Sexting yapacağım biri varken onunla nasıl bunu başlatabilirim hiç bilmilmoyrum.
Bir sexting nasıl başlatılır? Bir de varsa yaşadığınız bir şey anlatırsanız süper olur.
Bir sexting nasıl başlatılır? Bir de varsa yaşadığınız bir şey anlatırsanız süper olur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlk önce nasılsın iyi misin diyerek hatır sor. Sexting yapacağın biri de varmış, geceleri çok sıcak olmuyor mu şu kadar santim diyerekten de konuya gir. Alttan alttan ısıt onu böylece kıvama gelsin. Biraz da sert çık. Emir kipleriyle konuş, etkilenir. Mesela yalamaya başla şeklinde.. Ordan yürürsün artık:))
herkes senin gibi sevmiyor. bazıları romantik başlayıp sonra sertlik istiyor. :)
Bunlara çok denedim ama pek olmadı :D
Kişiden kaynaklı heralde, biraz kız seçimlerine göz geçir çünkü her kız bu konuları konuşmaya açık değil ayrıca açık olan her kızda seninle sexting yapacak diye bir şey yok.
Daha doğrusu şöyle bir hevesi var ama ben konuyu başlatamıyorum
Neden ki cinselliğe bakış açın ne diyerekten önce bir soru sor çekingen yaklaşma bir şey olmazz
Konudan biraz farklı ama peki bir kadını yanyana iken bir kadının nerelri en hasas yerleridir. Onu bu konu da nasıl mutlu edebilirim bir kadın görüşü şu an cidden çok işime yarar.
Eğer reelde denemek istersen ona biraz mesafe olmayacak şekilde otur ve iyice sokul hiçbir şey yokmuş gibi de onunla sohbetine devam et. Kadının jest ve mimiklerine odaklan biraz sıcak ve bunalmış olacak. Sonra biraz daha sokulup elini bacağına katabilirsin sohbet babında muhabbet ediyormuşçasına biraz daha felfena olduğunu hissedersen boynuna dokunmaya başla.. Sonra gerisi gelebilir
Giriş değil gelişmede nyapmalıyım ki kadın sonuçta mutlu olsun onu merak ettim :D
Öpüşme boynunu yala iyice, sonra da yavaş yavaş üstünüzdekileri falan çıkarın siz kontrol edebilirsiniz sonradan olacakları size kalmış yani
Tamamdır teşekkürler bilgiler için