Kokuların burundan nüfuz edip beyni uyaran çekim gücü vardır. Bazı kokular vardır ki baştan çıkarıp mıknatıs gibi sizi sekse yönlendirir. Peki seni tahrik eden o koku nedir?
Aşırı tahrik olunca heyecan sırasında kadın ve erkeklerin her ikisinin de metebolizmaları harekete geçer, afrofizyak etkisi de olan bir tür doğal vücut sıvısını ve kokuyu salgılar vücutlarımız. İşte o sıvılar bir de karşırsa hele terlerimizle de birleşirse offf çok özel muhteşem bu koku libidomuzu yükseltip bizleri romantizm ve tatmin için ihtiyaç duyulan moda sokuverir. İster istemez cinsel çekime pozitif bir etki yaratır. Mutlu son kaçınılmaz olur. Ama yok biz bu işi parfümle anlık yapalım diyorsak, ben şahsen karşımdaki kadında baharatlı, meyveli ve misk kıvamındaki kokulara daha fazla ilgi duyuyurum ve etkileniyorum. Karşımdaki kadını baştan çıkarmak için ben taze, odunsu, misk, baharatlı ve narenciye aromalı kokuları içeren parfüm kullanıyorum markası hiç önemli değil. Bu kokuların içeriklerinde vanilya, sandal ağacı, yasemin ve lavanta bulunduğu için kadınlarda afrodizyak etkisi yaratıyor bundan çok eminim. Mutlu kalın, aşkla kalın efendim. 😃🌸😎
Koku hastası olarak kendim sayısız parfüm denedim, kokulara çok meraklıyım. Kadında beni benden alan bir koku keşfettim, hem de çok az kişinin bildiği bir koku. Sevgililerime alıyorum bu kokuyu sadece
Shiseido zen 😍😍❤️❤️ Kadını kadın yapan koku Immmm mükemmelliğin tarifi bu olsa gerek ❤️ Ayrıcaaaa Thierry Mugler Angel Alien Refillable❤️😍 Aşk kokuyor resmen Beni benden alan iki kadın kokusu 😍
Çemen kokusu pastırma yedikten sonra beni tahrik etmiyor ama tahrip ediyor. Çok iddalı kokular ters tepebiliyor yeni yapılmış duş sonrası lavanta kokusu olabilir.
Tarif edemem ki. Hani bazi olaylar vardir anlatilmaz yasanir ya bazi kokular tarif edilnez iste bu denir oyle bisey ama heralde sehvetin zevkin ihtirasin zirvesindeyken vücutlar terledigiinde olusan o koku olabilir