- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılMasturbasyon bizlerin en kolay ve en özgürce tatmin olduğumuz, kendimizi iyi hissettiğimiz bir eylemdir ve bunu seviyoruz. Sana tavsiyem kim ne derse desin umursama ve ne zaman istersen korkmadan, utanmadan yapmalısın. Bu gelişmek, ilerlemek, kendini tanımak ve konturolün senin elin de olduğunu bilmektir.
112 Yorumla
Soran+1 yılÖyle evet ama benim durumum korkmak, utanmak değil kii, canım istemiyor ne yaparsam yapayım isteksiz kalıyorum..
- +1 yıl
Bu hiç normal değil ki. Yaşananlar kısa süreli etkilese de bizleri, bir kaç gün ya da hafta sonra yine normal işleyişine döner süreç. Sende isteksizliği yaratan bir şeyler olmalı ve bu hiç normal değil.
Soran+1 yılBen de onu diyorum iştee🥺 1 ay olacak ama tık yok.. neler olabilir mesela bu isteksizliğin sebebi
- +1 yıl
Konu derin ve uzun. Herkese açık tsrtışmanın sana bir fsydası olacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılAnlıyorum yine de teşekkürler
- +1 yıl
Kaçmaya devam diyordun. Peki!
Soran+1 yılNeden kızıyorsunuz bana👉🏻👈🏻 istemiyorum napayım
- +1 yıl
Kızmadım ki. Sadece bir sorununuz var ve üzerine gitmeyip hepimizi boşu boşuna başına topluyorsun. Her üye bilir ki bazen dsha ayrıntılı konuşmak için özele geçmenin dsha doğru olduğunu.
Soran+1 yılHer üyeyle de özele geçemem kii🥺 bikaç kişiyle konuştum ama değişen bir şey yok. Üzerine gitmek de istemiyorum çünkü ne kadar takarsam o kadar büyüyor sorun. Sadece akışına bırakmaya karar verdim. Vaktinizi boşa harcadıysam da özür dilerim..
- +1 yıl
Her insan bir problem yaşar. Bunu önce kendisi çözmeyi dener, vaktı olmuyor ailesine, arkadaşlarına, öğretmenlerine, dojtor, hekim, psikolog, sosyolog, cinsel terapi uzmanı gibi bir çok yerlere danışarak sorununu bir şekil de çözer. Ama sen ne yapıyorsun, e ne olacak ki, sen ne kadar farklı yaklaşacak, nasıl çözeceksin ki deuip güvenmez, erteler, çözümsüzlüğü seçer ise, bu senin kaderin olur ve olduğu gibi kalır, seni ve hayatını mahveder.
- +1 yıl
Sana yardım edeceğime inanmasam gelin konuşalım demezdim. Ama hem bedava, hem de dostsne olan konuşma teklifimi önemsemiyor isen de o başka. Kalın sağlıcakla.
Soran+1 yılBu ne tepki böyle! İstemiyorum dedim, burada soru sormamın nedeni fikir almak, çözüm yollarını keşfetmek. İllaha özelden konuşmak zorunda değilim. İstemediğimi de en baştan belirttim. Uzatmanıza gerek yoktu, cevap verip kıymetli vaktinizden bi kez daha kaybetmenize de gerek yok. İyi akşamlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsel isteksizliğin bir çok nedeni olabilir. Söylediğine göre baya kilo vermişsin tabi ki doğal olarak vücudunda hormonal değişimler söz konusu. Ayrıca mental sorunlardan kaynaklı da olabilir isteksizliğin.. Bunları önce kendi kafanda atlatman gerekiyor. Öz güvenini yüksek tutman gerekiyor.. Yani bu çok doğal bir olay tatmin olmak için kendine dokunman kadar doğal bir şey olamaz.. Kimsenin sana ne söylediğine kulak asma derim. Zamana bırak ve kendini şartlandırma, kasma.. Keyifli geceler..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın dediklerini dikkate alacağım çok teşekkür ederim ❤
Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Anlattığın kadarıyla taş gibi hatunsun e uzuvların işlevleri de yerinde tıkır tıkır çalışıyor yalnızca içsel istek sorun teşkil ediyor. Bu dönemsel olabilir veya psikolojik olabilir herhangi birşey olabilir. Bu gibi durumlarda seni tutkuyla harekete geçiren içini kıpır kıpır eden ne ise onlarla irtibatta ol veya onlarla vakit geçir ki çoşsun için 😂
122 Yorumla
Soran+1 yılYiaa teşekkür ederim : ) evett kesinlikle içsel bi sıkıntı ama diyorumya ne yapsam kıpır kıpır olamadım, eskiden işe yarayan her şey şimdi boş batırıyor hiçbir şeye yaramıyor :( sid gibi bağırıcam yakında; benim sorunum neeeee skxkdjf
