Flörtleştiğimiz çocuk seninle cinsel konular hakkında konuşmak istemiyorum çünkü sen çok masumsun kendimi suçlu hissediyorum dedi ne düşünmeliyim?

Yaşım 23 konuştuğum çocukta bu yaşta gerçekten seviyorum onu ve o da beni seviyor inanıyorum sevgili falan değiliz benden dolayi yani ben istemiyorum çünkü ailesel bazi durumlar var ve o saçma durumlardan dolayi kendimi toplayamıyorum neyse. Bugün dedi ki konuştuğum çocuk sesinden bile tahrik oluyorum duşa girince seni düşünüyorum gözlerimi kapatınca seni üzerimde hayal ediyorum seni bu kadar istiyorum ama her mastürbasyon sonrası çok üzülüyorum sen çok masumsun ne bileyim seni o pozisyonlarda düşünmek beni mahçup ediyor daha sevgilin bile değil kız hakkında ne kadar kötü düşüncelerin var diyorum dedi. Böyle diyen bir erkek için ne düşünürsünüz? Bende dedim ki zamanla benden soğuyacaksın o zaman çünkü mutlaka biriyle birlikte hayal etmek gerekir bilmiyorum sizce ne düşünmeliyim bu konu hakkında?
Flörtleştiğimiz çocuk seninle cinsel konular hakkında konuşmak istemiyorum çünkü sen çok masumsun kendimi suçlu hissediyorum dedi ne düşünmeliyim?