+1 yılOlgunluğun elbette faydası vardır ama coğrafya kaderdir sözünü de unutmamak lazım. Yetiştirilme tarzı bile en büyük etken bu konuda. Tamam erkeğe her şeyi serbest bırakmışlar ama kızlara ayıp günah demişler. Ulan bu erkekler kimle birlikte olacak? :D :D
Genç erkekler hem sevişirken hem evlenirken acele etmemeliler. Çünkü onların sevgilileri daha dünyaya gelmemiş demek ki. :D :D
Şaka bir yana benim de yaşım 30 ve hep kendimden genç kızlardan hoşlandım ve sevgililerim hep 25 yaş altıydı.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen zaten her zaman için onu bilirim onu söylerim akıllı ve mantıklı düşünen kızlar kendinden yaşça büyük olgun erkeklerle beraber olur Neden diye soracak olursan cinselliğin büyük bir kısmını Çünkü erkek oluşturur örnek veriyorum olgun erkek kadının zevk noktaları daha iyi bir daha önceden de tabii deneyim yaşadığı için bir kadını nereden zevk alacağını çok ama çok iyi bilen bir erkektir bazı ise aklına çalıştıramıyorum kızlar sağ işte yaşıtlarının yani o Çömez olarak baktığımız erkeklerin Hani dış görünüşü çıtır ya genç ya taze Ya onların daha iyi olduğunu düşünür ama öyle bir şey yok açıktır geç dediğiniz Hayatta hiçbir şekilde deneyim sahibi değildir ve bir kadının zevk noktasını bana göre hiçbir şekilde bilmiyor demektir burada bana şimdi hiç kimse hikaye anlatmasın cinsellikte da şey tecrübe ister karşılıklı zevk ister öyle Çömez bilgisiz insanlarla Yapılacak bir şey değildir
35 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle ben de yeni anlamaya başladım olgun başka oluyor dokunuşu her şeyi bambaşka kadın ruhundan da anlıyorlar gel de burda bunları angutlara anlat
- +1 yıl
kimse laftan anlamaz boşver zaten yazılı kanunlar 18 üstü her şeyi yasal tutmuştur öyle aprtal bir kutudan ibaret olan örf adet denen pisliği ben hayatımdan çoktan çıkardım sen 23 o 50 iyi yazılı knunlara göre de hiçbir sıkıntı yok kimsede bi laf edemez kralı bile
Soran+1 yılSağ ol ilk defa aklı başında halden anlayan birisi çıktı millet boşu boşuna olgunlara ilgi duymuyor değil mi 😄
- +1 yıl
aynen konuşabiliriz her konuyu :)
Soran+1 yılsağ ol böyle iyi
Evet çünkü biz sadece kadının bedenine değil ruhuna da hitap ediyoruz. Ne istediğinizi biliyor ve sizi mutlu ediyoruz. Ergence tavirlarimiz yok. Sende bunun tadını aldın artık kolay kolay vazgeçemezsin olgun erkeklerden
12 Yorumla
Soran+1 yılgeçemem evet dokunuşu bıle çok farklı oluyor her şeyi öyle burdakı ergen erkeklerden bin kat iyisiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizdeki erkekler anca olgun olunca sekste iyi oluyor. Ama firsati olup yapip kendini gelistirenlerle ya da yabanci olanlarda durum boyle değil. Yaşi genc olsa da fazlasiyla tatmin ediyor ve kadin ruhundan anliyorlar. Bunun olgunlukla alakasi pek yok bence. Vardir illaki artilari eksileri ama isin icine yasam tarzi, cinsellige bakis açısı, ne kadar tecrube kazandigi da giriyor. Türkiyedeki bir erkek 30-40 yasinda cinsel anlamda iyi hale gelirken avrupada ki bir erkek 20-30 yasında o kivama geliyor. Yabanci sevgilim vardi fenaydi. 22 yasindaydi. Suanda da melez bir sevgilim var. Yari turk yari yabanci. Yabanci yerde dogmus, buyumus sonradan turkiyeye gelip yerlesmisler egeye. 26 yaşında ve bu da fazlasiyla iyi ve işini biliyor. Ogrenmis yani. Hangi notalara basacagini biliyor. Bu iş yastan ziyade bakis acisi, ulke, tabular, firsat, tecrube, spor vs vs seylerle de ilgili.
