Sevişirken bir kızın ağzının soğan ya da sarımsak kokması sevişmeyi ne derece etkiler?
Kız erkeğin çok sevdiği sevgilisi olsa bile
Kız erkeğin çok sevdiği sevgilisi olsa bile
Sevişirken planlı olmuyor bu işler çoğu zaman. Şu gün şu saat sevişicez diye takvimi açıp işaretlemiyoruz, libido artıp yakınlaşma olunca olur.
Sarımsak soğan yemek de gayet normal bir eylem, kokusu da doğal. Kötü ağız kokusu, dış çürüğü kokusu falan olursa her halükarda etkiler. Sonuç olarak o gün aşk yaşanma eylemi olacağını bilmeden kişi sarımsak soğan yediyse idare edilebilir, veya git bi dişlerini fırçala diyebilirsin.
Ama diğer türlü, aşk yapacağını bile bile sarımsak soğan yiyorsa veya ağzı kokup da gidermek için gayrette bulunmazsa kötü etkiler tabi.
Sevismenin S'si bile olamaz...
Dişini fırcalasın, yetemzse damagini ve dilini fircalasın,
diyet yapicam diye bütün gün ac gezmesin (İgrenc mide kokusu . git birseyler ye oyle gel) .
naneli sakız cignesin
disinde sorun varsa tedavi ettirsin
taksimde sarımsaklı ıslak hamburger ya da iskembe corbası yemesin
lütfen:)
ıslak hamburgere mi:)))
More than the sex diyorsun yani...o kadar güzel ki herseye tercih ederiz.
Karşısındakine saygısı olan bir kişi zaten kişisel temizliğine dikkat etmeden gidip onun dudaklarına yapışmaz. Bir diş fırçalamak, el, yüz ayak vs yıkamak en fazla ne kadar zaman alır ki...
Sevişirken beni en heyecanlandıran şey, o'nun nefesini vücudumda, yüzümde hissetmektir, ve ben o nefesin temiz ve ferah olmasını isterim. Belki bir anlık bakışma sonucu paldır küldür başlayan bir sevişmedir, insanlık hali, ev hali diye bir şey de söz konusudur ama, kokular, duyular cinsellikte bu denli önemliyken, o heyecanı nahoş kokularla gölgelemenin bir anlamı yok.
bence etkiler ıyyykkk ne bileyim dayanamam ben sevgilimden tiksinmem ama kokuya dayanamam onun yerine çikolata tadı olsa başka olmazmı? di mi yani :)
canım erkeklerin %99'u sevmez.ama bu senden tiksindiğinden değildir sarımsağın kokusunu sevmiyordur çocuk.seninde sevmediğin bir koku türü olabilir ve hemen o kokudan kurtulmak istersin.mesela ben aşırı şeker kokulu parfümlerdende nefret ediyorum nefes alamıyorum adeta kötü oluyorum.hak vermek lazım.sevgilinle buluşacağın zaman ya yemiceksin ya da öpüşmiceksin :)) ama tabi sevgilinin yapısını bilemiyorum belki birşey demez @Gökhan gibi :)
Cevap
16Cevap
Kesinlikle olumsuz etkiler. Sadece soğan sarımsak değil, şahsen ben ;sigara, ağız kokusu vb kötü kokulardan da hoşlanmam. Sonuçta herkes partnerine saygı göstermeli. Dışarıda güzel görünmek ve kokmak için harcadığımız enerjiyi içerde de harcamalıyız bence. Yoksa olmaz.
valla bir kere uçuşa geçtim mi beni hiçbişey durduramaz ama bu durumda çok sevdiğim olsa bile ona çaktırmadan öpmemeye çalışırım,(boyunundan aşağısıyla meşgul olurum) bir bahane bulurum heralde.soğan neyse de sarımsaktan nefret ederim.ııyyy..
ben de diyorum ki ona hissettirmeden öpmemeye çalışırım.ben de biliyorum ki farkettiği anda üzülecek,rencide olacak belki de. o kadar da düşüncesiz değilim.rahatsız olduğumu farkettiğini anladığım anda o yanlış anlamasın diye emin ol ki normal zamankinden bile daha çok öperim onu. beni yanlış anlama. yani her durumda durumu kurtarmakta üstüme yoktur övünmek gibi olmasın:)))
erkeğin de ağzı kokuyorsa etkilemeyebilir. ama temizliğe vs. önem veren bir erkek varsa aşırı derece etkiler, hatta sevişmeyi bırakmasına sebep olabilir.
Etkiler... Yemesine bir şey demem yesin ama dişini fırçalasın ya da şu naneli şekerlerden falan yesin bir şekilde o kokudan kurtulsun.
Kız olsun erkek olsun ağzı kokuyosa iş bitmiştir zaten...
eğer buluşaçağını bileceği için güzel kokmaya çalışır insan. ne kadar çok seversem seveyim bu durumda sevişmem
diş macunu, ağız temizleme suyu, nane, karanfil, sakız giderilir bir türlü koku. sevgili de olsa çekilmez böyle kokular. adamı soğutur
mide bulandırıcı bir durum istediği kadar sevsin sonuç kokuyu değiştirmeye yetmez
her ne olursa olsun sevişme öncesi insan genel bakımını yapmalı ve cidden ağızı kokan biri pek hoş olmaz yok hatta cidden çok nezakatsiz durum karşı tarafa söylenmesi bence ayıp olmamalı
soğan ya da sarımsak mııı? ıyy nettin sen ya. iğrenççç...
kızı yüksek bi yerden atarım yüksekse yolda yürüyosak kaldırıma kaktırım her şekilde ölür xd
bence yenmemesi gerek sonuçta kokudan hoşlanmayabilir karşıdaki kişi
bu benim başıma gelmişti haha etkilemişti tabiki isteğim azalmıştı =D
Etkiler evet. Öpüşmeden sevişmek olmaz :))
Hiç bir şekilde etkilemez...
demekki sen kaldırabiliyorsun ben dayanamam.ama karşımdakinden tiksindiğimden değil elbette insanız ama ben normalde de o kokuları sevmem bir tek yemek yaparken koşuma gider onun dışında beni rahatsız eder ve ben geceleri miğde bulantısından uyuyamam.sanırım ben çıt kırıldımım.ama buna engel olamıyorum.sarımsaklı hiçbirşey yiyemiyorum ya da soğanlı..yerken güzel ama yedikten sonra acısı çıkıyor.
beni bayağı bi etkiler ...
sorduğunda soru yanına bile yaklaşmam iyy
az çok etkiler
etkiler.. iyyyy
etkilemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar