kime göre neye göre kötü? benim beyaz tene zaafım var. Bu yüzden pembe bana daha çekici geliyor. Esmer tenli birinde olsa yine çekici gelir miydi bilemiyorum.
@mistreated kesinlikle bu şekilde denk geldiğinde daha istekli oluyorum. Ama maalesef ülkemiz kadınlarında çok fazla denk gelmiyor.6 yıldır haftada 1 veya 2 farklı kadınla birlikte oluyorum genelde vajinaları da meme uçları da koyu oluyor.
Bunun için gidip lazer yaptirmama gerek yok yani? kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum çünkü genelde hep pembe pembe en iyisi falan diyip duruyorlar
Ben fitim, spor yaparım, sadece vücudumda aşırı tüylenme vardı ona lazere gidiyorum artık eskisi gibi değil, bir de bu konuya çok takmıştım çünkü okuldayken bile eskiden lisedeyken sürekli erkekler bu muhabbeti açıyordu işte esmer buğday tenli kızlar cirkinmis falan istenmezlermis , sürekli pembe vajina muhabbeti falan
Pembe vajina güzel tabi ama üstteki saydıkların olmazsa bir işe yaramaz. Benim de penisim 21 cm damarlı güzel ama kıllı olsa kimse beğenmez. Herkes dikkat etmeli önemli olan bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Evet daha çekici ama ölçüsü de önemli. Ben büyük seviyorum kimisi küçük sever. Ayrıca göğüs değil meme. Meme demekten utanmayın ayıp değil
Ben esmerim benimki kötü mü oluyor
Evet haklısınız
Hayır esmer olup çok estetik çok güzel olan da var senin de öyledir belki görmediğim için bişey diyemem
pembe göğüs ucu beyaz tenlilerde olur
pembe vajina şehir efsanesi olacak kadar nadir
Evet ben beyaz tenli değilim bu itici ve kötü bir şey mi pembe olmaması?
kime göre neye göre kötü?
benim beyaz tene zaafım var. Bu yüzden pembe bana daha çekici geliyor. Esmer tenli birinde olsa yine çekici gelir miydi bilemiyorum.
boş ver sen takılma bunlara herkesin 2 dk zevk için herşeyi istiyor
erkekler için 😂😂
Hayır herkesin zevki bir değil ve herkes o kadar takıntılı da değil. Bir sürü p. rno yıldızının pembe değil mesela
Pembe candır kesinlikle, daha güzel görünüyor. 😇😇 olsada yesek
Kahverengiyse kısacası kız esmer ya da buğday tenliyse istemez misiniz
Sadece sorunun cevabı bu. Esmer olan vajinalarda güzel. Önemli olan renkten çok temizlik aslında canım
Anladım
Bu konuyu çok takıntı haline getirdim de o yüzden sordum
yani benimki genetiken hani dogustan esmerim ben benimki pembe olamaz 😃 bu yüzden ileride ki sevgilim eşim begenmez diye gerilmistim
Yaaa onları hiç düşünme sen. İnsan severse rengin bir önemi kalmaz😉 temiz ol yeter
Yazsana bana
🤔
Ben koyu kahverengi iri göğüs uçları büyük göğüs halkalı kadınlara bayılıyorum
hemde çok. özelikle şekli görüntüsü barbi vajina ise dayanılmaz oluyor
Bende hiçbiri mevcut değil, itici ve çirkin mi oluyor
Seninkinin şekli nasıl peki
Açık renk vajina ve açık kahve göğüs uçları favorimdir ama tabiki olmazsa olmaz değil.
aynen tadı bambaşka
@mistreated kesinlikle bu şekilde denk geldiğinde daha istekli oluyorum. Ama maalesef ülkemiz kadınlarında çok fazla denk gelmiyor.6 yıldır haftada 1 veya 2 farklı kadınla birlikte oluyorum genelde vajinaları da meme uçları da koyu oluyor.
ben evliyim biriyle :)
@mistreated ben 1 yıl evli kalıp ayrıldım, sonrasında durum alnalttığım hale geldi 😁😁
Beyaz tende seksi durabiliyor
Hayir ta iki temiz ve bakimliysaa daha cekicii 😉
Hayır beee abartmamak gerekir
Gereksiz abartılan şeyler
Itici veya cekici degil
Hayır değil millet kafayı yemiş pembeyle
Bunun için gidip lazer yaptirmama gerek yok yani? kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum çünkü genelde hep pembe pembe en iyisi falan diyip duruyorlar
Hayır sakın öyle bişey yapma o zaten beyaz tenli kızlarda nadir olan bişey
Anneminki gibi pembe göğüs ucun
Evet
Koyu olanlar itici mi oluyor
benim midemi bulandırıyor evet
O zaman esmer ya da buğday tenli bir kızla sevgili olmazsın?
Olmam gibi evey
Kesinlikle evet. Penisim içinde daha iyi duruyor
Koyu olan itici mi yani mesela sevdiğin kişinin koyuysa ayrılır mısın
Ayrılmam tabiki ama nasıl bir koyu
Yani kahverengi
Göğüs uçları
Ya mesela latin p*rno yıldızları var gayet güzel biraz şekilde önemli. Kılsız olsun bir de.
Anladım, bu konuyu çok takıntı haline getirdim de o yüzden sormak istedim
Bence çok getirme. Kilolu olan kızın pembe olsa da önemi yoksa. Fit ol, temiz tut, biraz da dişiliğini kullan herkes beğenir
Ben fitim, spor yaparım, sadece vücudumda aşırı tüylenme vardı ona lazere gidiyorum artık eskisi gibi değil, bir de bu konuya çok takmıştım çünkü okuldayken bile eskiden lisedeyken sürekli erkekler bu muhabbeti açıyordu işte esmer buğday tenli kızlar cirkinmis falan istenmezlermis , sürekli pembe vajina muhabbeti falan
Pembe vajina güzel tabi ama üstteki saydıkların olmazsa bir işe yaramaz. Benim de penisim 21 cm damarlı güzel ama kıllı olsa kimse beğenmez. Herkes dikkat etmeli önemli olan bu.
Evet pembe hoş
yioo
Ne peki seninki
takma alakası yok
Vajinanın iticisi çekicisi olmaz hepsi güzel
Evet
Evet
Yoo Bayılırım
Görmeden cidden bir şey diyemem
Çoookkk, çiçekkk
Teoride evet
Büyük olsunda önemli olan oo