72 Yorumla- +1 yıl
Bak kesinlikle burda yüzde yüz haklısın bende işim gereği olsun yabancıların içindeyim genel olarak gerçekten bakış açıları bizim milletimize göre çok daha olgun ama şunu net söyleye bilirim burda asıl önemli olan şey kişinin kendini bilmesi ve bi kadının isteklerinin neler olduğunu iyi analiz etmesi neticede her kadının isteği farklıdır bu konuda bir çok Türk erkeğine taş çıkarcam dan eminim yani genelde de hayatımda ki kadınlar hep bunu der
- +1 yıl
me
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
+1 yılOlgun erkek candır nerede ne yapılması gerektiğini bilir tecrübelidir çünkü
71 Yorumla
+1 yılSoruyu okurken heyecanlandım.. Harika bi his ve davranışları vs daha düşünceli oluyo daha özel hissettiriyor..
125 Yorumla- +1 yıl
oldu mı olgn
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
kac yasdında ıdı
- +1 yıl
Ben 20 o 37 sanırım
- +1 yıl
hımm adamda sanslı bence
Olgun erkekler yaşadıkları ve geçmişteki tecrübeleri ile bir insanı nasıl mutlu eder veya bir kadını ne mutlu eder daha çok iyi bilir
90 Yorumla
+1 yılCok baska bi heycan bence.. olgun erkeklerin verdigi zevkde cok baska Daha heycan verici bana göre..
182 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Olgun birisi olarak biliyorum bunu
- +1 yıl
en olgunu kaç yasında ıdı sevgılının
+1 yılEski sevgilim 21, ben 35 yaşındaydım o zamanlar. 5 yıl sürmüştü. Şimdi farkettim de özlemişim onu ve geçirdiğimiz unutulmaz geceleri
23 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Yaramı deştin 😂
- +1 yıl
Sakin ol
+1 yılBenim olgun diye nitelendirecegim insanlar 40 yasinda oldugu icin hayir 🤣🤣
80 Yorumla
+1 yılSen kaç o kaç yaşında? Benimde olmuştu ama bir şey değişmiyor pek:D
610 Yorumla- +1 yıl
Seninki kaçlikti kanka
Soran+1 yılben 23 o 50 nasıl değişmiyor bence çok şey değişiyor sen işi bilene denk gelmedın herhalde
- +1 yıl
Benimki 40 yaşındaydı , bencildi
Soran+1 yıldemek ki her olgun da bir olmuyor bana en iyisi denk geldi o zaman 😁
- +1 yıl
Benimkinin beyin yaşı 15ti zaten şans işte
Soran+1 yıl@nghtskip hayırdır sen herkesin görüşünün altına yorum yapmışsın amaç nedir
- +1 yıl
@Bodyofnothingness bilmek önemli işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlçü çok önemli değil sekste. 18-23 arası çıtır tavuk 😋
22 Yorumla
Soran+1 yılNiye 23 ten sonrası ne oluyor acaba hala genç...
Cevap sahibi+1 yılÇıtır tavuk dedim 😂
+1 yılOlgun erkek her zaman genç kadınlar için. bulunmaz bir nimettir. Tecrübesi kadin a dair v. s ustaca olur
10 Yorumla
+1 yılOlgun erkek mantıklı. Kadının ne istediğini bilen, önceliği kadına veren, ekonomik sorunlarını halletmiş olan erkektir. Her yönden avantajlı.
10 YorumlaCinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Elbette çünkü tecrübe saygı ve ve nezaket olgun bir erkeğin en büyük olgusu..
20 YorumlaTecrübeli iyidir işinin ehlidir ne yapacağını bilir haz verir zevk verir
20 Yorumla
+1 yılHer iki tarafta ne istediğini ve ne verdiğini biliyorsa, aradaki yaş farkının bir önemi yoktur
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet Evet genelde benimle seks yapanlar aynı şeyi söylüyorlar
10 Yorumla Ben de bizim hakkımızda ne düşünüyorsunuz diye merak edip bir köşeye yerleşiyorum. Anların bakalım.
10 Yorumla
+1 yılBenden 12 yaş küçük kız arkadaşım vardı. Her gün sevişiyorduk. Güzel günlerdi.
10 Yorumla
+1 yılbende kendimden büyük kadınlarla sevişiyorum normal bence
44 Yorumla- +1 yıl
@Aquinas evet kadınlar
- +1 yıl
ekmegimizle oynuyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgunlarında çıtır sevdası var. Vurmayı en çok sevdikleri gruptur çıtırlar. İyi vuruyorsa tabi beğenirsin.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkek her yönüyle seni daha iyi zevke getirir senin nelerden zevk alacağını iyi bilir partnerinde yaş kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl50 yaşında
- +1 yıl
Sence sıkıntı yok ise tam gaz devam 40 ,45 olsa daha iyi
Soran+1 yılkeşke ama karşıma öylesi çıktı napalım
- +1 yıl
Çıkar daha yaşın kaç neler gelir geçer önünden
+1 yılTamamen senin zevk istek ve tercihine kalmış kimse yargılayamaz
10 Yorumla
+1 yılGenelde tercihler o yönde olur.
Tercih meselesi.10 Yorumla
+1 yılBaşka değil. 23 yaşında bir kadınla 50 yaşında bir erkeği ya da tam tersi durumu göz önüne getirince midem bulanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah 50 yaşındakı kadınla 23 yaşındakı erkek tabi olmaz ama tam tersi gayet guzel olur
- +1 yıl
Bana estetik gelmiyor midem bulanıyor. Kiminin yaşlı erkek fantezisi var hoşuna gidiyor
Soran+1 yılben de böyle bır fantezi yoktu zaten ılgım de yoktu birden oldu işteeee
- +1 yıl
Fanteziler insanın içinde gizlidir. Sonradan şartlar oluşunca ortaya çıkar. Bende de bazen 40 45 yaş fantezisi oluyordu. Ama bakımlı olanlarına tabi
Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. hep öyle derler de çıkmaya gelince düşünmüyorum oluyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkma derken ne diyorsun
sevişecek genç kadın var da bize mi denk gelmiyor :(
10 Yorumla
+1 yılOlgun olması sorun değil de. Evli falansa o sıkıntı işte
03 Yorumla
Soran+1 yılYok dul sürekli iletişim halindeyiz
- +1 yıl
O zaman sorun yok. Orası senin tercihin. İsterse 70 yaş olsun arada.
Soran+1 yılAynen
+1 yılOlgun erkekle değil bilen ve kadına değer veren erkekle başkadır.
10 Yorumla
+1 yıl50 yaşta biraz abartı bence, ağzına alırken miden bulanmıyor mu cjfjx
05 Yorumla
Soran+1 yılYooo gayette severek alıyorum
- +1 yıl
İlginç valla, tek onunla mı yatıyorsun yoksa bi sürü yaşlı adamla mı?
Soran+1 yılSaçmalama sevgilim diyorum bir yıldır beraberiz ondan başkasıyla olmaz
- +1 yıl
Demekki seviyosun bu adamı, her istediğini alıyor galiba?
Soran+1 yılSeviyorum evet ama aramızda maddiyata dayalı bir şey yok olmadi da
Gizli Üye(36-45)+1 yılDogrudur ama sen olgun olunca da genc erkekle sevismek bi baska gelecek. Ona gire ayarla planlamalarini🙂
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl genç erkek derken başka arayışlara mı gireceksin dıyorsun ama arada sevgı ve aşk var
Cevap sahibi+1 yılSevgi ask dedigin sey tensel fiziksel cekim ve iyi seksten ibarettir. Sen 35yasina geldiginde yasitin bjr erkek bile asla sana yetmeyecek bana guven. Şu an yasadigin duyguda gayet normal ozamanki de gayet normal olacak. Isin dogasi bu. Suanda senden buyuk olanin sana dogru ve nazik yaklasimi senin icin cok onemli. Ama 30 yasini gectiginde sevgi saygi sevkat umrinda olmayacak sadece iyice ama iyiyce yapilmak isteyeceksin ama simdiki arkadas konunun uzaginda yakininda yer alamayacak
Soran+1 yılo zaman ne gösterir bılemeyız çok emin konuşuyorsun tek biz yokuz böyle hem zaten sadece aramızda sevişme var girme çıkma da yok hemen yaşa bakıpta kestirip atmayın derim siz de o yaşlara geleceksiniz
Cevap sahibi+1 yılBen o yastayim oyuzden guven bana dedim. Cevremde cok genistir tak kendimden soyolmiyorum yani. Benim yasima gelince neler neler goruyor duyuyor insan. Sizin nesil bize gore cok ilerde kabul ediyorum. ama bazi seylerde gorerek yasayarak tecrubeyle daha net anlasiliyor
Soran+1 yılben sanmıyorum aramızdakı ilişki bitsin neler gördün mesela herkes bir şey söylüyor anlaması güç...
