Bu senin ne hissettiğine bağlıdır. Hangisinden nasıl haz aldığına göre dwğişir. Kimi mastürbasyon yaparken daha çok haz alıypr olabilir. İnsanların fantezileri kendine özgüdür. Kimi sadece cinsel temastan haz alabilir. Bu duruma fantezi olarak bakarsan daha iyi anlarsın.
Gerçek var ki tenlerin birbirine deydiği göz göze gelinen haz noktalarında ellerin gezdiği tam birleşmenin yaşandığı bir seksin yerini mastürbasyon alamaz. 👒00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir yıllar bir kadın ile sevgiliyim çok bay ile olmuş ve her tecrübeyi yaşamış yapmadığı hiç bir cinsel olay kalmamıştı diyebilirim bu bir gün bakire olarak yeni evlenmiş bir bayan arkadaşı ile konuşuyor bir pazar günü bende çaktırmadan kulak misafiri oluyorum diyorki buna tadını aldınmı diyor onun gülüşüyorlar ben dedim sana diyor öyle el kol haraketine benzemiyor dimi diyor yine gülüşüyorlar mast ile penis bir değil sonuçta üstünde hareket eden bir vucut var ve bunun sıcaklığı da var bende soruyorum sonra buna mast la penisin farkı ne diye anlatıyor bende saf ayağına yatıp dinliyorum bunu mast yapan bayanlar ben dahil zevk aldığımızı sanıyormuşuz diyor onunla tanışınca olayın bambaşka olduğunu ifade ediyor du kendileri durum bu kardeş
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ikisi çok başka olaylar.. Birinde dışarıdan klitorise yapılan temas sayesin de oluşan bir orgazm söz konusuyken diğerinde vajina da bulunan g noktasına temasla orgazm sağlanır.. İkisinin hissettirdiği orgazm birbirinden farklıdır.. Mastürbasyonla yapılan hazdan çok daha fazlası vajinal orgazmdan alınabilir yeter ki partneriniz sizi bu konuda yeterince uyarıp yeterince uzun süren bir ilişki sağlayabilsin.. Burada tabi ki sadece partnerinize iş düşmez sizin de onunla bir ahenk içerisinde olmanız aynı ritmi yakalamanız gerekir.. Keyifli günler..
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler🥂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Klitoral boşalma ile vajinal boşalma aslında aynıdır. Fakat duygusal anlamda hissedilen, yaşanılan zevk anlamında fark vardır. Çünkü vajinal boşalmada bir öteki ile birlikte olmak, onunla tamamlanıp bütünleşmek kadına çok daha yoğun duygular yaşatır.
Umarım açıklayıcı olmuştur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aynı değil çünkü bir tarafta insan kendini tatmin ederken diğer tarafta kişiler birbirlerini tatmin ediyor bu da ayrı bi zevk ve mutluluk salgılıyor özellikle kadınlar için vajinal orgazm ve klitoral orgazm farklıdır yani mastürbasyon yaparken genel olarak klitoral orgazm yaşarsınız vajinal orgazm için ya yapay penisler ya da bir partnere ihtiyacınız var yani eğer bir partneriniz varsa 2 tür orgazmı da aynı anda yaşayabilmeniz mümkün
10 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yaparken klitorel orgazm olunur.
Vajinal orgazm ile g noktası uyarıldığı için daha yoğun bir orgazm şeklidir.
Klitorel orgazm daha yüzeysel, daha kolay ve daha kısadır.20 Yorumla
+1 yılO an alınan zevk ve etkisinin aynı olması mümkün değil..
Mastürbasyon yaparken klitoral orgazm da yaşanabilir ki seks esnasında yaşanan vajinal orgazmla çok farklı bir durum..00 Yorumla
+1 yılkesinlikle aynı değil... mast ile gelen yapaydır hayaldir. zaten gerçeğini hayal ederek yaparsın.. gerçeğini yaptığında hazza odaklanırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani bizde bosalma oldugu icin ikisindede ayni..
Fark su..
Seksi bir kadinin kalcasinda gelmenin zevki daha usttur dokunmak hisstnek yapmak faha fazla haz verir00 Yorumla
+1 yılBen bir fark görmedim. Sana ayrı olduğunu söyleyen kim?
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabii ama ikisinin hazzıda kendine göre güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfarklıdır yani denemedim de sende deneyimin yok sanırım
00 YorumlaDeğildir siye düşünüyim 😃
00 Yorumla
+1 yılaynı değildir farkını yaşayan kadın bilir
00 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum aşkao bakirim ama daha güzeldir
02 Yorumla- +1 yıl
Çok azgınım ama aşko
- +1 yıl
Bu yaz yapmam gerek libidom yükseliyo iyice
illa farklı dır
ama mast cann dırr..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sen hangisini tercih ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksin yerini hiç bir şey tutmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki de aynı degil nasıl aynı olsun ki
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şöyle söylim mast ta rahatlamak oluyor ama sekste hazdan zevkin doruklarına çıkıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle bir değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil farklı
26 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadım ki kanka nereden bileyim
Soran+1 yılPardon yanlış kişiye cevap yazmışım
Soran+1 yılBirisi sence diyerek fikrimi sormuş ona yazacaktım yanlışlıkla bu kişiye yazmışım
Soran+1 yılOf baya karıştı şu an ekxjsjsjs yazmadım sayın ya aşağıda bir yerlerde başka bir kıza yazacaktım
Soran+1 yılşu an bu görüşün ve yanıtın içerisinde olan kimseye yazmayacaktım bambaşka bir yere yazacaktım kusura bakmayın yanlışlık oldu görmezden gelin silemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa bunu burdan tarif etmek zor ama farklı yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya farklı dürtüler yaratıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılsahip olmak kullanmak ve kavranmak
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok farklı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Ayni bence👍👍👍😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynı değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDegil
00 Yorumla
+1 yılAynı olmaz
00 YorumlaAynı değildir bence
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla Hayır degıl
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılyasamadan bılemessın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır sence
23 Yorumla- +1 yıl
Farklı
Cevap sahibi+1 yılİlk defa mı yapıcan
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil tabikide
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem