Öncelikle Kimse Beni Yanlış Anlamasın Şimdi Biliyorum Abazan Sapık diyenleriniz Olacaktır o görüşleri yapmayın diye söylüyorum Ben Abazan sapık birisi asla değilim bu zamana kadar hiçbir kızın namusuna Dokunmadım el sürmedim Haram olduğunu Bildiğim için bekarım Hiç sevgilim olmadı maalesef Ee Hâliyle Çok Azdım Kendime hakim olamıyorum Mast Yapıyorum yetmiyor Nasıl bu durumdan Kurtulacağım bir yolu var mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aynen bende istiyorum ama bunu yaşayacağım o kadar özel olabilecek layık olabilecek adamı bulmak zor
Yaa Desene aynıyız sende nasıl oluyor ki canım istek yani seni en çok azdıran nedir
yani çok detay veremicem içgüdüsel bişey
Yani cinsel istek bastırıyor hmm Mesela Misal yanlış anlama Seninle tanişsaydik benimle yatmak ister miydin ikimizde rahatlamış olurduk mesela yani öyle bir şey yapmam misal dedim yani yatar miydin benimle azgınlıktan kurtulmak için
yani bilemicem görüp tanımam lazım önce
Nasıl yani sapık miyim değil miyim onu mu? Bilmen gerekiyor bunu söyledin sanırım Doğru haklısın Ama sana şunu Söyleyim zorla asla yapmam istekli yaparım ancak tecavüze karşıyım sen nasıl tür penis Seversin
mastürbatör olabilirsin işini görür.. veya realistik manken alabilirsin zina yapmak istemdiğini düşünerek yazdım
Silikon şişme bebek pehh 😂 Şişme bebek yapmak nedir ya 😅 Çok ahmakça Bu beni kesmez ayrıca bebek gerçek bile olmasa asla yapmam altıma güzel kız almak onunla yatmak istiyorum o durumdayım mast yetmiyor Meme Vagina lazım bana Maalesef o duruma geldim bu başıma sorun oldu günde kaç post atıyorum olmuyor nasıl kurtulacam şişme bebek olmaz teşekkür ederim önerin içinde
zina yap o zaman sen bu cevabı istiyorsan sana yazanda kabahat
Durun yanlış anlamayın neden kızdıniz ki önerin için teşekkür ettim kötü bir şey demedim ki
Mastürbasyon?
Yok Kardeş Ya Mastürbasyon Yapıyorum Ama yetmiyor ki kesmiyor beni yani ne yapacam bilemiyorum Evli olsam zaten bu durumda olmam kızı aldığım gibi Sabahlara kadar yerim onu ama yok ki işte hâliyle Var yani Açık bacak goruyum fena kalkıyor var mı çözümü
Üst üste mastürbasyon?
Yok İşte maalesef ise yaramıyor tamam bosalinca rahatlıyorum da bir kaç dakika içinde geri Fena azıyorum kıza bakarak fena asilip Çekiyorum Fena boşalıyorum O kızı altıma alıp içine girmek Sabahlara kadar becermek İstiyorum offf yaaa ama nerdee yok mu bir yolu ya artık olsun Dayanamıyorum
Aşırı cinsel unsurlara maruz kalıyorsun sanırım. Aklın fikrin cinsellik olmuş gibi. Çok kötü bir durum. Tecavüz edenlerin birçoğu böyle temellerden geliyor. Mast yaparken doymaya çalış, yoksa şap kullanmaya başla. Hiç iyi değil. Olmadı git kendin gibi bir kız bul, evlen. Doyuma ulaşınca ayrılırsınız.
Beni O Tecavüz cu PE*zevnk i*t ile kıyas bile etme Kardeşim yanlış anlama kızmıyorum ama onlari duyunca görünce Tepem atıyor Allah'ın cezaları Tecavüzcüler yüzünden kaç kızın hayatı sönüyor Ben tecavüz asla etmem ama istekli kız bulmam lazım oni nasıl ayarlarım Örneğin P*rno yıldızları nasıl yaparım onlar çok güzelller ya offf 🔥
Yok anladım. Evet zoruna gitmesi normal. İyi bir şey aslında. Çünkü daha sınırı aşmamışsın demek bu. Ama bu derece ileri istek pek basit değil. Varda denk gelmek mesele. Bulmayı dene, evlen. Bıkana kadar yaşa. Baktın seversen ayrılmazsın.
Yok zoruma gittiğinden değil de zoruma giden bir şey söylemedin ki sadece Şeref yoksunlari tecavüzcü itleri söyleyince onlara sinirlendim a*k itleri Şeylerine sahip çıkamıyorlar önüne gelen kıza kadına takıyorlar tak ama tecavüz olmasın ben asla tecavüz etmem istekli kız lazım bana ama onu nasıl bulcam ki
Böyle sitelerde takıl. Sohbet et. Baktın anlaştınız. Ayarla ortamı, gerisi gelir.
Anladım Peki bir şey sorcam yabancı ünlü p*rno yıldızı kızlar çok Azdırıyor onlari nasıl ayarlarım yani çok mu? Pahalıdır istedikleri para yabancı p*eni yıldızı kızların
Onlar paraya çok değer veriyor, ruslara bakabilirsin
Mesela şu kızı nasıl duzerim off harika ya bu bekle
https://ibb.co/xmdkHtT
Bu kız çok harika ya kaç post atıyorum bu kıza bakarak altımda olsa fena duzerim ismi liya silver
mesaj at acil