Cevap sahibi+1 yılUzun uzun anlatamamki 35 senelik hayattan edindigim tecrubenin sonunda bu kaniya vardim. Cok mutlu olanda var ama 1 tane falan gordum. o da cok istisnai duzgun bi adama denk gelen kadin.. Ama genel olarak kadinlar icin cok onemli bu isler
Ben cok icten soyledim Şu an yasadigin duygunun en dogal en normal olan oldugunu. Hile yapmak gibi dusun simdi guzeline kolayina geliyor ama ileride bi sekilde bu tersine donuyor gibi dusun. O nazik kibar anlayisli oturakli mukemmel insan artik yasli kendi halinde sacma sapan hareketler yapan biri gibi gelir sana cunku suanda onda olan ozellikler o sira sende olacak. Ve kendin gibi birilerini arayacaksin
Soran+1 yılgörcez bakalım gerçekten de öu-yle mi olacak illa herkeste aynısı oldu dıye bende de olcak halı yok ya yaşayıp görcez 🙄
Cevap sahibi+1 yılBuarada benimki sadece yorum. Umarimki cok cok cok mutlu olursun🙏🙏 hatta benide yanlis yorum yapan bi m*al olarak anarsin😄
Soran+1 yılyaşayıp görcez kadarde ne varsa o çıkar
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1-2 yaş küçük erkekler daha hosuma gidiyor benim.
1220 Yorumla
Soran+1 yılHım ilerde değişir bu durum
Cevap sahibi+1 yılküçük yaştayken olgunlardan hoşlanıyordum
Soran+1 yılYaş kaç ki
Cevap sahibi+1 yılSen benden büyüksün ama amcacım
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
- +1 yıl
çıtırcı kız
- +1 yıl
hsndnd abazanlar toplandi 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Resif_berke_ aynen ahahah😂
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Yaş kaç ki 1 2 yaş derken
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındayım 18 19 yasındaki erkeklerden bahsediyorum
- +1 yıl
hımm normal oda
- +1 yıl
kes lan her kariya yzma yuzsuz seni
- +1 yıl
Takip et beni konusuruz bi ara
- +1 yıl
oldu oda deniz gelsinde konuska diye bekliyodu shdjdkfj
- +1 yıl
Ha küçük yazmışsın büyük anladım ya 18 yaşındaki bi erkekle 21 22 arası çok farkeder her anlamda 18 yorar kız içinde erkek içinde geçerli
- +1 yıl
bdjdkdhskdjdk
- +1 yıl
@Resif_berke_ bilemezsin belkide takip etti şu an hiç bilemiyceksin 😏
- +1 yıl
yani umrumda degil kimin kimle ne bok yedigi :)
kesinlikle katılıyorum
110 Yorumla
+1 yılDaha deneyimliler😒
91 YorumlaSevişecek çıtır kız varda biz mi sevişmedik
12 Yorumla
Soran+1 yılHahhahaha alemsin ya 😂😂😂
+1 yılAğzının tadını biliyorsun derim
20 Yorumla
+1 yılilkini olgunla işi bilenle yaşayacaksın ki hem vajinal hem anal çok acı çekmeyeceksin.
25 Yorumla
Soran+1 yılYa bizde girme çıkma yok milletin derdi sokup çıkarmak iğrençsiniz
- +1 yıl
tavla mı oynuyorsunuz ergen
Soran+1 yılMalllll sadece sevişme var içime girme yok sizin gibi angut herifler seksi sokma çıkarma sanıyor yazık acıyorum size mide bulandırıcısıniz🤮🤮🤮🤮🤮
- +1 yıl
wowowow olgun adama manuel yaptırıyorsun öyle mi yiyelim mi bunu
Soran+1 yıldef ol git kuş beyinli!!!
+1 yılbenimde küçük sevgilim var ve çok iyiyiz.
20 Yorumla
+1 yılÖyle diyorsan öyledir
10 YorumlaBenim de daha zamanım var herhalde o zaman 😀
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru düşünüyorsun bence
10 Yorumla
+1 yılOlgunlar tecrübeliler her zaman iyidir
10 YorumlaTecrübeli işi bilen adam seni memnun eder😉
10 YorumlaOlgun hatunla çok iyi oluyor
Tecrübe konuşuyor ne yapcağını iyi biliyor..02 Yorumla
Soran+1 yılgencecik tazeler varken olgun seçmen de ne bileyim hani 30-35 arası neyse olur da daha büyüğü kartlaşmış kadın olur:))))
Gizli Üye(18-24)+1 yılMisyoner candır, gerisi heyecandır
55 Yorumla- +1 yıl
konu farklı
Soran+1 yıl@anticorr00 😂😂😂😂
- +1 yıl
köklenmeyı sevıosun heral
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 niye?
- +1 yıl
mısyonerde en dibini hisssedıyosnuz
+1 yılbu yorumdakiler, tamam en sugar daddy sizsiniz tamam alın tüm ya rraklar sizin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılşiişştt terbiyasizliğin lüzumu yok!!!
