- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası kiminle yaptığın çok önemli. Bazı partnerler hemen olsun bitsin istiyor fakat öyle olmamalı. Erkek için olmasa bile, kadın partner için ön hazırlık çok önemli. Mesela kadın daha kendisini mutlu etmeye başlamadan önce, heyecanı yükselmiş isteği artmış olmalı. Bir erkek ön hazırlığı ne kadar iyi yaparsa (reel ya da sanal farketmez), o kadar başarılı bir deneyim gerçekleşir ⚡⚡ Sanal için de karşılıklı hayal dünyası iyi olmalı, belki fantaziler ya da başka şeylerle kadını mutlu etmenin yolunu bilmeli ⚡⚡⚡
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sextingi biliyorum. Sexting karşındaki insanla ya mesaj ve fotoğraf yoluyla ya ses ve görüntü yoluyla yapılabilen bir mastürbasyon çeşididir. Zevkli mı dersen evet çok zevkli birşey. Bu olay da karşılıklı mastürbasyon yapıp hayal kuruyorsun sevgilisin vs vs
Bu hayal fantezilerind göre sekilleniyor. Nude atarak veya ses kaydında ne yapmak istediğini söyleyerek karşındaki kişiyi tahrik etmekten geçiyor bu olay. Şunu da anlatmak istiyorum. Bunun belli başlı dikkat edilmesi gereken kuralları var
Mesela sexting yaparken asla mesaja hac cevap vermemen lazım yoksa biter o sexting orda. Rahat bı yerde olman lazım stresli olmaman lazım. Karşındaki kisiyi tanıman genelde daha iyi zevk almani sağlar. :)01 Yorumla
Soran+1 yılBilgiler için çok teşekkür ederim, şimdiden eig :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İki taraf da mesajla ya da telefonda sesli olarak birbirlerine yan yana olsaydılar neler yapardılar.. bunu anlatıp mast. Yaparak birbirlerini boşaltması diyebiliriz kısaca 😇😇 Ama iki tarafında fantezi dünyasının oldukça geniş olması ve birbirlerinin zevk aldığı noktaları hızlı keşfetmeleri gerekiyor ☺️☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir his ama karşındakini tanımadan direk konuya girilmemesi gerekiyor. Zamanla o istek ve arzu konuşmalara yansiyorsa zaten ışığı alıyorsun. En sevdiğim şeylerden biri sexting yaptıktan sonra nefes nefese uyumak. Fakat uzun süredir yapmadım..
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru, önce tanımak gerek.
Cevap sahibi+1 yılTabi ki önce tanımadan ve sevdiğiniz noktaları bilmeden zaten olmaz haz alamazsın. Spontane gelişmeli her şey. 😊
Soran+1 yılKesinlikle 😊 bence esas güzel yanı spontane olması
Cevap sahibi+1 yılTabi ki umarım sen de deneyimlersin 😊
Soran+1 yılUmarım, teşekkürler 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu aslında bir sanat, iyi ve kaliteli birilerini bulman çok zor ilkini mahvettirme
819 Yorumla- +1 yıl
Haklı
Soran+1 yılBu konuda çok haklı olduğunu düşünüyorum, teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılDenemek mi istiyorsun yoksa sadece soru mu
- +1 yıl
siz iyi ve kaliteli birisini buldunuz mu?
Soran+1 yılAslında denemek isterim ama dediğin gibi hem ilkimi mahvettirmek hem de tanımadığım biriyle yapmak istemiyorum.