Soran+1 yılİnanır mısın onlar bile istek uyandırmıyor ya acaba benim içim mi öldü. Bu yaşta ne bu isteksizlik of offf. Fazla yapmaktan dert yanan ben şimdi hiç yapamaz oldum işe bak
Soran+1 yıl19 😅 hayat zor ya öyle pek bi derdim çilem yok ama var benim de kendime göre dertlerim herkes gibii
Soran+1 yıl😒😒
Soran+1 yılArtık yok istemiyorum kimseyi 😒
Soran+1 yılSoğudum diyorumya her şeyden herkesten soğudum konuşmak dahi istemiyorum
Soran+1 yılSkxkskf ne ya napim alla alla🥺 ruh halimin değişme hızına bak gülerken yüzüm düşüyo töbe yarab
Soran+1 yılBilmiyom valla kendine gelemiyorum bi oku üfle desem yapar mısın 🥺
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥺
Soran+1 yılTamam🥺
Soran+1 yılTeşekkürler 😇😂
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tamamen sevgiline kızdıgın durumdan ötürü bunu yaşıyorsun ki normal.. ne dedi ya da ne yaptı bilinmez fakat seni herseyden soguttu aklına belki geliyor masturbasyon yapmak ama sonra o dediklerini düşününce elini atasın gelmez
112 Yorumla
Soran+1 yılevet tam olarak öyle oldu :( ya bu konuyu onunla konuşup aşmam gerekiyo ya da onunla sxting başka çaresi yok cjdbvhjb bozduğu gibi düzeltsin dimi hıh
Soran+1 yılDaha önce onunla yaptıım ama sadece 1 kez👉🏻👈🏻 normal seksde bunu diyen dediğin ne oluyor onu anlamadım ama
Soran+1 yılHıhıım öylee bi yandan onunla tekrar yapmak için can atıyorum diğer yandan günahı şusu busu derken vicdanım rahat bırakmıyo offfff
Soran+1 yılEvett öyle oldu neyseki aştım bu durumu ama neredeyse 1 buçuk ay yapmadan geçmiş benim için çok büyük bi durum bu
Soran+1 yılFazlasıyla umursadı yardım bile etti 😅 en fazla yapmadan 1 buçuk ay durdum o da bu olay işte daha önce hiç yaşamamıştım bu durumu. Zorlasam 2 hafta anca durabiliyodum djxjsn
Soran+1 yılEvet öyle oldu : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye heycan arzu istek duymuyuson cevrende seni cinsel anlamda erkileyen biri olmadıgı için tatmin edilmek zevk heycan yaratmıyor elin veya bir cisim degdiginde istek olusuyor fakak bunu kendin yapmak için hayal edebilcegin birş yok
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak durum bu🥺 peki ya çaresi ne bunu da söylersen çok hayra geçersin dostum
- +1 yıl
Hayal gücünü zenginleştir seni etkileyecek şeyleri hayal et kendini ve vucudunu izle aynakarşısında kendine deki nekadar güzel hoşum böyle gören erkekler arzuylayanar bana deyip özgüvenini yükselt hayal ederek
Soran+1 yılEvett taş gibi kızım dkxkdkf kendimden bile etkilenip yapardım eskiden şimdi bişiler eksik ama deneyeceğim dediklerini teşekkür ederim 🌸🙏🏻
- +1 yıl
Heycan eksik 👍🙏
Durumu biraz fazla abartıp mana katmışsın. Ben kilo verdiğimde daha çok yapmaya başlamıştım. Sağlıksız kilo vermiş olabilirsin. Şu ki beynini boşaltamayan aşağıyı hiç boşaltamaz.
16 Yorumla
Soran+1 yılAbartmak derken yaşadığım durumu anlattım.. sağlıksız vermedim spor ve diyetle verdim. Beynim dolu evet o konuda haklısın. Güzel bi cümleymiş teşekkür ederim
Soran+1 yılYapamıyorum😣
Soran+1 yılSjxjskfksf yaa teşekkür ederim
+1 yılSevgilinin sama söyledikleri etkendir, kilo verdikten sonra özgüvende artış olacağı için bunun Olumsuz bir etkisinin olacağını düşünmüyorum,, kaç yaşındasın ve daha önce deneyimin oldumu
113 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil, bundan sonra olmayacakta😒 dediği şey şuydu normal bi konuşmayı cinselliğe çekmeye çalıştı sonra da "seni denedim" dedi.. kilo verince evet özgüvenim arttı ama bünye iflas gibi anlamadım. 19 veee deneyimden kasıt biriyle ilişkiye girmekse hayır olmadı
- +1 yıl
Normal bir arkadasinmiydi normal konuşmayi cinselliğe çeken,, seni ne anlamda denedigini düşünüyordu peki?
