İsteksizlik neden olur, nasıl aşılır?

Normalde istekli bi insandım her hafta istisnasız yapardım, son 1 aydır hiç yapasım gelmiyor bazen ciddi manada etkileniyorum afedersiniz ıslanıyorum bile ama elim gitmiyor, neden? 4 aydır spor ve diyet yapıyorum, 7 kilo verdim bunun bi etkisi olabilir mi? hormanlarım değişti sonuç olarak ama böyle bi şey yaşayacağımı hiç düşünmezdim. He bir de erkek arkadaşım bu konuda beni sinirlendirecek bi şey söylemişti 1 ay geçti ne dediğini hatırlamıyorum ama biraz da onun yüzünden yapmıyorum sanki, içimdeki hevesi kırmış gibi🥺 nasıl aşacağım bu durumu, nereye kadar kendimi tatmin etmeden gidebilirim kii? Çok afedersiniz wc sonrası temizlemek için değen peçeteden etkileniyor bebeğim, öyle bi yokluk dnxndnc suyum akıyor elime bembeyaz bu normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu sorduktan 12 gün sonra yani günümüzden 5 gün önce (sayısalcı laneti sjxksjc) erkek arkadaşıma bu konuları açtım ve anlattım sorunumu baya konuştuk özür diledi gönlümü aldı vee tüm sorun çok şükür kii çözüldü. Eski formuma geri döndüm o kadar özlemişim kii anlatamamm🤤 zkxkskf sorunum tamamen psikolojik miymiş yanii?
İsteksizlik neden olur, nasıl aşılır?