- Cinsellik konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSekste normal olmayan hic bir sey yok
06 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyon bee
- +1 yıl
Yaptigin sey normal diyom. Sekste normal olmayan hic bir sey yoktur diyom. Nesini almadin beeeee
Soran+1 yılTamam yahuuuu
- +1 yıl
Ben sana fantazilerimi anlatsam kucuk dilini isirirsin
Soran+1 yılHadi biraz daha attttt
- +1 yıl
Vallahi diyorummmm. Siradanlikla isim yok olamaz. Atacak mecburiyetim yok
+1 yılO kaç sen kaçsın ne kadar fark var
012 Yorumla
Soran+1 yılben 23 o 50 yaşında
- +1 yıl
Baya yŞ var. En çok neyi mutlu ediyo seni
Soran+1 yılher şeyi diyebılırım karakter olarak yatakta da öyle
- +1 yıl
İyi mikiyo yani 10 sene sonra nebyspıcan?
Soran+1 yılgirme çıkma yok dıyorum sadece sevişme var o da yeteer 10 sene sonra da
- +1 yıl
Daha bakiremisin
Soran+1 yılevet evlenene kadar böyle
- +1 yıl
İyi dil atıyormu bari
Soran+1 yılEvet fazlasıyla iyif
- +1 yıl
Sennde güZel dil atarsın bence
Soran+1 yılsanane a.. qqq
- +1 yıl
Rahat ol ya
50 olgun değil de yaşlı oluyor sanki
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo yaşını göstermiyor sanki siz o yaşa gelmeyeceksiniz
Soran+1 yılo senın baban bu da benım sevgılım her ınsan aynı değildir
Cinsellik konusunda 464 cevap paylaştı. Yasin onemi yok sen mutluysa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun her zaman iyidir tecrübelidir
10 Yorumla
+1 yılKaç yaş büyük bence güzel olur 😁
510 Yorumla
Soran+1 yıl27 yaş var aramizda
- +1 yıl
Sen kaç o kaç
- +1 yıl
27 de cok ama
- +1 yıl
ne cesit fanteziniz var sjdjdkdk
Soran+1 yıl@Resif_berke_ çok ama napalım böylesi karşıma çıktı 🤷♀️
- +1 yıl
bence erkegin genci kadinin olgunu iyi
Soran+1 yıl@Resif_berke_ kadının olgunu mu ne kart kadın hastasını hadi erkek neyse de olgun olur
- +1 yıl
anlamadım dedigini
- +1 yıl
10 yaş en fazla bana göre ama sen sevmiş olabilirsin herkes aynı değil
- +1 yıl
aynen
+1 yılkadınlar ya imaj ya da parası ıcın genelde olgun sevıolar
21 Yorumla
Soran+1 yılben de para falan etkılı olmadı bırbırımıze hemen aşık olduk
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun erkek kaç yaşında doyuruyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yıl50 yaşında
Cevap sahibi+1 yılDoyuruyor mı
Soran+1 yılEvet hem de çok iyi girme çıkma yok
Cevap sahibi+1 yılOff canım çekti brnde 27 yapsak mı
Soran+1 yıldefol git!!!
Gizli Üye(36-45)+1 yılona iyice baglanıp terkedilince görürsün iyiyi.
07 Yorumla
Soran+1 yılHe he kesin öyle olur sanki içini dışını siz biliyorsunuz kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ahahahah😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılsen sadece zevk için kullanılan toy, cıtır bi kızsın :)
erkek hevesini alınca değişecek göreceksin. ben nelerine ulaştım boşver beni. senin kötülüğüne de söylemiyorum sen devam et sonunu göreceksin zaten. iyi günler
Soran+1 yılBiz ilerde evleneceğiz ciddiyiz kim ne derse desin takmıyorum çünkü her insan aynı değildir
Cevap sahibi+1 yıl3 bucuk yıllık ilişkim var aramızda 12 yaas var bu sene evlenicez.
Soran+1 yıl12 yaş nedir sen şaka misin hiçbir şey takma hiç ben bile takmıyorum 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılilerde takacaksın tatlım :)
Soran+1 yılAman ya o gun gelsin de düşünürüz
Cinsellik konusunda 986 cevap paylaştı. Ne kadar olgun olduğuna bağlı bence
02 Yorumla
Soran+1 yıl50 yaşında aramızda 27 yaş var
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıtir erkek varken boss
30 YorumlaCinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tecrübe iyidir 🤙😇
10 Yorumlatecrübe candir
10 YorumlaÖyledir herhalde 😃
10 Yorumla
+1 yılÇok haklisi etrafımda çok var çünkü ben de olgunum
10 Yorumlakesinlikle sen biliyorsun işi
10 YorumlaHerkesin faztazi dünyası sonuçta.
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat