Arkadaşlar her ilişkiye girdikten sonra damla damla kan geliyor ve ağrım çok oluyor bu normal mi kızlık zarım da geç kanadı zaten sizde de oluyor mu bu sebebi nedir? Her seferinde sakat kalıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen bana yardım et... Umarım buradasındır. Ben sevgilimle kıyafetle sürtünüyorduk ve 2 gün sonra bol bi kanama akmıştı hemen muayene olmaya gittim. Doktor etli bi zarın var sıkıntı yok seninki bağırsaklarınla ilgilidir dedi. Biz ayrıldık onunla. 1 buçuk yıl sonra başkasıyla ilişkiye ilk defa girdim ve kanamadı. Penisi çok inceydi en fazla 8 cmdi onunla alakalıdır diye düşündüm ama emin değilim. Şimdi senin de ilk ilişkinde kanamadı mı yani? Sonraki ilişkilerinde mi kanadı? Benim de belki öyle olur diye düsünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Yeni giriyosan ilişkiye olabilir ve delik dar ön sevişmeyi uzun tutun
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
Soran+1 yılEvet yeni. Zar ilk başlarda kanamadı bile sonralarda kanadı. Sonra her yaptığımızda daha çok acı ve damla kan oluyor bıktım bu sefer de kan geliyor anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlık zarı tek seferde bozulmayabilir. ilk 10 ilişkide kan gelebilir.
022 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi 10 fazla değil mi
Cevap sahibi+1 yıldeliğin açılana kadar sabır. git gide azalır. penis üstüne bulaşma gibi olur sonlara doğru
Soran+1 yılKan mı bulaşır penise
Cevap sahibi+1 yıltabi girip çıkarken penise bulaşıyo, sonraki ilişkilerde artık kan bitiyor
Cevap sahibi+1 yılağrı oluşması da içinde gidip gelirken kasıyor olabilr misin
Soran+1 yılEvet ama bazen yeter deyip açıyorum bacaklarımı ama çoğu zaman olmuyor ağlıyorum ben ilişkide🙄 zevk De oluyor ama ağrı daha fazla
Cevap sahibi+1 yılilk zamanlar açılıyor işte. penis de kalınsa bu ağrıları biraz çekeceksin. normalde bacakların açıp özgürce girmesine izin vermen lazım ama içine girdikçe ağrıyla kendini kasıyosun. ilişki anında klitorisini okşuyor mu?
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun bazen yapıyor genelde evet okşamayı, kasıyorum çok zaten korkulu rüyamdı şimdi ölüm gibi yaşadıkça
Soran+1 yılAlışma süresi ne kadar 🙄
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sen ölüm gibi dedikçe bu alışma süresi uzar. Seninle uzun uzun yazışıp psikolojik olarak buna hazırlamam gerek seni.
Soran+1 yılKarşımda ki de çok anlayışlı kıyamıyor 🙄
Soran+1 yılPartner önemli
Cevap sahibi+1 yılöyle yaklaşıyorsa ne ala... hızlı ve sert yapmadı hiç dimi şimdiye kadar, kaç defa oldu bi de
Soran+1 yılOnu bile bana sorup yapıyor hızlanayım mı daha da ilerleyim mi diye ben istersem yapıyor ben kıvranıyorum bir dakika bile ayrılmıyor başımdan çok şükür zevkinde değil yani
Soran+1 yılYaptıkça yapıyoruz ya ama her yapışta ilki hemen boşalıyor o sonra uzun sürüyor
Cevap sahibi+1 yılilki hemen gelir. düzensiz ilişkisi olan erkeklerde var o. bende de olurdu. ilk boşalmadan sonra senin heyecanını diri tutmak için önsevişmeyi bırakmamalı
Soran+1 yılEvet bırakmıyor çok anlayışlı da işte nasıl olacak bu halim bilmiyorum 🙄
Cevap sahibi+1 yıliçinde gelip giderken seni klitoral olarak boşaltcak. böyle böyle alışcaksın. içinde gidip gelmenin zevkli olduğunu vücuduna öğreteceksin
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum yine de kötü oluyorum ne yapayım elimde değil,🙄
Cevap sahibi+1 yılson çare... deneyimlerimi aktarıyorum :) önsevişme uzun ve neredeyse orgazmına yakınken içine girmesi, son ana kadar içine almamak.
Soran+1 yılDoğru olan o ama dediğim gibi kan olayı canımı sıktı
Cevap sahibi+1 yılKaçıncı oldu senin
Gizli Üye(30-35)+1 yılZarını tamamen bozması lazım. Bacaklarını kapatıp ilişki yaşa.
08 Yorumla
Soran+1 yılBaya zorladı bozulmadı mı tamamen yetmez mi
Cevap sahibi+1 yılYani doktora görünmeni önermem lazım aslında ama ortalık çok kötü. Ama bu durum sadece ilişki yaşadığında olduğuna göre zar tam bozulmamış olabilir. Sen üstte kalarak ilişki yaşa. Biraz kontrolü sen al. Keyfince yap. Bırak gelirse gelsin. Eğer yine gelirse uzunca bir süre, ileride yani, doktora gitmen lazım bence.
Cevap sahibi+1 yılİletişim kurmaya çalışanlara itibar etme.
Soran+1 yılNormal bir durum demi ,🙄 itibar etmiyorum yok ilerleyen zamanlarda gideyim o zaman Dr'a
Cevap sahibi+1 yılEvet, buna benzer çok durum duydum. İmkanın varsa zarına bak. Nette fotolar var. Bozulma durumu az gibiyse ondan dolayı olabilir.
Soran+1 yılHemşireyim zaten ama zar olayını cidden anlamıyorum ya
Cevap sahibi+1 yıl👍 e öyleyse baksana. Çok kolay aslında. Ayna karşısında dudaklardan sıkıca tutup ayır. Zar çok içerde değil zaten.
Soran+1 yılBiliyorum girişin yakınında ama anlamıyorum tam bir de herhalde zor kanadı esnek gibi sonra damla damla gelince kan acaba kalın duvarlı mi ya da damarlı
Vajen icinde yirtik var senin. Dikis atilmali.
00 Yorumla
+1 yılCanın çok acıyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok 🙄
- +1 yıl
Öneride bulunabilirim
Soran+1 yılLütfen
- +1 yıl
Burdan utanıyorum
Soran+1 yılYazayım bekle
- +1 yıl
Tamam