Soran+1 yılNormal de değil yakın arkadaşım diyeyim. Ben fesat bi insandım amacı halen fesat olup olmadığımı denemekmiş güyaa😒
- +1 yıl
Fesatliktan kastın nedir
Soran+1 yılYa normal konuşurken çoğu şeyi bel altı algılayıp gülerdim sadece bu yani sonra kendimi alıştırdım gülmemeye bu konuları konuşmamaya başladım. Ama o bu durumdan pek memnun kalmadı sanırım :( arada bi açmaya çalıştı ben karşılık vermeyince kapandı sürekli doğru olan bu değil mi? Konuşsamda pis bi insan damgası yiyordum sankiii
- +1 yıl
Bizim dilimiz herşeyi belalti algılamaya ya da belaltina cekmeye çok müsait bir dil,, senin ilk haline alışmış, değişimini kabullenmek istemiyor belliki, erkekler genel olarak bu konuda muhabbeti belaltina ceken kizlarla sohbet etmeyi severler
Soran+1 yılEvet eskisi gibi olmamı istiyor😒 aşırı soğuk yapıyorum 3 gündür daha yeni anlamış sen de bi haller var diyo🤦🏻♀️ neye trip attığımı anlamamış bile hey Allahım ben kime ne anlatayım ki şimdi. Ben mi abartıyorum sence 🥺
- +1 yıl
Senin eskisi gibi olmanı istiyor, o kadınla konuşmak daha çok hoşuna gidiyordur
Soran+1 yılÖyle konuşsak da adımız pis fesata çıkıyor kimsenin istediği gibi olamam beğenmiyo musun hadee yavrum hadee yolunaa
- +1 yıl
İşte önemli nokta bu aslında,, nasıl istiyorsan öyle davranmalı ve konuşmalısın, ne kimse için belalti konuşmalı, nede böyle konuşmanı başkası için duzeltmemelisin
Soran+1 yılAynen öylee 😇 umarım bi anlık boşluğa düşüp kararımdan vazgeçmem🥺 teşekkür ederim vakit ayırdığın için 🙏🏻🌸
- +1 yıl
Rica ederim, seninle konuşmak keyifti, dilediğin zaman yazabilirsin burdan ya da özel olarak
Soran+1 yılTamamdır😇
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilinin tepkisinden kaynaklı tamamen. biraz süre ver kendine. geçer. başka nedeni yok
119 Yorumla
Soran+1 yılBi insanı cinsellik üzerinden denemezsin ya da unutacağız bi daha hiç açılmayacak diye söz verilen konuyu 6 ay sonra ortaya sürmezsin değil mi? Ben mi abartıyorum nolur söyleyin
- +1 yıl
yok abartmıyosun. nasıl bi konu bu ama merak ettim. 6 ay sonra açmasına sebep olacak?
Soran+1 yılSxting 😒 maaleseff
- +1 yıl
e hevesini kırmış, senin talebin oldu da geri mi çevirdi. bu çok haklı bi talep oysa ki?
Soran+1 yıl6 ay önce arkadaşken yaptık öyle bi hata. Sonra hiç açılmayacağına söz verdik 3 gün önce gelmiş tekrar yapalım diyo🤦🏻♀️ hayal kırıklığı yaşıyorum sanırım 🥺
Soran+1 yılBu şekilde de teklif edilmez ama dimii o kadar süre açılmamış 6 ay sonra pat diye hatırlatıyo soğudum ya iğrenç
- +1 yıl
zaten unutacaktınız. arkadaşmışsınız. oluyor anlık öyle şeyler. benim de başıma geldi. bu soğumadan dolayı sendeki bu isteksizlik. ama suyum akıyor diyosun?
Soran+1 yılDimii tekrar açması saçmalık buna sinirliyim ben. Evet akıyor ama elim gitmiyo ya da ne bileyim kalkayım yapayım hevesi gelmiyo hiç
- +1 yıl
Fiziksel olarak vajinan istiyor ama psikolojik olarak küsmüşsün sen
Soran+1 yılHıhım 🥺 nasıl düzelirim doktor bey
- +1 yıl
Ne kadar oldu bu sxting muhabbetinin üzerinden
Soran+1 yıl6 ay önce kontrolsüzce yaşandı ve sırra kalem bastı. 3 gün önce gelip bu konuyu açtı tekrar istediğini söyledi hatta gün verip teklif etti. yaparsam kendimi çok kötü hissedeceğimi biliyorum ama nefsime de ağır geliyor hani 2 lafa tavolacak kıvamdayım sence napmalıyım ciddi soruyorum :(
- +1 yıl
Kontrolsüzce muhabbet anında bi anda gelişen sextingi ben de yaşadım. Oluyor bunlar. Gün verip teklif hoş olmamış. Ama bunu sen çok büyütme. İçinde büyük cinsel istek var. Ama seksting yapınca onun gözünde küçük düşmeyeceksin. Seksting kirli bişey gibi görüp kendini kirlenmiş hissediyosun. Öncelikle bunları kenara bırak. Hazzına odaklan. Tüm tabulardan sıyrıl ve şunu söyle. Yapmak iyi gelecek mi
Soran+1 yılFarklı ama güzel bi bakış açısı. Aklımda bulunduracağım dediklerini çok teşekkür ederim 🌸
- +1 yıl
Rica ederim. Bir kadının isteksiz kalmasına dayanamam. Hele bedenin bu kadar isterken
Soran+1 yılEvet zor bi durummuş gerçekten yaşamadan anlaşılmayacak derlerdenmiş
- +1 yıl
1 hafta sonra gelir gelişmeleri sorarım :)
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim ilgin için 😇
- +1 yıl
Rica ederim :)
Herseyi Akışına bırak su akar yolunu bulur tasa etme sen
12 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim beni bu şarkıyla terk etmişti, o geldi aklıma.. haklısın biraz akışına bırakmak lazım
+1 yılKendin söylüyorsun erkek arkadaşının yaptığı patavatsızlık seni etkilemiş olabilir eğer çok içerlediysen bu duruma strese bağlıdır yani.
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet üzüldüm 🥺 nasıl düzelir peki bu durum
- +1 yıl
Zamana bırakıp unutmaya çalışarak ve partnerinle konuş bu durumu duygusalsın belli ki kırıldığını belirt oda seni anlarsa düzeltmek için çabalar ve sen zihinsel anlamda gevşedikçe herşey normala döner çok basit aslında
Soran+1 yılO olaya aşırı sinirlendim ve 1 gün boyunca cevap vermedim çocuğa. Anlar sanmıştım bi daha yapmaz bu konuları açmaz herhalde demiştim.. gel gör ki daha 2 gün önce bana sxting teklif etti 😒 aşırı soğudum herkesten her şeyden Allahıım böyle yaşamak ne zormuş sen kurtar🥺
- +1 yıl
Ne diyebilirim ki 🤷♂️ istemediğini bu konuyu sevmediğini belirttikten sonra tekrar açması kabalık abazaca davranmış ama bunun senin cinsel isteğini etklimesine izin verme fazla reaksiyon vermişsin boşver takılma
Soran+1 yılHaklısın onun düşüncesizliği muhtemelen umurumda bile olmamıştır onun yüzünden bu kadar etkilenmem kendime haksızlık.. teşekkür ederim🙏🏻🌸
- +1 yıl
Kesinlikle kendine haksızlık yıpratma daha fazla kendini ve zihnini ferah tut
Rica ederim.
+1 yılMevsimsel havalar mevsim geçişlerinde hormonlar degisiyor
16 Yorumla
Soran+1 yılYaa öyle bi şey olduğunu bilmiyordum umarım alışınca düzelir o zaman
- +1 yıl
Yani bahar ayları ani hava değişimi kim şartları
Soran+1 yılYok ya hava iklim cart curt işi değildi bu, psikolojikmiş konuşunca düzeldi her şey
- +1 yıl
İlk Bahar Yaz hava sıcaklığı iklim şartları oiskoloji ustinde kesinlikle etkisi vardır ve kadınlar kendilerini güvende hisedince cinselik ister
Soran+1 yılEvett bu doğru haklısın 😋 1 buçuk ay sonra doydum yumuşacık oldum. Yapmayınca çok sert bi insana dönüşüyormuşum ben bile şaşırdım
- +1 yıl
Allah daha çok versin
yakinda bir volkan gibi patlayacak seninki... sevgiline soyle gonlunu alsin :)
111 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil, gönlümü de almasın daha istemiyorum😒 yanii belki de paylamaya başlamıştır kendi kendine gelin güvey oluyo diyorumya xjns nasıl düzelicem ya ben😭
Soran+1 yılBen de anlamıyorum işte 🥺 izledim bi kaç kez cidden ne kadar etkilensem de bi türlü elim gitmiyor içimde garip bi isteksizlik var
Soran+1 yılİftarda afrodizyak etkisi yapan besinleri araştırıp onlarda mı yesemki. Belki işe yarar🥺
Soran+1 yılOnu da istemiyorum midem bulanıyo kendimi kötü hissediyorum. Ben sanırım hiçbir şey istemiyorum soğumuşum bu piyasadan da :(
Soran+1 yılEvet ramazanın da etkisi vardır. Ramazan başlamadan bikaç gün önce yapmıştım en son. Evet evet kesinlikle bi heyecan şart bana🥺 erkek arkadaşım teklif etti ama onu da istemiyorum. Tek başına yapabileceğim bi heyecan lazım bana
Soran+1 yılDüşündün mü var mı bi çözümün👉🏻👈🏻
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Oh ne güzel , mekanın sahibi geri geldi o zaman. İyi mastlar , tatlı orgazmlar. Kolay gelsin..
11 Yorumla
Soran+1 yılAhzjahdjs gerçekten öyle çok teşekkürler 🙃
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorun sevgilinden artık etkilenmemenden kaynaklı kardeş sanırım anlattığına göre sende bir problem yok gibi bazen bıkıyor insan sevgilisinden
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ondan etkilenmeme mevzusu değil zaten onunla bi işim yoktu benim. Sadece bu konular üstünden beni denedi bende ona sinirlendim. Hormonal bi sorun olduğunu düşünüyorum akışına bıraktım artık ne zaman istersem :') yorumun için teşekkür ederim🌸
+1 yılisteksizliğe kaygı stres beslenme neden olabilir. evet erkek arkadaşının söyledi şeyden kaynaklı olarak da olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzüldüm bee sana 😁😁 insan bu duruma düşmemeli 😀😅
120 Yorumla
Soran+1 yılHiç deme be 😅 haftada 3ü gören ben düştüğüm duruma bak..
Cevap sahibi+1 yılYazık bee spor mu yoruyor noluyor bırak o zaman sporu 😁😁😁
Cevap sahibi+1 yıl7kg yüzünden hormonlar değişmez çok yoruluyorsan demek sporda yapmaya halin kalmıyor yazık beee 🤦♂️😅
Cevap sahibi+1 yılDobarlannn bırakma kendini 😁😁
Soran+1 yılDjdkdkfkdd zaten ramazandan dolayı onu da yapamıyorum kaç haftadır ama gene de isteksizimm abi benim sorunum ne bi bulun ya nolur benim derdim ne 😭
Cevap sahibi+1 yılSenin akan sular durmuş kanka 😁 senin çeşmeyi kesmişler 😁😁 faturaları mi odemedin kaçak su mi kullandin komşular mi şikayet etti noldu 😁😅 iftardan sonra yokla bakalim biraz nolucak 😁 erkek arkadaşın ne demişti peki
Soran+1 yılSlxlslfs faturası ne bu işin kanka nasıl ödeniyo söyle gidip para basıcam😂 haaa şu an hatırladımm ne dediğini, ya durduk yere konuyu cinselliğe çekti karşılık vermedim bu sefer de seni denedim dedi bende bozuldum🥺👉🏻👈🏻 hiç bu konu üzerinden denenir mi insan Allah aşkına sen söylee
Cevap sahibi+1 yılNe denemesi yaa sende ya tutarsa demiş kisacaa 😅😁 sen de yemeyince sonra seni denedim olmuş adı 😅
Cevap sahibi+1 yılSenin bir hoca ya gorunmen kendini okutman lazım kanka 😁😁😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılYaa istek falan gelmiyor hiç mi sular seller akmıyor anlamadım ki olayı 😅
Soran+1 yılEvett cidden öyle olduu😒 o öyle diyince kendimi kötü hissettim bende iyice uzaklaştım sonuç bu 🥺 sanki yaparsam onun beni deneyebileceği pis bi insan olacakmışım gibi off ya bi zevkimiz kalmıştı onu da elimden aldılar
Cevap sahibi+1 yılNe alaka bee şimdi senin yapıp yapmadığını nerden bilicek siz mast yaparken birbirinize soyluyor musunuz bunu akşam ben yaptım sende yaptın mı diyorsun veya nasıl geçti mi diyorsunuz kendine gelll bırakma kendini kanka dobarlannn sen bu değilsin sen ucana kaçana yüklenen insansın dobarlannn 😁
Soran+1 yılNe hocası dur yav sende, sadece 1 aydır böyleyim bazı insanlar zaten ayda 1 yapıyor djxjs ama benim için normal değil bu. Durum şu dostum, sular seller akıyo hemde fena akıyo diyorumya peçete değse etkileniyor zavallım öyle yoklukta dkxkdmf ama benim yapasım gelmiyor sadece akan suları kontrolle ilgileniyorum gerisi yok
Cevap sahibi+1 yılHayır şimdi özele gel burdan rahat konuşamıyorum diycem ama sapık damgası vurucaksin diye korkuyorum 😅🤦♂️ yaa en kotu engellersin desem olur mu brooo 😁
Cevap sahibi+1 yılTeselliye bak yaa bazıları ayda 1 yapıyor bu nasıl bir teselli yaa 😁😁 ona bakarsan sene 1 yapanda var napicaz peki o zaman buna şükür mu diycez 😁😁
Soran+1 yılAkxkskfks çok iyisin yaaa güldürdün valla sağ ol. Tabi ki de söylemiyorum ne münasebet😒 bilmese de ben kendi içimde kendimi kötü hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılHee anladım o zman herşey senin ellerinde herşey senin ellerinde 😁😁 kendi kendine iş cikartiyorsun tamm tamm hadi git odana biz bakmıyoruz 😁😁😁🙈
Cevap sahibi+1 yılNeşeli yanıma denk geldin etinden sütünden faydalan derim ona göre 😁😁 hemide ağa ya beleş 😁😁 sen burda öyle dusunurken elemanda ne pisekler patlatiyordur kim bilir 😁😁😁🙈
Soran+1 yılTamam özele geleyim kanka snxjsnf ama sen gizli ben gizli nasıl olacak. Bi kaldır gizliliği ekleyeyim hemen
Cevap sahibi+1 yılKaldırdım kanka gel 😁😁😁🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo verme sonrası böyle sorun yaşayan birisi tanıyorum. Aynı sorunlar.
