Yaşım 23 konuştuğum çocukta bu yaşta gerçekten seviyorum onu ve o da beni seviyor inanıyorum sevgili falan değiliz benden dolayi yani ben istemiyorum çünkü ailesel bazi durumlar var ve o saçma durumlardan dolayi kendimi toplayamıyorum neyse. Bugün dedi ki konuştuğum çocuk sesinden bile tahrik oluyorum duşa girince seni düşünüyorum gözlerimi kapatınca seni üzerimde hayal ediyorum seni bu kadar istiyorum ama her mastürbasyon sonrası çok üzülüyorum sen çok masumsun ne bileyim seni o pozisyonlarda düşünmek beni mahçup ediyor daha sevgilin bile değil kız hakkında ne kadar kötü düşüncelerin var diyorum dedi. Böyle diyen bir erkek için ne düşünürsünüz? Bende dedim ki zamanla benden soğuyacaksın o zaman çünkü mutlaka biriyle birlikte hayal etmek gerekir bilmiyorum sizce ne düşünmeliyim bu konu hakkında?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma sapan işler. Garip yani. Benimle cinsel olarak bir şey düşünmeyen adamı ben napiyim. Masum görünüyor olabilirsin ama çocuk değilsin. Cinsellik vücudun ihtiyaci olan bir olay nasıl görünürse görünsün bu kadının da ihtiyaci ve o kadının istediği pozisyon da ona bağlı.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben zaten sevinmedim bana çok tuhaf geldi ne demek ya başka biriyle olsa normal konuşurum ama senle konuşmuyorum demek yani demek istiyor ki ben kişisine göre muamele gösteriyorum yani yoksa benim olan kadın demem bana göre Eğlenilecek ve evlenilecek kadın var sende 2. sisin diyor resmen ve bu şekilde kadınları kategorize etmesi beni son derece rahatsiz da etti allahım nerde saçma biri var ben buluyorum heralde valla üzülüyorum ya
Cevap sahibi+1 yılYok yok bu bir zihin yapisi ve ben böyle insan gördüm mü eskiden tartışırdım ama İnan öyle bir zihniyet ki şimdi hemen cevap bile vermeden geçiyorum böyle bakış açısı olan insanlara prim vermemek lazim. Cahil insan argümani bunlar. Eğlenmeye korktuğun bir kadınla mı evleneceksin diye sorarlar insana bu sefer de farklı bir şeyle etiketlerler. Yok İnan senden kaynakli değil cahil insan kol geziyor biliyorsun ki. Balık baştan kokar. Bırak geç cahil adamları
Soran+1 yılBıraktım zaten ama hakikaten durup anlatmaya zaman Yok o detayı unutmusum aynen öyle yapıcam bundan böyle direk posta koyucam bu ne ya cinsiyetçi ve sapıklar yemin ederim ve sandı ki ben böyle mutluluktan ucucam diyeceğim ki bak bana dokunmaya kıyamıyor halbuki ne alaka adam resmen sapık herkese dokunurum benimkine kimse dokunmasın kafasında
Cevap sahibi+1 yılTabi canim bir de bunu sahiplenme sanan hemcinslerim var keşke onlar da aydınlanabilse azalarak bitseler bu adamlar keşke yıl 2021 sen kime ne anlatıyorsun boş adamlar
Soran+1 yılAynen öyle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani seni cok masum görse zaten bu konuyu acipta bunlari anlatmaz. Anlatamaz dedigi gibi utanir. Bu daha cok aslinda sana bak ne kadar durustum demeye calisiyor. Senden beni dusunmen normal arzulaman normal demeni de bekliyor olabilir. Verecegin cevaba göre yol yapacak, cinselligi ona göre isteyecek. Ne dedigine dikkat et derim
15 Yorumla
Soran+1 yılBen diyorum ki normal o diyor ki bana evet ama ben istemiyorum bunu. Bana taktik de yapıyor olabilir bilemem zaten bu olay bir çok kadının çok hoşuna gidebilir mesela aaaa ne güzel bana bu gözle bakmıyor vs gibi ama benim hiç hoşuma gitmedi çünkü bana diyor ki BAŞKA BİRİ OLSA BEN KONUŞURUM GAYET AMA SANA KİYAMİYORUM bu ne demek ya? Ben de dedim ki isterdim ki her kadınla belli bir aşamaya gelene kadar bu konuları konuşma keşke senin prensibin bu olsaydı dedim. Haksız miyim tehlikeli geliyor sanki
Cevap sahibi+1 yılAslinda sana kiyamiyorum demesi, sana evlenicek gözuyle bakiyorum maksadim seninle eglenmek degil her hangi bir kadin degilsin gözumde demeye calisiyor. Ama bunu dogru yollarla söylememis biraz acemice davranmis 😅. Yani cocugun cani cinsellik istedigi apacik sende istiyorsan sorun olmaz eger istemiyorsan simdi bu konuyu kesip atmalisin ki ilerde acamasin veya seninle devam edicekse cinsellik icin etmiycegini bilsin
Soran+1 yılEn başta dedim ona kesinlikle seninle cinsellik yaşamam diye ki yaşarım da umrumda olmaz ama bilerek dedim ki bu amaç için benle konuşmasın diye. Ayrıca çok yobaz sırf bu yüzden de yaşamam konuşmaya başlayınca diyorum ki kız kardeşin konusabiliyor mu Hayır izin vermezdin peki benle neden konuşuyorsun tutarlı ol diyorum direk susuyor. Yok öyle kız kardeşini sakınıp başkalarına sulanmak
Cevap sahibi+1 yılDemekki kendisi kotu niyetliki kardesine istemiyor bu konusmalari. Aslinda cocugun simdi neden oyle dedigi belli oldu cunku sen ona asla yapmam demissin oda seni arzuladigini sana daha kolay soylemek icin bu yolu secmis. Elimde degil misali ama yapmam da temiz erkegim imajini olusturmaya calisiyor.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aynen çok istiyor zaten hissediyorum baya istiyor hem de bunu da hissediyorum ama beni susturmaya çalışması ve sürekli sevgili değiliz neden konuşalım demesi bence artık sevgili olalım demem için sanırım ki ona gene bizim sevgili olmamız için rahat 8 ayımız var falan demiştim bu teklifi ben yapayım istiyor sanırım bu da olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılvicdan yaptırıyor pu. şt inanma
15 Yorumla
Soran+1 yılYok inanmam ama neyin vicdanı peki? Yani vicdan yapıcam ne olacak
- +1 yıl
ya işte böyle yapıp sen farklısın ben seni cinsellik konuşsam bile kullanmam
şimdi sen çok masumsun sana kıyamam ayakları yapıp
ileride konuşmaya çalışacak
sonra da bu sözleri hatırlatıp işini kolaylaştıracak
bak şimdiye kadar hiç konuşmadık ama işte artık dayanamıyorum hem ben seni kullanmam kullanacak olsam en başta konuşurdum bla bla
zemin hazırlıyor kendine
Soran+1 yılVayyyy çok zekice ☺ helal sana kız allah senin her istediğini yapsın inşallah
- +1 yıl
ay rica ederim bebek ne demek ♥ sana da hep hayırlı seni hak edecek gerçekten seven insanlar gelsin♥
Soran+1 yılAmin inşallah ☺ sana da
Akışına bırak herşey zamanla yolunu bulur
10 YorumlaBu ne yav
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin yaş kal
08 Yorumla
Soran+1 yıl23 benim yaşım
Cevap sahibi+1 yıltakıl gitsin flörtle :))
Soran+1 yılHaha tamam
Cevap sahibi+1 yılbakiresin galiba :))
Soran+1 yılNe onemi var ki bunun :)
Cevap sahibi+1 yılee çocuk bu yüzden senle seks yapmak istemeyebilir :))
Soran+1 yılEvet bakireyim
Cevap sahibi+1 yıltahmin etmiştim ':))
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Flörtleştiğimiz çocuk seninle cinsel konular hakkında konuşmak istemiyorum çünkü sen çok masumsun kendimi suçlu hissediyorum dedi ne düşünmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat