Kanka laf olsun torba dolsun misali kişi kendine bakmadan birşeyler isteme derdine düşmüş izledikleri videolar dan kaynaklı birşeyler istiyorlar İşte takılma bunlara
hahaha mavidir :D vajina vajinadır, insanlar kafayı yemişler ya :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya hepsi boş pembe kararmış dudaklı dudaksiz hepsi hikaye aşk olduktan sonra inan kimse kusur görmez öyle isteyenler sadece cinsellik isteyenler özel sipariş mı bu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim amuş pembe. Tokatlayinca yiyince daha cok pembeleşiyor. Görmek. ister misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Damacana, elektrik süpürgesinin borusu gibi şeyleri s*ken bir tür vajina bulsa renk mi ayırt eder sence 😂😂
Kanka laf olsun torba dolsun misali kişi kendine bakmadan birşeyler isteme derdine düşmüş izledikleri videolar dan kaynaklı birşeyler istiyorlar İşte takılma bunlara
Benimkisi pembe ama pembe sevmiyorum. Genelleme yapmayalım ^^ Anadolunun kara kekoları seviyor onu genelde jrjrjfhfh
pembe, mor, yeşil, sarı faketmet, mıncık olsun yeter :D
hahaha mavidir :D vajina vajinadır, insanlar kafayı yemişler ya :)
Ya hepsi boş pembe kararmış dudaklı dudaksiz hepsi hikaye aşk olduktan sonra inan kimse kusur görmez öyle isteyenler sadece cinsellik isteyenler özel sipariş mı bu
Benim amuş pembe. Tokatlayinca yiyince daha cok pembeleşiyor. Görmek. ister misin
pembe bu coğrafyada çok zor ben inanmıyorum olduğuna
Pamuk şeker gibi olmalı 😝
Ciddi misin
Tabi ki
Pamuk seker beklerken esmer cikarsa napcan birakip kacar misin
Ahahaha tabi ki bırakıp kaçmam. 😂
Pembe daha çok hoşlarına gidiyormuş
Benimki pembe ve büyük göstereyim mi?
bende seviyorum ama bendeki pembe değil :)
Kara severim
Bazısı pembe sever bazısı beyaz bazısı esmer
Hiç bişe o çıktı
Yok be işte sallıyor herkes
Neyimiz pembemi
Pipi
Fesuphanallah))))))
Pipimiz kahverengi, başı pembe
Tesekkurler ayrintilar icin
efjsdjfsd estetiksiz zor
pembeye boya
evet pembe