118 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çözdü peki 🥺
Cevap sahibi+1 yılSenin adının baş harfi ne? Onun düzelmedi. Düzelmesi için zamana bırakmalısın.
Soran+1 yılB, isim analizlerinden mi bi sonuç çıkaracaksın. Düzelmedi mi 🥺 tamam en iyisi kafaya takmamak taktıkça düzelmeyecek haklısın😔
Cevap sahibi+1 yılOnun da b. Aynı kişimisiniz. Evde oturuyor ve kilo aldı. Yanlış anlamayın. Kilo alıp vermek buna etken oluyor.
Soran+1 yılBen daha önce ne böyle bi sorun yaşadım ne de böyle bi soru sordum, değiliz muhtemelen. Evet haklısın kilo vermenin de etkisi büyük düzenim bozuldu biraz zamana bırakmaya karar verdim. Teşekkür ederim yorumun için🌸
Cevap sahibi+1 yılBuradan birisi değil ki bahsettiğim kişi. Aynı kişi olmanız %1 ihtimal bile değildir. Koç burcu bahsettiğim kişi. Ayrıca yer değiştirme ve oda düzeni değiştirmek bunları da ayrıca tetikliyor. Rica ederim.
Soran+1 yılYerini yadırgama durumundan bahsediyorsun ama yok her şey aynı sadece benim vücudum değişti bu da yan etkisi gibi bi şey olsa gerek. Neyse daha fazla umursamayacağım zamanla mutlaka düzelir
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Yaş bunalımı gibi birşey yaşıyorsunuz sanki.
Soran+1 yılYaa bu hiç aklıma gelmemişti🥺 şimdi bi de buna kafayı takarım ben off en iyisi uyumak başka türlü aşamıyorum gerçi artık o da çare değil kabus üstüne kabus :(
Cevap sahibi+1 yılÜzülme şimdi. Sadece olabilirsin dedim. Sözlerin sende fazla anlamı var sanırım.
Soran+1 yılEvet çok çabuk etkileniyorum her şeyi takıyorum ve bu durumu aşamıyorummm ne çok derdim varmış ya benim. Hepsini basit şeyler ama üsttüste gelince kafayı yedirtiyor
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Burcun ne acaba? Başaklar böyle olur genel de.
Soran+1 yılDkxksjfk nokta atışı yaptın helal olsun evet başak burcuyum
Cevap sahibi+1 yılBaşakları üzmemek gerek. Değer verince en güzelini veriyor. Her sözü iyice seçmek gerek.
Soran+1 yılNe kadar seçersen seç ben kırılacak kafaya takacak bi şey bulurum. Böyle yaşamak çok zorr 🥲
Cevap sahibi+1 yılKadınlık doğası bunu kanıtlıyor. İnsanları kırmamak gerekir.
Soran+1 yılGel de anlat bunu dinleyen kimm
Cevap sahibi+1 yılDinleyen çıkar elbet. Herşeyi gerçekçi yaşamak isteyenleri tutmasınlar
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen konuşulan şeyler olumsuz etkilemiş seni zamanla kendini toplarsın takıntı yapma
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle oldu. Takıntı yapmamam lazım haklısın teşekkürler 🌸
- +1 yıl
Rica ederim dikkat et kendine 🌼🌺🌷🌹👍🥰
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya isteklisin aslında ama erkek arkadaşın hevesini kırdığı için yapmıyorsun
18 Yorumla
Soran+1 yılDiyosunn ama bu 1 ay sürer mi Allah aşkına. Normalde ben yapmamam gerekirken bile kendime hakim olamazdım defalarcaa 😅 şimdi kaldım böyle iyi mi djxmdf
Soran+1 yılTamam düşebilir lafım yok ama 1 aydır geri yükselmemek nedir.. moodum canım benim nerede kaldın bi gel artık bak söz çok eğleneceğiz xxmdnmf
Soran+1 yılYa evet haklısın öylr ama istesem de elim gitmiyor gibi garip bi durum anlamıyorum 🥺
Soran+1 yılTamam deneyeceğim teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Bence kendinize haksızlık etmeyin erkek arkadaşını kafandan at git çünkü piskolojimi etkilemiş
10 YorumlaBazı insanlarda bu durumlar olur ama geçicidir emin ol
12 Yorumla
Soran+1 yılGeçmesi için benim yapmam gereken herhangi bir şey var mı peki
Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Film izle 2 bak etkiler zaten istekli olursun
15 Yorumla
Soran+1 yılDiziye başladım dün, dizinin adında bile seks geçiyor-sexify- 6 bölüm izledim ama hiç etkilenmedim artık ıslanmıyorum bile :( eskiden olsa her sahnede etkilenirdim..
Soran+1 yılBiliyorum ama onu da istemiyorum her şeyden soğumuşum. Zamanla aşarım diye düşünüyorum üstüne gitmek fayda etmedi. Teşekkür ederim yorumun için 🙏🏻🌸
Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Çok yuklenmissin bedenine
111 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani kilo verme olayını mı diyorsun🥺
Soran+1 yılFarkındayım ama normali bu değil mi dengeli beslenme ve spor ile verdim sonuçta 🥺
Soran+1 yılNeden kilo veren cinsellikten uzaklaşmak zorunda mı yani bunu kabullenmek zorunda mıyım?
Soran+1 yıl4 ay geçti daha ne zaman alışacaksın canım vücudum 👉🏻👈🏻 ne kadar istemesem de denemem lazım sanırım biraz farklılık şart bana. Teşekkür ederim yorumun için🌸
Soran+1 yılEvett az daha beklesin istediğini vermedikçe tadı artar 😏 heyecanla o günü bekliyorummm
Soran+1 yılAhzhshd evet öyle olacak mecbur neyseki az kaldııı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yeniden hayata bağlamak lazım :)
14 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl🥺
- +1 yıl
O iş bende :) burada detay olmuyor biliyorsun
Soran+1 yılHayır, biriyle bunları konuşmak istemiyorum.
- +1 yıl
Senin için iyi olacaktı sen bilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Yas kacda sogudun aniden
14 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım ya tavan yaptığım günlerden hiç yapamadığım günlere sert bi geçiş yaptım anlam veremiyorum
Soran+1 yılperiyotik hava dediğin regl dönemi falan mı acaba? Var ama yok bilmiom kafam karışık sanırım benim 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çelişkili konuşuyorsunuz
129 Yorumla
Soran+1 yılİçimde yaşadığım gitgelleri bilsen ah bi de 🥺 birini çok severken anında soğuyabiliyorum ve bu durumu aşamıyorum.. teşhisiniz nedir meslektaş arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun kim bilir neler çektin
Soran+1 yılÖyle aman aman büyük bi şey yaşamadım ya da hatırlamıyorum ama yaşasam hatırlardım herhalde. Konumuz neydi ya skxmsf
Cevap sahibi+1 yılSende unutkanlık var mi
Soran+1 yılYoo yoktu farketmedim öyle bi şey sadece bugün kafam fazla dolu 🥺
Cevap sahibi+1 yılSoruda sevgilinin söylediği söz ağrına gitmiş ama sözü hatırlamıyorum diyosun. bilmiyorum değişik lafların var seni çözemedim:)
Soran+1 yılBen de henüz kendimi çözemedim çok da uğraşma istersen😇
Cevap sahibi+1 yılSana bir çözüm onerim olacak
Soran+1 yılBuyur lütfeenn🥺
Cevap sahibi+1 yılFazla olmamak şartıyla sesli sanal s. KS yapabilirsin... bunu dediğim için beni affet 🙏
Soran+1 yılSesli sanal sxting diyosunnn sanırım KS ne alaka anlamadım ama 😅
Cevap sahibi+1 yılOtomatik yapmış... seks dememek için s. KS diyince otomatik harfleri büyütmüş :)
Soran+1 yılHmmm anladım tamamdır amaaa hiiiç istemiyorum onlara bulaşmayı. Yapmam daha iyi 😏
Cevap sahibi+1 yılBen sadece sulanman için bir öneride bulundum
Soran+1 yılO aşamada sıkıntı yokk zaten ama sonrası gelmiyorr
Cevap sahibi+1 yılNe demek sonrası gelmiyor ya sen hele bi gel şöyle
Cevap sahibi+1 yılOtur şöyle yanıma:)
Soran+1 yılBen yavaştan kalkiiim geç oldu evdekiler bekler xkkxmfmd
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel desem güler misin komik olurmu
Cevap sahibi+1 yılHahahah ne güzel konuşuyorduk
Soran+1 yılKomik mi olur yoksa başka bişiy mi bilemiyorum artıkın ama ben kalkayım ya geç oldu baksana güneş battı batacak dkxjsmf
Cevap sahibi+1 yılBence ikimiz de çok şey kaçırıyoruz.. konuşma başka yerlere kaymayacak
Soran+1 yılSöz mü
Cevap sahibi+1 yılSöz
Cevap sahibi+1 yılıftari açtın beyne oksijen gitti bizi unuttun
Soran+1 yılÜzgünüm :(
Cevap sahibi+1 yılSöz verdik ya 2 dk konuşacaktık
Soran+1 yılTm gizliliği kaldır bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılKaldırdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyor mu seni normalde?
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*Siikkiyor
Soran+1 yılHiç ilişki yaşamadım, ayrıca benim bahsettiğim kendi kendini tatmin etmekk
Cevap sahibi+1 yılSesli eşlik etsin sana görsellerle
Soran+1 yılHayırr istemiyorum. Biriyle yapmak istemiyorum konuşmak da istemiyorum ben kendim yapmak istiyorum anlar mısın artıkk
Cevap sahibi+1 yılGif indir. p*rno izlemektense. Çok etkili. Ben öyle yapıyorum
Soran+1 yılAbi hayır ya bunu da istemiyorum, ben sanırım hiçbir şey istemiyorum bu kadar soğumak normal mi
Cevap sahibi+1 yılSen sogumamışsın bence
Soran+1 yılYa nolmuş🥺
Cevap sahibi+1 yılBi fıkra var aslında ama çok uzun tamda senin içinde bulunduğun durumu anlatan
Soran+1 yılAdını söyleyebilir misin ben okuyayım
Cevap sahibi+1 yılSanmam internette olsun. Doğaçlama birsey çünkü
Soran+1 yılPeki 🥲 ona da ulaşamıyorum bugün hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor zaten 😔
Cevap sahibi+1 yılHadi Bu sefer benim açımdan senin için gitmemesi için yazayım madem
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılAbi ağlarken kahkaha attım djxjdnf sen nasıl bi kralsın yaaa. Çok teşekkür ederim🙏🏻😂
Cevap sahibi+1 yılNe demek 🤗sevgiler
+1 yılSadece maatmı yapıyorsunuz yaşınız kaç
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet 19
+1 yılAh ellerim kırılaydı dediysen, ondandır:)
13 Yorumla
Soran+1 yılYoo hatırlamıyom öyle bi şey dediğimi 😂 off ya kim derdiki benim isteksiz olacağımı nasıl aşacağım yok mu bunun bi yolu
Soran+1 yılHayır, biriyle yapmak istemiyorum hemen pis yerlere çekmeyin be. Sadece çözüm istiyorumm yoksa bi cevabın yazma kardeşim
- +1 yıl
Bundan iyi çözüm mü var:9
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Reyisi çok izleme tv da geçer
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılHey Allahım 🤦🏻♀️
+1 yılyalamak şart
22 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke
- +1 yıl
ahh keşke saatlerce yalasam
Bırazda psıkolojık
13 Yorumla
Soran+1 yılYapamacağıma mı inandırmışım yani kendimi yoksa başka psikolojik nedenler mi
Soran+1 yılöyle biri değilim maalesefff
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hormonsuz luk
13 Yorumla
Soran+1 yılKilo verdiğim için mi oldu peki bu nasıl düzelir nerede hata yapıyorum?
Soran+1 yılEe neden o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Heyecan lazim
13 Yorumla
Soran+1 yılHeyecanlanamıyorum mu yani ben ekxkdjf nasıl yapıyoduk ya onu acil taktik lütfen
Soran+1 yılCanım hiçbir şey istemiyor. Yapmayacağım
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanal yap derim. Online buluşmalar yap gorüntülü.
210 Yorumla
Soran+1 yılGünah günahh sjxnsnx
Soran+1 yılYapacaktım da baya araştırdım cidden zinaya giriyomuş ne gerek var şimdi o kadar günah point kasmaya😅 öncekiler için tövbemizi ettik bu piyasadan çekildik daha bulaşmak saçma değil mi
Cevap sahibi+1 yılSanal günahda ama zinaya giriyomu? Zaten derine gidersek söylenilenlere göre masturbasyonda günah. Ama napalım yapiyoruz ihtiyaç. Sanal da çok zevkli.
Soran+1 yılO günah değil yani şöyle ki ihtiyacından fazla yaparsan günah hatta harama giriyormuş diye okumuştum ben baya bi araştırdıktan sonra öğrendim onu da. Sanal evet zevkli ama dediğim gibi zinaya giriyormuş (yanlış biliyorsam düzeltin) hem de şahsen beni ruhen çok etkiliyor sonrasında baya kötü hissediyorum size de olmuyor mu?
Cevap sahibi+1 yılBence zinaya girmiyo ama haram. yani başkasının mahremini görüyoruz sanalda sonuçta. Ama sanal bayağı zevkli yani ne yalan söyleyeyim. Doğru sonrasında bi garip pişmanlık oluyo ama akışına bırakmak gerek. Yani istiyosan neden yapmayasınki. Etkiliyo insanı
Soran+1 yılzina olmadığına emin olsak keşke ama tam bi yanıtı yokmuş sanırım bu sorunun herkes farklı bi ayete göre yorumluyor.. evet zevkli ama sonrasında bıraktığı pişmanlık günlerce süründürüyor. istiyormuyum dersen bilimiyorum bi yanım amaan yapsam nolacak ki bi yanım da saçmalama çok günah diyor. çelişiyorum kendimle ne yapsam bilemedim
Cevap sahibi+1 yılYap gitsin ya. ben yapyorum. zevkiimizi de mi yasamayalim. guvenecegin biri olduktan sonra neden yapmayasinki
Soran+1 yılevet güvenebileceğim biri.. gaza getirmesen iyiydi cjdbv
Cevap sahibi+1 yılgaza gelince oluyo bu isler 😁😁
Soran+1 yılHadi inşallah diyelim sjxnsf
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat