+1 yıl3 ay cok uzun bir süre, hele hele oek uzun olmayan bir evlilik geçmişiniz olduğu göz önüne alınırsa,,, hiç arzu istek olmuyormu sende, eşin de olsa illaki yaklaşır sana
02 Yorumla
Soran+1 yılKafalarımız dolu sanırım.. Bilmiyorum
- +1 yıl
Farklı problemleriniz varsa bilemem tabi , ama seks bu,, bu kadar ara vermek pek normal değil
En İyi Cevaplar
+1 yılEşin normalde çok istekliyken birden sana karşı durulduysa ya psikolojik sorunlardan veya stresten sekten soğudu ya da aldatılıyorsun. Başka açıklaması olamaz.
Hiç normal değil yani bu durum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu Pandemi de gerçekten insanlar bazı duyguları unuttu insanın kafası rahat olmayınca isteğini de bastırıyor farkında olmadan.
Cinsellik iki tarafın istemesiyle yaşanırsa güzel olur senin eşin karşındaki isteklerin arzuların varsa bunu ona yansıtabilir onunda arzularını harekete geçirebilirsin. Anlattığına göre bu durumdan ikinizde memnun gibisiniz bir birinize olan isteğiniz değil genel olarak bir istek yok bunun evlilikle alakası yok. Başka bir sorununuz yoksa zamanla istekleriniz arttığında yaşarsınız20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılevliliği bitiren bir şey değildirr cinselliğin olması aynı şekilde cinselliğin aktif olması da evliliği mutlu bir evlilik yapmazz mutluyuz diyorsunuzz sorun yok o halde cinsellik zorunluluk değildirr birbirinize saygı duyunn her şey cinsellik değill kafanıza takmayınn mecburiyet yokk evlilikte cinsellik olmak zorunda değill
25 Yorumla- +1 yıl
bunu eksileyenin kız olmasıı ne kadar acınasııı kendini obje gibi görüyor demek ki eksilemişş evliliği aşkı sevgiyi cinsellik sananlara ne yazıkk
Soran+1 yılHahaha. İkinci yorumuna sesli güldüm ya kız
- +1 yıl
ama gerçekten öyle yaa bunlar insanı tek tip görüyorlarr
Soran+1 yılBoşver neden bu kadar zoruna gitti ki. Burada herkes istediğini eksiliyor ki :D
- +1 yıl
hayır da yanlış bir şey yok dediğimde kimseyi de hedef almıyorumm saçma
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bire kadar iner. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur. Eşinin durumu normal ama senin istememen sorun. Bu sorunun sebebi ise muhtemelen 2 yıl boyunca ilişkiye girdiniz ama sen pek zevk almadın. İlk başta zevkli gibi geldi ama daha sonra ciddi orgazm sorunu yaşadın. Bu da seni yavaş yavaş cinsellikten soğuttu. sen orgamz olup zevk almazsan eşin de hiç zevk almaz. Erkek bayana zevk verdiğini gördüğü anda deli olur.
Bu ciddi bir sorun, istersen bunu yenmenin yolları var tabii. Yani orgazm sorunu için çözüm var tabii. 😊😊00 Yorumla
+1 yılşimdi ikinizde cinsel ilşki istemeyip yapmıyorsanız normal ama cinsel isteğiniz var ve yapmıyorsanız normal değil. cinsel isteğiniz var ama birbirinize karşı yoksa o problem
12 Yorumla
Soran+1 yılKarışık
- +1 yıl
o zaman bence problem var ilginiz azalmış ama senin mi onun mu bilemedim
+1 yılİsteksizlik olabilir ama kopmamışsınız birbirinizden zaten 2 taraftan biri tekrar o istek geldiğinde fitili ateşe verecektir takılın arkadaş arkadaş
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Rica ederimm
+1 yılEvlilikte cinsellik olmalı yoksa evlilik yürümez.
Cinsel dürtüleriniz yoksa bilemem.
İkinizin biyolojik yaşı 80-90 ise cinselliğin olmaması normal. Ama sizin yaşınızda ki kişiler için anormal.
Bı psikolog veya jinekologa gidin.
Uzman kişilerden destek alın.00 YorumlaKadınlar için normal mi bilemem ama erkek için bu durumun normal olmadığı % bir milyon. Ya eşinin bir sorunu var ya da ihtiyacını başka biriyle veya başka şekilde gideriyor veya makina bozulmuş olabilir. Yani kesinlikle bir sorun var. En çok zorlasan 1 hafta dayanır bir erkek , tabi normal erkeklerden bahsediyorum. Eşim regl olduğunda bile bitse diye zor sabrediyorum.
Sen bir harekete geç yine de istemiyorsa , hemen konuşmalısın.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer 2 cinsiyetin de en azgın yaş aralığı 18-25'dir. Sonra gıdım gıdım düşer istek ama 25-30 da hemen hemen aynıdır. 3 ay çok özellikle o yaşta ama sorun etmiyorsanız ve birbirinize sevgi, saygı, aşk devam ediyorsa kafaya çok takmamak gerek nereys kadar dayanacaksınız ki? Pandemi psikokojileri etledi, dur daha yaz yeni geldi libido yükselir. Zaten önemli olan aşk, sevgi o devam ediyorsa her şey hallolur o durumda aldatmalar bile affedilebilir bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen son cümleden dolayı eksiledi muhtemelen o kadar cümleden 1 cümle için eksi jdansızlık onu ayrıca belirttim özü diğeeleri
- +1 yıl
Çoğu evlilikte oluyor böyle şeyler sizinki çok çabuk başladığı için acaba eşin baikasını mı seviyor gerçekte ya da sana aşıktı soğudu, hatta soğumanın yanında başkasına mı aşık oldu? Vb sorular akla geliyor ister istemez. Biraz daha zamana bırak sonra ilişki için sen ilk adımı at ve fanteziler olsun, her seferinde farklı fantezi.
+1 yılAnlaşıyorsanız problem yok ama eşinin üç ay hiç istememesi tuhaf
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamanda bir çok birey psiklojik bunalımda. Lakin erkek de tık olmadığı zaman kadın da yönelim değişir. Erkek her zaman istekli olmalı ve kadınını doyurmayı. 3 ay çok uzun bir süre. Bizde bazı zamanlar isteksizlik yaşıyoruz lakin haftalık 4-5 kez yapıyoruz. 3 yılı geçkin bir süredir evliyiz. Evlilik bitmiş midir hayır bitmemiştir ama heyecanını kaybetmiştir biraz farklı fanteziler ve zorlama tekrar eski heyecanı geri getirir. Daha çok gençsiniz sizde.
00 Yorumla3 ay boyunca ilişkiye girilmemiş bir evlilik açıkçası eşin sana yaklaşımda bulunmuyorsa sen ona yakınlaş evlilikte ne kadar yakın olursan bir o kadar iyidir
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl ya abla bence hayra alamet değil sen biraz adım at bence eşine.. içine kurt düşürmek istemem ama benim de evli sevgilim vardı.. evde çok mutlulardi ama işte..
424 Yorumla- +1 yıl
Zaten aşk, sevgi, cinsellik illa doğru orantılı olacak diye bir kayde yok.
Soran+1 yılEvli sevgili mi? Nasıl oluyor o?
- +1 yıl
Soru şu olmalı evli olduğunu bilmeden mi başladı yoksa evlilere ayrı bir ilgin mi var? Ya da evli mecburen sağa sola söyleyemez durumu mu?
Cevap sahibi+1 yılEvli olduğunu biliyordum.. hatta eşini de tanıyordum.. benim niyetim onu bıraksın benimle olsun gibi bişey değildi ben kendi eksenimde takılıyordum.. kendisi oldukça hanımcı görünümlü biriydi.. bazen hep birlikte aynı ortamda bulundugumuzda kendi içimden diyodum oha bu adam nasıl benimle de birlikte nasıl yapar.. ben bile beklemiyordum.. yargılayanlar ve eleştirenler olucaktir ama ben ona aşık olduğumu düşünüyordum oda benimle olmakdan memnundu.. sonuç olarak ben ona ya da evliliğine zarar vermedim bı zaman sonra usulca çıktım zaten hayatlarından..
- +1 yıl
Olabiliyor bazen böyle şeyler çok yadırgamamak ve anlamaya çalışmak gerek ve büyük konuşmamak gerek. Hala görüşüyorsundur onlara gidince bir tuhaf oluyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEvlerine gitmek değil ya patronum gibiydi yönetici kadrodan biriydi olayın üzerinden 2 sene geçti arada telefonla konuşuruz hal hatır sormak için ilerisi olmaz
- +1 yıl
Yaşandı bitti saygılıca
Soran+1 yılHmmm hikayeler... hmmm
Cevap sahibi+1 yılDerken?
Soran+1 yılYani ilginç bir hikaye... Evli olduğunu bilerek beraber olmak ayrı enteresan yani. Genelde istense bile evli olduğunu bildikten sonra insan kendini tutar... Ayrıca bir seninle oluyor sonra eve giderken başkasıyla olduğunu bilip konuşamıyorsun rahat vs. Enteresan her türlü.
Cevap sahibi+1 yılAbla valla o kadar haklısın ki.. yani bi mantığı yok saçma sapan bi durum.. ama ilgimi çekiyor bilmiyorum napicami bende normal bi ilişki yaşamak istiyorum artık
Soran+1 yılGel sana normal birini bulalım olmaz mı yani evli olmayan
Cevap sahibi+1 yılİnşallah abla ya ben psikolojik mi bilmiyorum ama saçma bi şekilde yaşça büyüklere ilgi duyuyorum şu an mesela ben 20 yaşındayım karşı taraf 34 çok sıkıntılı bir durum aslında bende normal diğer arkadaşlarım gibi olmak istiyorum
Soran+1 yılSorun yoksa konuşalım belki çözülecek...
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğeneyim istersen özelden yazabilirsin..
Soran+1 yılTabi. Daha görmedim ama
Cevap sahibi+1 yılBeğendim abla
Soran+1 yılKaldırıp tekrar yapar mısın? Göremedim
Cevap sahibi+1 yılYaptım
Soran+1 yılS'ten başlayan değil mi? Bir türlü atamadım ya. :D Dur bilgisayardan deneyeyim tekrar yaparsan
Cevap sahibi+1 yılEvet s ile başlayan jsbshshs
Cevap sahibi+1 yılTekrar beğeneyim
Soran+1 yılTekrar yapar mısın ama yaptıktan sonra yazma yorum sanırm o karıştıyor şeyleri mfdbfb
Soran+1 yılYazdım kız
+1 yılCinsellik, arzu, şehvet bittiyse ilişkide bitmiştir
31 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılİlişki iki kişi arasında yaşanır ve şartlar size özeldir bunun cevabını sen bulabilirsin eşinin cinselige bakışı senin bakışın ve dışardaki hayatınızda neler yaşadığınız bence önemli faktor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bitmediyse bile bitmek bitmek uzere sanirim sende esinde birbirinizi arzulamiyorsunuz ayrica esin 3 aydir bosalmadan duramaz sanirim esin p*rno izleyip masturbasyon yapiyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D neden bu kadar eminsin p*rno izleyip mast yaptığından?
- +1 yıl
Bakın hiçbir erkek okadar uzun süre bosalmadan duramaz ya gece rüyada bosalir ya da masturbasyon yapar gece ruyada bosalsa illaki anlarsiniz camasirlarinda leke olur masturbasyon yapiyorsa camasira bosalmadigi surece anlamaniz mumkun olmaz ama ilginç olan sizin birbirinizden cabuk sıkılmanız yani normal bir erkek mutlaka tahrik olur ve cani ister doğası gereği
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz evli olsak 5 dk boş durmayız pes yani 27 de böyleyseniz 47 de nolur bilmiyorum
57 Yorumla
Soran+1 yılEvlenene kadar öyle de
Cevap sahibi+1 yılSevişme falanda mı olmuyor
Soran+1 yılUfak dökün, öpme bu kadar
Cevap sahibi+1 yılE nasıl devamı gelmiyor öpüşürken etkilenmiyor musunuz
Soran+1 yılAldatma yok
- +1 yıl
ewsiz neler yapıosnuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılIşlemeyen demir bile pas tutar. Sizinde böyle giderse biter herşey
12 Yorumla
Soran+1 yılAma mutluyuz?
Cevap sahibi+1 yılŞimdilik mutlusunuz. Her yıl elinizden böyle umarsız kaldığınız için bir özelliğiniz gitse biter bir zaman sonra herşey
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz de 3 senelik evliyiz ve iliski sikligimiz cok dustu. O eskisi gibi istekli degil, benim de canim istemiyor. Oylesine idare ediyoruz.
34 Yorumla- +1 yıl
Önceden ne sıklıkla yapıyordunuz şimdi kaça düştü?
Soran+1 yılBu nasıl bir şey ya. Aslında biz şikayetçi değiliz ama sadece ben düşünüyorum acaba normal mi diye
Cevap sahibi+1 yılNormal demek ki. Ayni seyler hep belki ondan.
Soran+1 yılOlabilir.
+1 yılMarc dorcek russian insttitute lesson 11, poney club,. Bu filmi bukup karanlikta dev ekranda izleyin, isler yoluna girecektir
06 Yorumla
Soran+1 yılHangi film?
- +1 yıl
Adini yazdığım film iste
Soran+1 yılBir sürü şey yazdın abi
- +1 yıl
russian insttitute lesson 11, poney club
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Netten bul bunu esin izlerken sen git odaya hazirlan eger hala yanamiyorsa esin de problem oldugu kesin bi avukat bulup direk boşan
+1 yıl27 yaşında evli bir çift ve 3 aydır seks yok aşırı şüpheli ve anormal bir durum. Seks dışında herşeyin normal olması okey ama seksin olmaması enteresan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. neden evlendiniz? birbirinizin kamburu olasınız diyemi evlilik hayatı paylaşmak ama en önemlisi cinseliği paylaşmak bence bunu konuşun çünkü hayatınız rutinleşmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm diyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarınızın bazılarını da okudumYaşıniz 45 ise biraz değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum. Farklı yerler gidibilirsiniz, dikkat çekici farklı kıyafetler giyebilir, küçük imaj değişiklikleri yapabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılişiniz yoğun mu? Ne iş yapıyorsunuz? Ayrıca bu durum kimden kaynaklanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİkimizden. Aslında kimse sorun yapmıyor durumu ama sadece acaba normal mi diye sordum burada
Aynı durumdayım. Normal değil ve ben de bu konudan dolayı çok sıkıntıdayım
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumda derken. Eşiniz ne diyor?
- +1 yıl
Profilimde yasadığım sıkıntı için bir çözüm yolu önerisi almaya çalıştım ancak malesef yeterli yorum alamadım. İsterseniz bi okuyun. Ben uzun zamandır bubşekilde kabullenmiş bir hayat içindeyim. Bazen şeytanlar aklıma giriyor bazen bi melek gelip bol yeme otur oturduğun yerde diyor
Kesinlikle hiç normal bir durum değil biraz heyecan lazım ilişkiye.
04 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan derken?
Soran+1 yılAnladım. Sağol.
Birbirinizin cinsel isteklerine normal şartlarda yeterince karşılık verebiliyor muydunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden bir problem yoktu...
