Merhabalar.. Benim için önemli konulardan biri ağız bakımı ve kokusudur.. Bana göre kişinin hem kendine hem karşı tarafa duyduğu saygıyı ortaya koyan bir durumdur ve tahammül edilmesi cidden zordur.. O sebeple kişisel bakımına ve ağız bakımına önem veren biri olması çok büyük önem arz ediyor kendi adıma.. Peki senin için partnerinin ağız kokusu ne kadar önemli? Yani ilişkinizi ne yönde etkiler? 😉😄 Keyifli günler.. 🤘🥂🚬
Burda herkes ağız kokusunu dert etmiş :))) aynı kişileri sokağa salın nefes alsın yeter derler :))... bukadar sahte olmayın arkadaşlar kimse ağzı koksun diye birşey demez ama işi pişirdikden sonra her kadın ve erkeğin orasının nasıl koktuğunu biliyoruz... sabah ilk uyanan karşısındakinin ağzını koklasin bakalım kaç saniye oksijensiz kalıyor :))...öyle çok prenses gördüm çok şükür dişler pırlanta heryeri kaymak ama gel gör ki kokarca gibi tuzlamamislar doğumda :)) sonra ne güzellik ne bakım ne kaymak kalıyor :)) normal temizliğini herkes yapıyor bukadar dert etmeyin
Benim partnerim vardı ağızı fena kokardı, iç organlardan dolayı ama kendisi çok temiz ve bakımlı biriydi, ben buluşmadan önce akılıma gelince midem kalkardı, gelgörki seviyordum ve katlanıyordum, ama buluşmadan sonra tiksiniyordum, beni çok sevmese katlanmazdım, ama dedim ya ben onu o beni seviyordu, bundan dolayıda kabulleniyordum.
Sevişeceğim gün ya da zamanda asla gaz yapıcak baharat içeren gıda bile tüketmiyorum Ağız kokusu en önemli şeydir Sigara içen bir partnere bile naneli sakız çiğnetirim imkan varsa diş bile fırçalatırım En ufak bir kokuda konsantrasyonum kaçar Konunun özeti bu videoda😃