- +1 yıl
denemek istiyorsunnuz ama tanıdığın biri ile nasıl yapacaksın söyleyecebilecekmiisin ona , bunu? ya da tanışma aşaması yaşamalısın, ilkin i mahvetmek mi, bazı şeyler yaşanarak öğrenirlir
Cevap sahibi+1 yılReelde tanıdığım biriyle hiç sexting yapmadım. Reelde normal seks varken sexting anlamsız. Ama burada kaliteli partner lerim var istersen tavsiye ederim. Ayrıca sorunda da 1 2 kaliteli görüş sahibi var gibi.. Yapmadan önce karşındaki sohbetle tanış roleplay yapabilen birisini tercih etmeni tavsiye ederim
- +1 yıl
görüş sahibi , ben sorumu aslında "denemek istiyorsunnuz ama tanıdığın biri ile nasıl yapacaksın söyleyecebilecekmiisin ona , bunu? ya da tanışma aşaması yaşamalısın, ilkin i mahvetmek mi, bazı şeyler yaşanarak öğrenirlir" sorana sormuştum. yanlış anlaşılma olmadı umarım
- +1 yıl
Görüş sahibi hanım banada yazsanız ne güzel sevinirdim 😊😂
Cevap sahibi+1 yıl@Çığlıııkkk sanada yazdım maydanoz
Cevap sahibi+1 yıl@ASLI_KEREM ne yanlışı maydanoz 2
- +1 yıl
size maydonoz olmadım, siz yanlış anlıyorusnuz yorumunuza soru ile karşılık verdim
Cevap sahibi+1 yıl@ASLI_KEREM maydanozun alası oldun git görüş yap
- +1 yıl
asıl sen saklanmayı bırakta, başkalarına hakaret etmeyi bırak gizli gizli, maydonozlu salyalı, daha hiç birşye yaşamamışsın kalkmışsın birde , hemcinsine bilgi veriyorsun?
Soran+1 yılEvet bir iki kişi var gibi soruda, diğer her şeye atlayan, ikide bir mesaj at bilgi vereyim cart curt diye her şeye maydonoz olanlara baştan gıcık kapıyorum zaten. Öncesinde sohbet edip güzel bir arkadaşlık kurabileceğim biriyle neden olmasın :)
- +1 yıl
Bende muabbet edelim dedim ki zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılSeni merak ettim açıkcası
Doğruluk mu/ Cesaret mi desem kimler gelirdi? ↗
Bu soru benim bir görüşünü beklerim- +1 yıl
Doğruluk dedim 😂
- +1 yıl
Şu kadar şanslı olamadık ⚡⚡
Kişiye göre değişir güzel olup olmadığı. Bu kısıtlamalı günlerde şart
12 Yorumla
Soran+1 yılEvde sıkılıyo insan 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence seksting öncesi sohbetle başlamalı. Direk sevmem. Karsımdakıyle sohbet etmeli onu biraz tanımalı sohbet oraya gelirse devam etmeli. Tanımak daha güzel ☺️☺️
110 Yorumla
Soran+1 yılBen de sohbetini sevdiğin biriyle otomatik gelişirse yapılabilir düşüncesindeyim yoksa merhaba deyip de arkasından höhö sönöl söx yöpölöm mö kafasında olan insanlardan gıcık kapıyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Onemli olan tanışmak zaten. Aynı fikirde olmak sevindirdi ☺️
Soran+1 yılEvet, ve her konuda sohbet edebilmek.
Cevap sahibi+1 yılYa zaten seksting 1 saat geri kalan zaman sohbet olmalı☺️ Film çok severim mesela film sohbeti olacak biri çok isterdim
Soran+1 yılBenim filmlerle pek aram yok, vaktim kalmıyor :)
Cevap sahibi+1 yılHadi ya calılıyormusun😊
Soran+1 yılŞu an çalışmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılVaktin nerelere gidiyor bu kadar
Soran+1 yılYorumda pek bahsetmek istemiyorum özel hayatımdan.. Kısacası film izleyemiyorum işte :D
Cevap sahibi+1 yılE yazsana bana merak ettim yoğunluğunu 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel içerikli sohbet işte. Foto falan da atılır. Hoş değil. Olmamalı diyorum.
10 Yorumla 50 yakın erkeler yorumlamış bunun karşısında sadece bir kız yorum yapmış :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki kişi cok iyi bu hazı yaşatabiliyorsa harikadır yaşıyormuşgibi detaylı anlatılmalı
10 Yorumla
+1 yılBir süredir yaptigim biri vardı. Resmen evliymiside bazen seks yapiyormusuz gibiydik. Ama artık yeni heyecan istiyorum sexting konusund😏
16 Yorumla
Soran+1 yılBu ruhu yakalamak bence çok iyi
- +1 yıl
Kesinlikleee. Ama iste partnerinin sınirları olunca artık sıkmaya başlıyor.
Soran+1 yılAnladım..
- +1 yıl
Denemeyi düsündünmü hiç
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Denemelisin..
+1 yılSanal seks demek. Ateşli sözlerle hayal dünyasında kurulan sekslerle mesajlaşma üzerinden kişilerin birbirini tatmin etmesi
10 Yorumla
+1 yılEfsane bişey ama yapmayı bilmiyorsan karşındakinin çok iyi bilmesi gerek ama ilk önce tanıman gerek sonrası nirvana zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, tanımadığın biriyle zaten olmaz.
- +1 yıl
Aynen öyle sexting için değilde istersen öylesine muhabbet edebiliriz yani istersen tabiki
Soran+1 yılEmin misin öylesine olduğundan :D
- +1 yıl
Sen istersen başka bişi yapabiliriz ama ben san hdi yapalım diye zorlamam çünkü tel taraflı birşey değil ben muhabbet için dedim
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsohbetten sexting e dönmesini daha çok severim ben. kafana takılanları sorarsan cevaplarım
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tabir, sohbetin dönüşmesi...
Cevap sahibi+1 yılbulması zor öyle birini ama bulunca gerçekten zevkli olduğunu söyleyebilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılcok denedik, yapmasını bilmeyen, foto vs göndermeye utananlar yapmasın bir zahmet ya, elimiz havada kalıyor.
00 Yorumla Senin hayal gücün ile ilgili bir durum yazarak nasıl yapacağımı analtiyorsun bu konuda iyi olduğumu soyleyenekr oldu
00 Yorumla
+1 yıl10 numara 5 yıldız bebeğem. Sesler yazılar hepsi tahrik edici 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım...
karşındakine napmak istediğini, nasıl yapmak istediğini yazıp tahrik ettiğin bi yazışma türü işte
03 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarıyor mu
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yıldenemedim yaptımyaşadım, reel sekste yaşadım, sexting mi yapmak istiyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ama merak ettim
- +1 yıl
Anladım. Anlıyorum sizi. Merak etmeniz doğal bir şey. Çünkü insanjn doğası bu keşfetmryi seviyot. İstersenşz bilgi verebilirim.
Soran+1 yılEvet, insan doğası.
Soran+1 yılLüzum yok, teşekkür.
- +1 yıl
sizin adınıza üzüldüm aççıkçası sorunuza yardımcı olmak istemiştim. görüyorum ki yaşınızda küçük değil. bende hayatta bazı şeyelri yaşamış biriyim olgunlukla karşılarım
- +1 yıl
isterseniz tanışıabilirz
- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel olur
Yalnız karşımdaki gerçek olduğuna inandirirsa
O zaman uçururum işte 😁00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazarak, sözel istenirse görsellerle desteklenerek yapılır. Samimi içten ve partnerini etkilemek tahrik etmek için yapılması gerekir.
05 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarıyor mu peki?
Cevap sahibi+1 yılEvet ama ben yapmadan önce uzun uzun karşılıklı zevklerimiz meraklarımız üstüne konuşuyoruz. Karşımdaki kadının arzularına ve seks rengine uymayı seviyorum
Çıldırtma seviyesine ulaşmak beni tatmin ediyor açıkcası..
Sen bu soruyla kaliteli bir partner mi arayışındasın yoksa sadece öylesine bir sorumu
Soran+1 yılÇok doğru, tanımadığın biri ile yapmak çok manasız zaten. Üstelik ben bu konularda çekingen biriyim, beceremem. Sadece merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılSadece tanışıp sohbet etmek meraklarını sormak istermisin
Soran+1 yılhayır, teşekkür ederim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsacma bısey gercek seks yasamaynlar ıcın cazıp gelebılır ama bana sacmalık gıbı gelıyor
20 Yorumla
+1 yılHer türlüsünü denedim. Kimle yaptığın ve fantazileriniz önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şu pandemiden dolayı haftada 3.4 kez partnerimle yapıyorum sesli veya mesaj olarak ta olsa partnerimi 2.3 defa titreterek boşaltıyorummm
00 YorumlaZevkli guzel bırsey hayal edıyosun ve hayatını sesli veya yazılı söylüyorsun karsılıklı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen denedim telefonda yapılırsa daha zevkli burdaki kızlarla yapmıştım sen?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSekis sohbeti işte, karşışıklı emmeli gömmeli cinsten
00 Yorumla
+1 yılBen de istiyorum bunu yaaaa
10 YorumlaYaptım, çok oldu. Ama ilerisi pek olmadı öyle buluşma filan sadece 1 kere oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk zamanlar heyecan verici olur sonraları sıkılırsın
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden sıkılırım?
Cevap sahibi+1 yılgerektiğinden fazla yapma
Soran+1 yılHiç yapmadım ki :D
Cevap sahibi+1 yılyapmak mı istiyorsunuz
Soran+1 yılHayır sadece merak ettim
Cevap sahibi+1 yılhiç bulaşma o zaman
Soran+1 yılPiki :)
+1 yılYapana bağlı. Senin de hayal gücüne
010 Yorumla
Soran+1 yılBende hiç hayal gücü yok :D
- +1 yıl
O zaman seni yönlendirene bağlı karşındakine yani. Gene zevk almazsan saman gibi gelir
Soran+1 yılHaklısın...
- +1 yıl
Denemedin mç yani bu güne kadar hiç
Soran+1 yılDenemeye kalktım ama hüsran. daha da denemem :D
- +1 yıl
Neden ki. Ne oldu?
Soran+1 yılBojvir :D
- +1 yıl
Anlıyorum tahmin ediyorum. Mesela gençken zsbçvk alırdım sextingdsn ama artık pek kesmiyor. Onun yerine tanımadığım kişilerle sohbet daha hoş. Yani yaşadıklarını anlatınca falan :) tanımadığın kişilerin sırlarını öğreniyorsun sır veriyorsun. Hiç tanımayıncs kim olduğunu da bilmeyince korkmuyorsun :) bu çok daha zevkli sohbet yani
Soran+1 yılEvet yaa normal arkadaş gibi beklentisizce bir şeyler paylaşmak bence de çok güzel, konu ne olursa olsun..
- +1 yıl
:) evet :)
+1 yılYazarak ama zevkli değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılYaşamak isterseniz yardımcı olabilirim hanımefendi
00 Yorumla Çok güzel tafsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok güzel 2 taraf içince
02 Yorumla
Soran+1 yılMmm teşekkür
Cevap sahibi+1 yılrica ederim deneyecekmisiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldene begenirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel içerikli konuşma
00 Yorumla
+1 yılEvet uzman olduğum bir konu 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKötü birşey püüü
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
+1 yılSaçma bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da saçma geldiği için merak ettim
+1 yılgüzel bişey
03 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarıyor mu
- +1 yıl
evet boşalmana yarıyor yaş kaç senin
Soran+1 yılAnladım teşekkür
+1 yılBoktan bişey
00 YorumlaBende arıyorum ama bulamadım hala
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bilgi
05 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak
Cevap sahibi+1 yılİçinden geldiği gibi konuş işte
Soran+1 yılİçimden bişi göndermek gelmiyo ama biri göndersin diye geliyo
Cevap sahibi+1 yılİlginç kolay gelsin o zaman. :))
Soran+1 yılhaha teşekkürler
+1 yılBazen iyi oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReelin sanalı.
00 YorumlaÇok keyifli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Burdan anlatamam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel bir şey
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılulu orta olmaz bence bu bilgi ve nasılı gel sen
Soran+1 yılNeyse kalsın :D