Soran+1 yılStandart ama zevkli ve tutkulu
Gizli Üye(30-35)+1 yılilginçmiş stres de yok muzluyuz diyosun. Hayat arkadaşi dedikleri bu olsa gerek herhalde
31 Yorumla
Soran+1 yılYani olabilir
+1 yılBi tarsfta istek olmayınca diger taraf zorlamazdın gizli kaçamak düşünür
10 YorumlaSevişmeniz gerek. Böyle olmaz ya deli misiniz? Hiç mi yükselmiyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç
+1 yılp*rno izleyerek tatmin oluyorsanız veya başka bir yol varsa. Bu kadar süre birbirinizi arzulamamış olmanız normal... eşine yakınlaşmayı denedin mi hiç. Her zaman erkekten beklememek lazım böyle şeyleri
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılO istemese bile sen iste nasil uc ay durdun hic bir bayan duramaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Isteğin oluyorsa ve eşine bunu belirttiysen bir sorun olabilir.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kotu..üstelik yenisinz... valla düzeltin yoksa hayat zehir olur
00 Yorumla Sakinlik çok normal gibi değil cezbedici şeyler dene
00 Yorumla
+1 yılAksam hatirlat sana bi ilac resmi atiyim sabahlara kadar pompa yaparsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok abi
- +1 yıl
Eyvallah ablam
+1 yılBirinizden biri yanaşmıyor mu?
Hiç mi tahrik olmuyorsunuz yqtakta?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUyumaya hazırlanırken biraz yaklaş sıcak davran reddediyosa isteksizdir
15 Yorumla
Soran+1 yılAslında el sürüyoruz birbirmize sonra sarılıp uyuyoruz. Aslında ikimiz de şikayetçi değiliz durumdan mutluyuz ama bana arkadaş gibi takılmamız bana normal gelmemeye başladı. Bilmiyorum
- +1 yıl
atesleme sıkıntılı
Cevap sahibi+1 yılDevamını getirmek gerek tabi
Soran+1 yılBakarız artık. Alıştık öylesine sanırım...
- +1 yıl
zor bu ısler
+1 yılYoo gerek yok. Sevgi önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Nasıl dayanıyorsunuzki hiçmi yakınlaşmıyorsunuz birbirinize çok ilginç geldi bana
41 Yorumla
Soran+1 yılBize de ilginç geldi ama işte...
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. üniversite de yurt arkadaşı gibi bir şey olmuşunuz, o nasıl bir evlilik davranışı öyle hemde 27 yaşında
09 Yorumla
Soran+1 yılNormal değil mi?
Soran+1 yılSağol.
Soran+1 yılGeçmiş olsun
Soran+1 yılSana işte bir aydır bir şey olmadı dedin
Cinselliğin olmadığı evlilik diye birşey olurmu hiç. evlilik zaten cinselliktirki
06 Yorumla
Soran+1 yılKim dedi evlilik cinselik diye
Soran+1 yılSevgi
Soran+1 yılSevginin en yüksek noktası
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin biolojik olarak birak ayları haftalrca bile bosalmamis olmasi imkansiz
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah ne imkansızlıktan bahsediyorsun ya
- +1 yıl
Ben değil hanımefendi anatomi bahsediyor azıcık erkek anatomisine hakim olsanız ne demek istediğimi anlarsınız
Soran+1 yılErkek anatomisini geçtim insan anatomisini çok iyi bilirim. Onunla hiç alakası yok
- +1 yıl
Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Muhalefet oluyorsunuz.
Ve gerçekten bilinçli olsanız 3 ay ilişki yaşamadan bu adam nasil yapıyor nasıl boşaliyor bunu bilirsiniz.
Neyse ne haliniz varsa görün iyilikten maraz doğar diye boşuna dememisler
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımınız için abi...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mi ikinizde de istek yok mu yoksa birbirinizi mi bekliyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz isteksiziz sanırım
- +1 yıl
ya da eşin senden sıkkldı hiç mi çabası yok ya da sen hiç mi heyecanlandıracak şeyler yapmıyorsun
Soran+1 yılKafalrımız başka şeylerle dolu sanırım
- +1 yıl
Mesela
Bence normal değil hemde hiç
Tercihler mi değişti acaba01 YorumlaBı de 2 yıldır evlisiniz vay mk bu ne isteksizlik
41 Yorumla
Soran+1 yılSanırım kafamızda başka sorunlar olduğundan.
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Tamam arada olabilir böyle ama artık bi hareket şart mesela film izlerken yanaşsana
00 YorumlaAynı durumdayım bence hiç normal değil
37 Yorumla
Soran+1 yılNe zamandır yaşanmıyor?
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılKaç yıllık evlilik?
- +1 yıl
Neden peki
Belki cani cekmiyodur ya da başka birisni vardir
30 Yorumla
+1 yılBebegim nasıl ya kocan gay olmuş olabilir 😒
11 Yorumla
Soran+1 yılYa gay ile ne alaka ya
Seks yoksa isiniz zor
12 Yorumla
Soran+1 yılAma mutluyuz?
Eşcinsel olma ihtimali var.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimin
- +1 yıl
Yakın bir iş arkadaşım var. Éşcinsel eğilimleri var ve karısıyla benzer şeyler yaşiyor. Bildigim kadarıyla eşini de seviyor ve arkadaş gibiler. Başlangıcta rol icabı ilişkiye girdiklerinii de biliyorum. Senin eşin öylemidir değilmidir bilmem. Umarım da değildir. Sadece daha önceden gördüğüm durumu paylaştım.
Bence neden senle ilişkiye girmek istemediğini açık açık konuş. Daima mutlu kalmanızı dilerim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek okadra dayanamaz. İlişkinizi sorgula derim. Ya da kocan başkasıyla oluyor ya da eskortla falan
02 Yorumla
Soran+1 yılEskort ne alaka
Cevap sahibi+1 yılYani cinsel ihtiyacını başkasıya gideriyordur. Bu başka biri ya da eskort falan olabilir. 3 ay sekssiz dayanmaz bence bi erkek
Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. İmkansız ya nasıl mümkün bu
011 Yorumla
Soran+1 yılOluyor işte
Soran+1 yılHer gün yapabiliyor musun?
Soran+1 yılYok ne gerek var. Sen her gün yapıyorsun zaten. Beline küvvet.
Soran+1 yılHayır kalsın sağol
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Bunun nedenini ogrenebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKimden
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Bazen olur böyle
Gelip geçicidir ama03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi
Soran+1 yılTeşekkürlerrr
+1 yılAynısını ben de yaşıyorum, bitmiş bence
04 Yorumla
Soran+1 yılSizde nasıl? Yani anlaşıyor musunuz? Zaman geçiriyor musunuz yoksa? Bir de kaç yıllık?
- +1 yıl
Biz 15 yıllık evliyiz, karı kocadan çok iki iyi arkadaşız. Sevişisek de görev icra eder gibi oluyor o da boşalalım da bitsin mantığıyla
Soran+1 yılBen burada bir sorun görmüyorum madem ikiniz de istiyorsunuz
- +1 yıl
Sizin sorun tam olarak nedir
+1 yılbence kapat dukkanı gıtsın
08 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
adam baska bırını bulmus bence
Soran+1 yılSaçmalama yaaa
- +1 yıl
buradan yazabılecegım detay bu kadar
Soran+1 yılOk
- +1 yıl
dılersen baska yerden devam edebılırız ama sorun cok cıddı
Soran+1 yılYok kalsın
- +1 yıl
nasıl arzu edersınız 10 yıllık arkadasımda aynı sorunu yasadı ve dedıklerım cıktı gecmıs olsun
+1 yılCinsellik olmazsa olmaz yaratılısıkızda bu vardır
10 Yorumla
+1 yılSen hiç yaklaşmayı denedin mi eşine 🤦
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatıyor olabilirsin
24 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyor olabilir miyim? Aldatıyorum ama haberim yok öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılPardon aldatılıyor
Soran+1 yılHayır yok öyle bir şey ya. Yapmaz öyle şeyleri
Cevap sahibi+1 yılHe ok
- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne