Bi yıldır iliskimiz var düzenli onunlayım onun dışında haber verir güveniyoruz ve seviyoruz birbirimizi. Geri cekilerek korunuyrz geçen konu açıldı evde prezervatif oldugunu soyledi bana. Sanırım daha onceden kalma sinir oldum:D sizce iliski de kullanmak mi güzel kullanmamak mi ben bosalsin istiyorum içime
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGeri çekilme yöntemi yüzde yüz korumaz. Hamile kaldıktan sonra ben napacam diye ağlamayacaksan sorun yok. Ama hamile kalmak senin için problem olacaksa bu cahilliğe son vermenizi ve prezervatifle tam korunmanızı öneririm.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilerim ama ciktiktan bir dakika sonda bosaliyor evet tehlikeli biliyoruz bi kere gecikti tutustuk ahdkkdkdk evlenmek problem olmaz bizim icin ya da ortak bi karar vermek cubku i belli bi yasa gelmis ve çocuğu da yok ama tabi ki böyle duyulmasını istemiyoruz
- +1 yıl
Ben söyleyim de gerisi sizin bileceğiniz iş. Çoğu insan içine boşalmadığı sürece bir şey olmaz sanıyor sonra günün birinde hamile kalınca napacaz diye tutuşuyor. O yüzden bilginiz olsun gerisi sizin bileceğiniz iş. Mutluluklar.
Soran+1 yılEvet çok haklısın bunun riski var henüz karsilasmadik ama ihtimal tabi yuksek teşekkür ederiz
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende içine boşalma veya geri çekilme tarafındayım o lastiği kullanmaak zevk vermiyor mesela maske takıp öpüş bakalım tat alcak mısın oda öyle bir şey bence 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah ay çok güldüm ya doğru söylüyorsun arada bisey var gibi yokyok olmaz ;D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Kardeş bu ne cesaret yahu. Evli bile değilsiniz. Geri çekilme de bir korunma yöntemi değil. Helal olsun cahil cesareti galiba.
00 YorumlaKullanmadan yapma lüksü varsa en mantıklısı o. Ama o şans yoksa kullanmak ya da geri çekilme ile yapmak daha guxel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek eşlilik var ise farklı korunma yöntemlerini tercih ederim.
23 Yorumla
Soran+1 yılTek esliyiz haftanın dört günü yanında kalıyorum zaten
+1 yılSence ne kadar mantıklı bunun cevabını burada aramak? Bu ikinizin geleceğini ilgikendşren konu
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli doğum kontrol hapı. Hem o sana boşalır hem keyfi artar tam yaşarsınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Eczaneye gidip provera vurdur, paran yoksa eczacıya söyle bedava yaparlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha sonrasında haplarla uğraşmak yerine condom kullanmak daha iyi gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılBosalmadigi icin hiç kullanmadık sadece bosalsin diye kullanmak istiyorum ama zevki azaltir mi bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tabiiki et ete değecek en fazla zewki o veriyo ama korunmak için en kolay yöntemde kondomdur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPrezervatiften nefret ediyorum ya ben onunla hiç bir şey anlamıyorum en güzeli içeri tahliye 😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen hamile kalıp adamı bağlamak istiyorsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılYoo neden baglayayim ki adam gelmiş 35 yaşına zaten evlenecek benimle baba olmak icin baba olmak isteyen o
- +1 yıl
🤷🏻 o kadar eminsin yani seninle evleneceğine
Soran+1 yılOf neden sacmaliyosun evlensin ya da evlenmesin belki o isticek ben istemeyecegim? Yarina olmeyecegimiz belirli degilken bunun planini kesin kılmak neden ben istiyorum o istiyor birlikte oluyoruz belirli bi yasa gelmişiz sen insanları sorgulamak icin kimseyle birlikte olmamalisin bakir bi erkek olmalısın bana göre de herkesle olan erkek mikrobik geliyor virüslü gibi tasiyici ben bedenime önem veriyorum ve seviyorum iliskimiz gayet güzel mutluyuz. Olmazsa da birbirimize bıraktığımız bu güzel anılar yeter. :) neden illa beni olumsuzu düşünmek zorunda bırakıyorsun? İnsanlara güvenmeyin derler de bu kadar da umutsuz yasama canım bence
Soran+1 yılBu şekilde emin konustuguna göre benim adıma bu konuda tebcrube edinmiş olmalisin demek ki ya birini hamile bıraktın ya da biri oltaya dusurmeye calisti seni
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon 🤷🏻 benimkisi sadece bir yorum
Soran+1 yılBiliyorum sakinim sadece çok onyargilisin evlenmezse evlenmesin ben isterim ki tabi ki mutlu olalım ama evlenmezsek de dunyanin sonu degil
- +1 yıl
🤷🏻♂️🤷🏻♂️
+1 yılBizde Boyle bir kız arıyoruz ama yok 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani :D
- +1 yıl
Yeter artık rahat rahat korkmadan içe boşalma 🤭
Soran+1 yılBende ısıtıyorum onu ama tabi yemiyo korunmadan bosalmak :D gerçi hos korunarak da bosalmadi hiç hep disari
- +1 yıl
Niye yemiyor o zmn niyeti ciddi değil seni takılmalık görüyor
Soran+1 yılAlakası yok. Neden evlenmeden kendimizi bu duruma dusurelim bence yanlış bakiyorsun gecen bi arkadaşım hamile kaldı aldirdilar ve üç ay sonra evleniyorlar. Böyle bi olayla anılmak güzel degil o da bende yanlış zaman da bebekle karsilasmak istemiyoruz belirli bi yastayiz birbirimizi tatmin etmezsek aldatiriz bunu sen de biliyorsun bir erkegin ihtiyacini neden benim sevgilimi başka bi kadin karsilasin oyle olsa bi yildir adam bıkar benden. Çocuk degil ya 35 yasinda
- +1 yıl
tamam ben sustum 🖐️👍
Arada bir değişiklik yap böyle olmaz
00 Yorumla
+1 yılAids gününüz kutlu olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbosalsısın aynen şişsisn karının zorla sevgılım terk ettı hamıle bırakıp dıye zırla burada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOrezervatif hazzi çok azaltiyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLastiğe hayır ete kemiğe bürünmüş olmalı ya
00 YorumlaIcıne mı oda olur kanks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBana kalsa takmam
00 Yorumla Kullanmamak
00 YorumlaKullanmamak tabiki
00 Yorumla
+1 yılBosalttir o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalsın bize ne
00 Yorumla Spiral taktir bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası