Selam @ummtsss
Öncelikle konuya ilgin bizi çok sevindirdi 😉.
Bu konuda Rayka Kumru ve TabuKamu işbirliğiyle hazırlanan Prezervatif Kullanma Kılavuzu’na göz atabilirsin!- +1 yıl
Teşekkr ederim 🙏
+1 yılKullanmam kullanmayı sevmesem de yinede bir kaç bilgi sahibiyim sanırım, uygun prezervatif almak gerekir, büyük kayar çıkar, dar yırtılma ihtimali çok yüksek, kullanma tarihi geçmemiş olmalı, makas bey kesici aletle açmamak gerekir, iç ve dış farklı kimyasal bileşimler vardır farklı durumlar oluşabilir doğru takmak gerkek, tamamen açmadan rezervuardaki havayı alıp tamamen sertleşmeden takın, tamamen dine kadar yerleştirip çıkartırken de dikkatli olmak gerekir, boşaldıktan sonra alttan tutup yumuşamadan çıkartın, dikkatli olun yırtılma olursa istemmeyen gebelik işe karşılaşabilirsin... benden bu kadar ama yinede kullanmıyorum kullanmam da
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılprezervatif kullanmak çok iyi bir şey fakat ok marka prezervatif'in extra modelini kullanmak hayatınızın yanlışı olur. çünkü extra koruma sağladığı için zaten hissiz olan doku 2-3 dakika içinde hiç bir şey hissetmemeye başlıyor ve penis'te yumuşama yaratıyor. bu sebepten adam gibi seks için ok'in hisset modeli şiddetle tavsiye edilir. ok hisset çileklidir hem mis gibi kokar…
20 Yorumla
1-takmamak
2-taktığını zannetmek
3-yanlış yönde takmaya çalışarak kendine zarar vermek
4-prezervatifi bayan prtnerine takmaya çalışmak
5-oral yaparken diline takmaya çalışmak
6-ucundaki yapıyı sünnetsizler için zannedip kesmek
🤣😅🤣11 Yorumla
+1 yılBalon gibi şişirmek
Ciklet zannedip çiğnemek
Parmağa takarak kullanmak
Tersten giymek
Her seferinde abartıp en büyük boy almak ve 7cm lik boş alan bırakmak37 Yorumla- +1 yıl
Yaa bir şey diyecem, şırıl şırıl su sesi, voonnnkk klakson sesi, bommm patlama sesi...
Peki ama ummtşşş doğadaki hangi nesnenin yansıması? Neyin sesi bu? - +1 yıl
Önce mantık yürütelim. Ummtşşş ummmtşşşş algıda çağrışım kullansaaaakkkk sankiiii, sanki aynı anda hem sıkılıp hem de derin düşüncelere dalarken çıkardığımız sese benziyor.
Erkek-- Sence kadınlar neden hiç bilimsel alanlarda kendilerini gösteremiyorlar? Neden bir kadın kitaplarla, ilimle bilimle hiç ilgilenmiyor dersin?
Kadın-- Ummtşşşş amaaan ne bilim yaaa. Sen bırak şimdi onu da gel dizi izleyelim. - +1 yıl
Mantığı bir kenara bırakıp olaya kalbimi açıyorum. Bu ummttşşş lafını görünce gözümün önüne ilk gelen şey işaret parmağındaki reçeli zevkle yalayan bir kadın geliyor gözümün önüne. Ama kalbimi birazcık bozacak olursam; böyle şahin k kılıklı kıllı mıllı gtlü göbekli bir adamın üstüne çıkmış inleyen kadın görüyorum.
- +1 yıl
Mantık, içgüdü ve pis bir kalp! Benim tahminlerim bu kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif kullanmıyorum. Doğru olanı kullanmamaktır bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Garson boy olup, büyük beden almamalı meselâ... ucuza kaçmamalı, "çorapta olur" denmemeli. "çeğizlik ucuz olsun, ben beyime örerim, denmemeli.😀

. 51 Yorumla- +1 yıl
Dindarların prezervatifi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyorumlara baktımda ...
takmamak nedir yahu
mantardan aıds covid-19 sayamayacagımn bır cok hastalık.
hadı sende yok partnerde var veya partnerden sana gectı grip degıl bu arkadaslar .
takımda uc tarafındakı havayı alıp dogru takmak onemlı.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmadığım için hatasini da bilmiyorum doğrusunu da bilmiyorum.
Alınan zevki azalttığını düşünüyorum.20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç kullanmadım. Kazam da yok. Bu işte ustayım. Hem ten tene denmeli. Oralı da seksin her aşamasında rahatça yapabilmeliyiz. 🚀🌸😎
20 Yorumla
+1 yılRayka Kumru' nun bu konuda çok kapsamlı ve detaylı bir videosu var orada zaten neredeyse herşeyi anlatıyor.
https://youtu.be/25601jfoS0s40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Ablacim 41 yasindasin, bu konuda gencleri senin aydinlatman gerekmez miydi? 🙄
Soru degil de bence olaydi eyiydi. 🤗25 YorumlaBoyuta ve isteğe göre almamak. Kullanırken hava kalmaması için baş kısmını sıkmadan takmak
10 Yorumla
+1 yılAbla bunun en büyük hata kullanmamak çoğu insan kullanmıyor ya da kullanacak birisi olmuyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kullanmadım bit kere bir kutu bulmuştum. Çok güzel balon oluyordu ya su doldurup slime gibi oynamıştım.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsağa sola çekiştiriyorlar, yapmayın, partneriniz eliyle güzelce taksın, oynatmayın sağa sola, delinir veya yırtılırsa uğraşırsınız
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılIslak ya da kremli bi el ile
ambalajını açmaya çalışmak
Ereksiyon tam olmadan takmak
Sprey ya da krem kullanmadan takmak
Boyunu iyi bilmek😁
Aslında kullanmamak istiyorum ama süpriz sonlardan da uzak durmak gerekli😜10 Yorumla
+1 yılBugün ilk defa okey kullandım, ilk defa hissettim , diğerleri doğru bedeni aldığım halde hem sıkıyordu , hemde haz vermiyordu, klasik olanı bu kadar kaliteli ise nirvana yı düşünemiyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Yanlış ebat seçimi
Prezervatifin geç takılması
Takarken yapılan hatalar
veya prezervatifin rezervuarındaki havayı almamak boşalma esnasında patlar ve içine boşalmış olur dikkat et10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kullanımı diye bişey yok bunun yapılcak tek şey vajinaya sokmadan önce penise geçirmek bunada edebiyat yüklemeyin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış ebat seçimi
Prezervatifin geç takılması
Takarken yapılan hatalar
Onun çeşitli şeylerle özelliğinin kaybettirilmesi10 Yorumla
+1 yılPrazarvatif cahil işi erkek profesyonel olursa korkmaya gerek yok kadınların çoğu bu yüzden mutsuz
21 Yorumla- +1 yıl
Ten tene degicek kadının sıcak suları cubuğu delirticek
Tersine takma. Tam oturtamama, uygun boyut tercihi, partnerin isteği.
20 Yorumla
+1 yılYanlis ebat akinmasi ve iliski baslar baslamaz takilmamasi yanlis kullanim
20 YorumlaYeterince sertlik sağlanmadan takılmaya çalışılması.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılPreverzatifi kadın hünerleri becerileriyle takmalıki erkek o preverzatifi herzaman heycanlı bulsun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Amaç kendini tutamayanlar içindir ama kalitesiz kullanmamak lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Amac sperm bulasmasin diyedir ama kaliteskz mazeme cabuk yirtilir dikkat edin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Hiç kullanmadım ama kullanmak için hazırda bir kutu bekliyor :(
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Mümkünse kullanmamak ama illa kullanılacaksa da yapılan en büyük hata uygun olanı secememek tr
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç kullanmadım bilmiyorum yazın da bende öğreneyim 😊😊
20 Yorumla
+1 yılKullanmadım
80 Yorumla
+1 yılprezervatifi ağzıyla takan kadın olmuştur benim gözümde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. boyu en önemli hata uygun boy prezarvatif kullanılmalı
10 YorumlaYutmadiktan sonra hata yoktur😊
52 Yorumla- +1 yıl
Onunla oral olurmu
+1 yılBen kullanmıyorum kullanmamak da profesyonellik isteyen Bi durum
10 YorumlaEt ete degmeli
1913 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Denemeden almamak lazım..
30 Yorumla
+1 yılKullanmam takmam asla et ete varkan
20 YorumlaKullanmaya karşıyım et ete değmeli
20 Yorumla
+1 yılDoğru ebat olan alınmalı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzenli açıp özenli takmamak
20 Yorumla
+1 yılKadinin agzina verirken olmamali mesela:)
20 Yorumla
+1 yılHiç kullanmadım bilmiyorum.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kadınla olmalı. gerisi boş.
20 Yorumla Sevdiğim kadınla kullanmamak taraftarıyım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılBen kullanmiyorum et ete değecek taraftariyim
10 Yorumla
+1 yılHiç kullanmadım desem :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Prezervatifi kullanmak.. 😊
20 YorumlaHiç sevmiyorum ama mecbur 😔😂
10 YorumlaNasıl bir hata olacak ki?
10 YorumlaYönünü tuturmak lazızım de acele etmemek
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSifon kısmı tutulmadan takılmaya calismasi
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTemas tam olmalı zevki burda o sıcaklığı alacaksın
00 Yorumla
+1 yılBalon yapıp şişirmek
30 Yorumla
+1 yılKullanmak başlıca hata et ete değmeli
10 Yorumla
+1 yılhiç yapmadım
20 Yorumla
+1 yılÇok zorlamamak lazım
50 Yorumlaİnce olmaması
10 YorumlaInce ve kaliteli olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ağızla takılmaması