Bir market çalışanıyım. Okey prezervatiflerin her çeşidinin rafta olmasına rağmen diğerleri çok yavaş giderken "rötar" çeşidine sürekli ön yüz yapıyorum ve yeni paket açıyorum. Gerçekten işe yarıyor mu peki? Neden bu kadar tercih ediliyor, bütün erkekler bu sorunu yaşar mı? Sorun sadece Türk erkeklerine mi özgü?
Neden en çok tercih edilen prezervatif Okey'in geciktiricili "rötar" çeşidi? Gerçekten işe yarıyor mu?
Bu soruya denk geldiğime sevindim. İşte hayatın içinden gelen bir soru.
Evet biz burada işte 1saaat yapıyom iki saat çıkarmıyon gibi uçan kaçan yorumlar görsekte ülke gerçeği bu. Gerçekler acı bunu ben değil tüm bilimsel araştırmalar söylüyor. Ülkede bu sorun ciddi ama çözüme yönelik klinik ve vaka tespiti yetersiz. Bu iş ürologlara kalmış durumda. Evet kuzum insanlar sorunlarını çözmek için ne duyuyorlar onu yapıyorlar.
Evet uzun süredir bunu takip ettim ve bu platformda bu konular üzerine çok durulduğu için sormak istedim. Bu durumda bunu Türk erkekleri için genelleyebiliriz. Gerçekten sorunları var ve bundan medet umuyorlar. Üstelik hazzı öldürdüğü söyleniyor. Ama bence erkeklerimiz birazda sorunları olmamasına rağmen uzatabildiği kadar uzatmak istiyor olabilir..
Rötar için farklı yollar denenebilir ama kondom cidden pek sevdiğim bir şey değil. Ten tene temas etmedikçe, o sıcaklığı, ıslaklığı ve kayganlığı hissetmedikçe zevk almam pek mümkün görünmüyor. 😌
En İyi Cevaplar