyler
Cevap sahibi+1 yılAynen anne babanın yanında küfürler ediliyor sigaralar içiliyor ayak ayak üstüne atılıyor çok şey var
Soran+1 yılAynen öyle ya ben bırak babamı ben daha arkadaşlarımın yanında ayak ayak üstüne attığım yok çok şükür sigara zaten içmiyorum eskiden erkekler küfür ederdi şimdi kızlar erkeklerden daha çok küfür ediyor ayrıca ağızlarının ölçüleri de yok eskiden sigara içen birtane kız yoktu şimdi hepsi neredeyse içiyor
Soran+1 yılDaha bugün birisi babama borç para vermedim diye benimle konuşmuyor diye bir paylaşım açmıştı
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle oldu yine sen benden daha düzgünmüşsün gerçekten baban katı biriyse onunda etkisi var tabi
Soran+1 yılYok valla katı biride değil severdi bizi bize dediği tek şey okumadınız adam olun insan olun bunu dedi o da bizim kulağımıza küpe oldu belki okuyamadım ama hayat çok güzel dersler verdi bana
Cevap sahibi+1 yılBenim babam çok yumuşak biri görür ama ses etmez genelde
Bazen iyi bi anne baba iyi bir meslekten çok daha iyidir sen şanslılardansın
Soran+1 yılOrası öyle ama an azından ailenin yanındasın ben yıllarımı 2 şerit arasına sığdırdım ailemi yıllarca göremedim şimdi en azından o yıllarda çalıştığımın meyvesini aldım tırım var
Cevap sahibi+1 yılTırın mı var? O zaman baya biriktirmişsin demek değil mi yıllar önce 500 bin demişti birisi kaç tanesini demişti onu hatırlamıyorum ama
Tebrik ederim hayırlı olsun Allah nazardan esirgesin
Tır şoförğ müsün?
Soran+1 yılAllah razı olsun evet tır şoförüyüm Ford fmax ilk çıktığı zaman almıştım 800 bin lira ya ford fmax aldım
Cevap sahibi+1 yılAyy çok sevindim ya Güle güle kullan ya da kirasını harca hangisiyse artık😄
Alın teri ya bi de daha çok bilirsin şimdi kıymetini helal kazanç oh mis
Soran+1 yılKendim kullanıyorum yurtdışına çıkıyorum genelde ama iş olmayınca türkiye içinde çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılİki türlü de boş durmak yok desene😊
Senin çocuklarında düzgün olur biliyo musun parayı kazanırken alırken araya haram para girmediyse helal yiyenin karakteri de düzgün olur bu dinde var yani
Soran+1 yılAllah razı olsun inşallah öyle olur bugüne kadar boğazımdan haram lokma gecmedi inşallah geçmez ama ben bu mesleği yaptığım sürece kimse kabullenmiyor her gece eve geleceğin bir iş bul öyle kabul ederim diyorlar onun için benim evlenmem biraz zor gibi
Cevap sahibi+1 yılAynen evlilik zor ne yalan söyleyeyim bende bu meslekte bi eş istemezdim
Aklında ne var?
Soran+1 yılBekar geldim bekar gidicem aklımda birşey yok bu meslekte eşi olan fedakarlık yapmış olur çünkü biz bir çıktıkmi bazen 1 haftada geri geliyoruz bazen 2 aya anca geri geliyoruz
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun eş iyidir evlat iyidir olumlu düşünmeye çalış
Bence bu mesleğim kim kabul eder biliyo musun? Ana kuzusu kabul eder öyle bi tanıdığınız varsa gidin isteyin annen kız baksın haber salsın akrabada varsa akrabadan olsun hatta akraba olursa daha iyi annelere yakında ev tutarsınız kız yalnız hissetmez zaten 2 çocukda olursa Allaaaah asıl curcuna o zaman başlar seni unutur zaten😄
Soran+1 yılGüzel düşünüyorsun teşekkür ederim ama akrabalarımda evlenilecek yaşta kız maaleski yok evim ailemle aynı binada altlı üstlü oturuyoruz öyle diyeyim
Cevap sahibi+1 yılYaşı senden daha küçükte olabilir 7 yaş küçüğe kadar yolu var bence tekrar bir değerlendir derim ben hem akrabaları hemde komşuları
Evin altlı üstlü olması da çok iyi böyle bi durumda bnece
Soran+1 yılÖncelikle bayramın mübarek olsun tekrar düşüneceğim ama çevremdeki insanlar ben uzun yola çalıştığım için kabul etmiyor gece eve geleceğim bir ışte çalışmamı istiyorlar bende bunu kabul etmedigim için böyleyim kendi mesleğim varken neden başka bir mesleğe yöneleyim ki
Cevap sahibi+1 yılAynen bu saatten sonra da başka iş öğrenmek falan zor gelir zaten
Seninde bayramın kutlu olsuun
Soran+1 yılTeşekkür ederim kendi ekmek teknem varken neden başkasının emrinde çalışayım
Cevap sahibi+1 yılAynen bu konuda sana katılıyorum üstelik belli ki geliri de güzel sadece ayrılık var arada
Soran+1 yılGeliri bize ait biz ne kadar çalışırsak o kadar çok kazanıyoruz ama ayrılık denince ben çocukluğumu verdim bu yollara
Cevap sahibi+1 yılKaç yıldır yapıyorsun bu işi?
Soran+1 yıl2013 yılında direksiyona oturdum 9 yıllık şoförlüğüm 2007 den beri de muavinligim var yani 2007 yılından beridir bu işin içindeyim
Cevap sahibi+1 yılBaya zaman geçmiş... Hayırlısı olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim demiştim dimi yıllarımı yolların aldığını
Cevap sahibi+1 yılAynen demiştin gerçektende öyle olmuş
Soran+1 yılÇocukluğum gençliğim yollarda geçti okuldayken karnemi iyi getirmek için uğraşıyordum ki iyi gelirse yola giderim diye
Cevap sahibi+1 yılHevesliydin yani bu işe?
Soran+1 yılEvet hani küçükken öğretmenlerimiz sorardı ya büyüyünce ne olacaksın diye bende tırcı olacağım diyordum öğretmen gülüp geçiyordu şimdi küçükken hayalini kurduğum hayatı yaşıyorum şimdi
Cevap sahibi+1 yılAaa müthiş😄 Daha bi de sana mesleğini mi bırak diyolar
Kaderinde varsa elbet buluşursunuz sen yine de ümidini kesme her an karşına çıkabilir sonuçta😊
Soran+1 yılMaalesef ki diyiyorlar ben o konuda ümidimi kestim ama Allah ne yazmışsa alnımıza onu yaşarız bakıp görücez
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle😊
Soran+1 yılBu bayram mesela evde olabilirdim ama bekar olduğum için yoldayım yollar bana mutluluk veriyor
Cevap sahibi+1 yılYani şu an yolda mısın?
Soran+1 yılEvet yoldayım şu an
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsiiin
Soran+1 yılAllah razı olsun alanyadan bursaya sebze sırtımda şu an
Cevap sahibi+1 yılAllah sağ salim yolculuğunu bitirmeyi nasip etsin
Soran+1 yılAmin inşallah bakalım bursadan nereye iş bulup da gideceğim belli değil
Cevap sahibi+1 yılGittiğin şehirde mi iş çıkıyor?
Soran+1 yılEvet her sehirin kendine göre tır kamyon garajları var oralardan iş arıyoruz ve bulduğumuz işe gidiyoruz bazen hiç oraya gerek kalmadan eskiden gittiğimiz fabrikalar işyerleri çağırıyor yükümüz var diyorlar oraya bile gitmeye gerek kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılAnlık iş yani iyiymiş
Soran+1 yılAynen öyle iş bulamazsak o gün orada kalıyorum veya yakındaki illerdeki işleri araştırmaya başlıyorum
Cevap sahibi+1 yılUyku ihtiyacını nasıl karşılıyorsun?
Soran+1 yılTırda 2 tane yatak var 6 tane dolap var 1 tane buzdolabı var dorsenin yanında yemek yapmak için sandığım var
Cevap sahibi+1 yılKaravan gibii 2. Yatak neden var?
Soran+1 yılEvet biraz öyle 2 yatağın sebebide 2 şoför gideriz diye veya eskisi gibi muavinle gideriz diye ayrı ayrı ayrı altlı üstlü 2 yatak yapmışlar eskiden dönüşümlü 1 yatakta uyuyorduk şimdi herkes kendi yatağında
Cevap sahibi+1 yılKaç saatlik yolculuklarda 2 kişi gidiyorsunuz?
Soran+1 yılBen genelde yurtdışına giderken yanıma şoför alıyorum şu an pandemi başladığı günden beri türkiye içinde hiç çift şoför çalışmadım sürüş hakkım bittiği zaman çekiyorum bir tesise dinleniyorum yoluma öyle devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYanına birini alırsan aldığın ücreti yarı yarıya mı pay yapıyorsun?
Soran+1 yılYanıma birini alırsam aylıkçı olarak işe başlar araca birlikte para vermedik dimi
Cevap sahibi+1 yılŞoför olarak geleni demiştim hani sen uyuyosun o sürüyo o uyuyo sen sürüyosun ya onda pay nasıl oluyor merak etmiştim sadece ama önemsiz tabi
Soran+1 yılHmm o onda aylığını alır aylığından hariç günlük 100 lira harçlığını alır sigara içiyorsa sigarasını alırım birlikte tesiste yemeğimizi yeriz ben öderim sigortayı saymıyorum bile çünkü mecburi
Cevap sahibi+1 yılAylık olayı nasıl oluyo? Sonuçta bi senle bi onla karmaşık çalışıyor o adamda?
Soran+1 yılBenimle çalışıyorsa bende sigortasını yapıyorsam başka araca gidemezki benimle çalışıyor sonuçta haa ortada çalışan birisi iste seferi 500 lira diye biliyorum parasını sefer sonu veririm ama bana hep yurtdışına şoför lazım oluyor
Cevap sahibi+1 yılAylık olarak kişiyle anlaşıyorsun yani bu kısmı merak etmiştim😊
Soran+1 yılAynen öyle aylığı belli ben uyurken o malı yükleyip indirecek o uyurken ben indirip yükleyeceğim tek ona yani yanımdaki şoföre yardım etmeyeceğim nokta trafik cezasıdır
Cevap sahibi+1 yılEşyaları şoför mü yüklüyo?
Soran+1 yılHayır biz yüklemiyoruz sadece kapakları açıyoruz perdeleri açıyoruz irsaliyeleri alıyoruz yük yüklendikten sonra kapakları kapatıyoruz perdeyi kapatıyoruz kapaklar mühürlenecekse mühürü bekliyoruz gittiğimiz yerde kapakları açıyoruz perdeyi açıyoruz aracın boşalmasını bekliyoruz
Cevap sahibi+1 yılBi an öyle anladım😊
Soran+1 yıl😂😂Biz tırı yüklesek o yorgunluk 'la nasıl yola giderdik
Cevap sahibi+1 yılNe biliym bi an öyle anladım😂 Ve aynen o zaman sen tırı sürmezdin tır senin üstünden geçmiş olurdu😂
Soran+1 yılAynen öyle 14 metrelik dorseyi tek başıma doldurduğumu düşündümde düşünmesi bile insanı yoruyor
Cevap sahibi+1 yılDorse ne oluyor?
Soran+1 yılTırın arkasındaki yükü yukledikleri yere dorse deniyor ön tarafa yani şoförün olduğu yerede kelle diyoruz kafa diyoruz birleşince tır oluyor
Cevap sahibi+1 yılHaa ya biz uzun yol yolculuğu çok yaptık çok tır gördüm ama hiç bi bilgim yok sadece şoförler çok dikkatsiz diyo bizimkiler gerek şerit değiştirme gerek davranış bi keresinde gördğk adam direksiyon başında uyuyodu
Soran+1 yılHmm ne zaman oldu o ama ben jete gitmediğim sürece dinlene dinlene gidiyorum uykumu alıyorum şoförün sermayesi uykusudur
Cevap sahibi+1 yılBi kaç yıl önceydi geçenlerde de tekerlekten duman çıkıyodu inşallah erken fark eder dedik senin başına geldi mi hiç?
Soran+1 yılTekerden duman gelmesinin sebebi balatalarını çok kızdırmış az daha frene bassa allah korusun aracı yakma ihtimali bile var benim yıllar önce kışın olmuştu akseki dağlarını inerken tırı kaydirmistim çok korkmuştum ama o gün o dağı o korkuyla inmiştim yükü nasıl teslim ettim bilmiyordum
Cevap sahibi+1 yılÇok tehlikeli ve aynen biz onda yokuş iniyoduk ama niye duman çıktığını anlayamadık lastik yanıyo sandık
Soran+1 yılAracında rötardar yoktur onun için mecburen frenle inmek zorunda kalmıştır normal otomobil gibi değilki arkanda 40 ton yük ile iniyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynen büyük büyük büyük araş işte
Bi şey sorucam egoya etkisi oluyor mu? Yani sonuçta kocaman araç ve yöneten kişi sensin falan?
Soran+1 yılYok niye etkisi olsunki sonuçta ekmek teknemiz kimseye zararımız yok kendi küçücük dünyamızda yaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılEvet de ne bileyim bazı insanlarda bu tarz şeylerde bi ego tatmini olur falan sende etkisi var mı dedim
Soran+1 yılYok benim öyle bir egom yok bugün tıra binerim yarın otobüse öbürgün otomobile binerim Allah bana tıra binmeyi nasip etmiş bunu niye egolu bir şekilde kullanayım ki
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar çeşit çeşit biliyorsun
Soran+1 yılEvet maalesef her türlü insan var
Soran+1 yılgünaydın bak bursaya geldim yükü boşaltım geceden şimdide öğlen bursadan ağrıya yük buldum
Cevap sahibi+1 yılTekrar kolay gelsin sana çok çabuk gelişiyor olay
Soran+1 yılEvet gece bursaya geldim sebze halinde hemen yükü indiriyorlar bekletmiyorlar tır boşalır boşalmaz garaja gittim işlere baktım ağrıya kuru gıda yükü varmış onu alıcam ve yola çıkıcam beklemeyi sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇalışkansın bi de ondan
Soran+1 yılTeşekkür ederim kendi çapımda yapıyorum bu sporu
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip Bana ilk denk gelmişsin öyleyse ben hep uzun konuşurum😄
Cevap sahibi+1 yıl@soran Severek işini yapmakta daha çok keyif veriyo tabi
Soran+1 yılTeşekkür ederim işimi severek yapıyorum yapmaya devamda edeceğim inşallah arkadaşlar bilmediğim birşey için soru sormuştum çok teşekkür ederim ki yolculuğumda bana eşlik ediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılRica ederiim😊
Soran+1 yılEhliyetin varsa CE sınıfı olarak büyüt tıra şoför olarak başla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yıl18+ foto vucudu atıyosun cevapını bilip sorman ayrı bir... tamam neysee küfür etmicem
31 Yorumla
Soran+1 yıloruçluyum yeminde edebilirim bilmediğim şeyler dışında birşey paylaşmıyorum ben
Nude : çıplaklık
Nude ingilizce bir kelime olup çıplaklık anlamını taşır. Bizim ülkemizde nude at diye bir tabir vardır yani çıplak fotoğraf.05 Yorumla
Soran+1 yılYazık ya canım türkçeyi mahvediyorlar ya türkçe istese ne olucak böyle dahamı kul mu duruyor
Soran+1 yılBence az kaldı yakında dilini bile değiştirecek bu millet
Soran+1 yılBilmiyorum artık onlarında görüşlerine saygı duyuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunun katagorisinin cinsel yaşam olduğunu biliyorsun ama😅😅
57 Yorumla- +1 yıl
Onu sitenin kendini yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Hüseyin_33 Hmm bilgilendirme için teşekkür ederim ama yine de sence bunu bilmiyor oluşu inandırıcı geliyor mu😅
- +1 yıl
Amacı bir şey olamaz ki hem gizli kullanıcı hem mavi profil.
Cevap sahibi+1 yıl@Hüseyin_33 bilmem saçma geliyor sadece
Soran+1 yıloruçluyum yeminde edebilirim bilmediğim şeyler dışında birşey paylaşmıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılPeki
Soran+1 yıl👍
+1 yılAçık fotoğraf
21 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmiş oldum ama bunu türkçe istiyemiyorlarmi da nude diyorlar canım türkçeyi mahvediyorlar ya türkçe istese ne olucak böyle dahamı kul duruyor
+1 yılNudle gibi birşey biraz ılık suya koyup üstünü kapatıp kaynatıyorsun buharı çıkmadan. Sonra karabiber ve tarçın dök üstüne.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmin sıkın açık foto demek yani cibildak
43 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama bunu türkçe isteyemiyorlarmida nude diyorlar canım türkçeyi mahvediyorlar ya türkçe istese ne olucak böyle dahamı kul duruyor sanki
- +1 yıl
Utandım
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir erkeğin nude ne demek bilmediğine inanamıyorum cok sasirtici
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır karşıma çıkıyor merak üzerine merak artık dayanamadım sorucam ben bunu dedim ve sordum ve bugün öğrendim öğrenmez olsaydım Canım türkçeyi mahvediyorlar ya türkçe istese ne olucak böyle dahamı kul duruyor
Cevap sahibi+1 yılBen tabiki kimseden jajadk nude istemedim amaa
Yani''ciplak fotoğraf '' istemek daha acik olduğu için onun arkasına saklanmış nude tercih ediyorlar galiba
Soran+1 yılYani direkt bana birtane çıplak fotoğraf gönder diyemiyorlarmi da nude diyorlar böyle dahamı kul duruyor sanki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle birşey istenirken gerçekten nude at felan mı diyolar acaba bende onu merak ediyorum
00 YorumlaKim yorum atıyor artık özele geçin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzellik birşey şu an yok hanımefendi de buradan konuşmaktan memnun sanırım
+1 yılGoogle kullanmıyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılBurası ne için var
Halkın kendi kendini ifşalamasıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bu dakikadan sonra bu millete birşey demiyorum yabancılara o kadar çok özenmişlerdi az kalmış ki dillerini bile degistirecekler
+1 yılkızların çıplak foto atması sütyen bikini vs.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm onamı nude diyorlar canım türkçeyi mahvediyorlar
- +1 yıl
aynen seks muhabbeti ya
+1 yılÇıplak foto demek
12 Yorumla
Soran+1 yılOnamı nude diyorlar canım türkçeyi mahvediyorlar ya türkçe istese ne olucak böyle dahamı kul duruyor
- +1 yıl
Sabah sabah başlama milliyetçilik safsatalarina
Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Bence bunun cevabını biliyorsun :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGoogle diye biyer var Nude ne demek yazarsan çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılBurası ne için var o zaman
Göreceğin güzel şeylerden bir tanesi..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılceviridende mi bakmazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBurası ne için var
Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Çıplaklık
10 YorumlaHer halükarda atmıyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılAtmasinlarda zaten ben bugün öğrendim öğrenmez olsaydım Canım türkçeyi mahvediyorlar ya türkçe istese ne olucak böyle dahamı kul duruyor sanki
Cinsel içerikli foto
23 Yorumla
Soran+1 yılHmm bilmiyordum teşekkür ederim 1 aydır karşıma çıkıyor merak üzerine merak artık dayanamadım sorucam ben bunu dedim
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımcı olduğun için canım türkçeyi mahvediyorlar turkce isteyemiyorlarmi nude yazarak istiyorlar yurdışında hiç türkçe konuşmaya çalışan yabancı görmedim ama türkiye az kaldı yakında dilini bile değiştirecek
+1 yılÇıplak
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öğrendim öğrenmez olsaydım ama bunu türkçe isteyemiyorlarmida nude diyorlar canım türkçeyi mahvediyorlar ya türkçe istese ne olucak böyle dahamı kul duruyor sanki
Çıplak foto demek
01 Yorumla
Soran+1 yılOnamı nude diyorlar canım türkçeyi mahvediyorlar ya türkçe istese ne olucak böyle dahamı kul duruyor
+1 yılCinsel foto
01 Yorumla
Soran+1 yılBunamu nude diyorlar canım türkçeyi mahvediyorlar ya
Cıbıldaklı foto
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi yazık ya canım türkçeyi mahvediyorlar ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçıplak resim demek
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel türkçemiz varken türkçe istiyemiyorlarmi da nude diyorlar canım türkçeyi mahvediyorlar ya türkçe istese ne olucak böyle dahamı kul duruyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıplak foto
03 Yorumla
Soran+1 yılOnamı nude diyorlar canım türkçeyi mahvediyorlar ya
Cevap sahibi+1 yılUzun uzun yazmaya üşeniyolar 😂
Soran+1 yılBen şahsen yurt dışında çıkıyorum yurdışında birtane bile türkçe konuşmaya çalışan yabancı görmedim ama türkiye az kaldı yakında dilini bile değiştirecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş kaç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne