Ben 21 erkek arkadaşım 34 yaşında. Bakire olduğumu biliyordu ve beni baskı yapmadı şu zamana kadar. Herşey çok güzeldi sonrasında mesajlaştık beni özel de hissettirdi günlerce fakat birlikte olduktan sonraki günler artık instagramda beğenmeyi bile bıraktı emojiler gönderen adam sert soğuk oldu bunları anlatmaya da çekiniyorum ama dünden beri ağlıyorum korktuğum olmasın diye. Sizce benden soğumuş mudur ya da sorun ne olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Seni çok güzel kullanmış kullanıp kenara atılmışsin Unut gitsinAyrıl kurtar kendini uzak dur değmez uğraşma bırak peşini Takma kafana seni sevmeyenler O üzülsün sen asla üzülme aslada affetme
Boşverdeğmez unut gitsin
Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle burada ki ;
"alacağını almış"
"baban yaşında"
"tek kullanımlık"
"kocana nasıl hesap vereceksin"
gibi saçmalyan ORTA ÇAĞ MALLARININ dediklerini ciddiye alma.
Yaşadığın süreç son derece normal bir süreç.
İlişki de her şey olabilir, evet adam seninle seviştikten sonra soğumuş olabilir ama bu ilişkilerde olabilecek bir şey. Tam tersi de olabilirdi, sen adamdan soğuyabilirdin.
Başka ihtimallerde var, senden soğuduysa bile bunun seks yapmanız ile alakası olmayabilir, yani başka bir şeyden dolayı soğumuştur ama bu seks yaptığınız zamana denk gelmiştir.
ya da adam soğumamıştır ama başka sorunları vardır, bilemezsin.
Bence senin yapman gereken şey, eğer sana soğuk davranıyorsa üzerine gitmemen. Aramıyorsa arama sen de, sorma, kafana göre takıl. Onu kafandan yavaş yavaş çıkar, salla gitsin.
Seks yapmış olmayı da ciddiye alma, seks son derece doğal bir şey. Hatta güzel bir şey. Yani burada ki bir takım yaratıkların söylediği gibi insanların biribirilerinden faydalanması falan değil. Seks yaptın diye değerin düşmedi yani, aksine daha güzel bir dünyaya adım attın ve sevgilin olan kişi dünyada ki tek adam değil. Ondan çok daha iyi adamlar vardır emin ol.
Kısacası salla gitsin yani, kafana takmana değmez. İleride dönüp bakınca kendine güleceksin, amma gereksiz üzülmüşüm diye :)))30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşından beridir sadece ve sadece olaya hormonlarıyla bakmış olan, ancak hormonları normale dönünce karşısındakini insan yerine koymamış olan tipik erkek modeli. Nedesem bilmiyorum. Böyle hemcinslerime çok kıl oluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilerek birlikte olduğunuz süre boyunca cinsellik konusunu açmamış. Onun cinselliği ön planda tuttuğunu anlama diye yapmış bunu. Birliktelikten sonra ki davranışı senden istediğini aldığını, seni kullandığını gösteriyor. Keşke bu kadar çabuk güvenmeseydin ona.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSurda o kadar çok kişiyi uyardım ki yasitiniz varken sizden büyük biriyle sevgililik ilişki yaşamayın diye ama akıllanmiyorsunjz geçende biri çıkmış yaşım 19 sevgilim 46 yaşında babam babam 38 yaşında ilişkimize karşı çıkar mı bre a. min. na kod. umun mali tabi karşı çıkar adam evlendiginizde belki seni hergün baskalariyla birlikte etmek için zorlayacak belki seni pazarlayacak şerefsiz çok bu zamanlarda eskiden böyle değilmiş yani demem o ki gidip kendinizden büyük insanlara ilgi duymayın sevmeyin sevilmeyi haketmiyor çoğu erkek o. rospu çocuğu çünkü çoğu bende bir erkek olarak söylüyorum bunlari
16 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydır birlikteyiz ve bir gün bile kötü hissettirmedi beni ama bu yaptığı eğer benden kaynaklıtysa yani kullanıp şimdi beni istemiyorsa hazmedemem gerçekten iyi bir ders oldu bana
Cevap sahibi+1 yılÖyle olacak adım gibi eminim haber ver buraya yaz bak oylle olmazsa söyle sasirayim çünkü 34 yaşında bir erkegin 21 yaşında ki bir kızdan isteyeceği tek şey cinselliktir
Soran+1 yıl@Pelos99 evet 7 aydır birlikteyiz neden sırf seks icin beklesin bu zamana kdar o kadar insan varken
Cevap sahibi+1 yıl34 yaşında bir kadını belki güzel bulmuyordur belki gençler ilgisini çekiyordur
Cevap sahibi+1 yılSiz hep iyi niyetli insan gormussunuz sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden herkes geçmiş olsun yazmış? Abi iyi misiniz? İki tarafın isteğiyle olan bir cinsel ilişki. İki tarafta zevk almış. Kullanmış kadar iğrenç bir tabir yok. Bak canım bekaret dini açıdan önemli. Zina yapmamız için önemliydi. İnsanlar için değil anlıyor musun? İnsanların ne dediğine kulak asmayacaksın. Bu hayat senin. Bedenine de hiç kimse karışamaz! Seni umursamayanı umursama. Bir şey kaybetmedin. Tecrübe kazandın. İster ders çıkarma olarak algıla ister tecrübe. Hayat senin hayatın. Bedenine de senden başka kimse karışamaz. Sana saygı duyan insanlarla ilişki kurmanı öneririm. Zamanla öğreneceksin herşeyi. İnan bana olgunlaşıyorsun bir süre sonra. Hayatına huzur ve mutluluk diliyorum. Güçlü kadın olmanı diliyorum. Sağlıcakla kal güzel insan.. 🧚🏻♀️
20 Yorumla
+1 yılCanım bende 20 yaşındayım.
Seni anlıyorum ama keşke senden bukadar yaş büyük biriyle birlikte olmasaydın.
Çünkü olgun erkeklerin bir kısmı genç kızlardan sadece cinsel anlamda haz alabiliyor.
Amacı sadece cinsellik olabilir erkek arkadaşının.
Ve ilk birleşme çok özel bir an hem kadın hem erkek için.
Nekadar zamandır tanışıyorsunuz ona yeterince güveniyor musun25 Yorumla
Soran+1 yıl7 ay oldu hemen hemen ama beni cinsellik olarak hiç zorlamadı sadece öpüşme oldu şimdiye kadar ve beni sevdiğini hissettirdi ne yapıcam bilmiyorum sence mesaj atmalı mıyım yoksa onun atmasını mı beklesem dünden beri atmadı hiç
- +1 yıl
Bence atmalisin ya
Çok uzatmadan kısa ve öz bir mesaj at
Naptın , dünden beri konuşamadık bir türlü falan yazabilirsin - +1 yıl
Var mı bir gelişme
Soran+1 yılEvet attım üstüne bana trip attı yok birşeymi kapatmaya çalışıyormuşum boğuyormuşum onu falan hadi ordan git dedim engelledim zaten
- +1 yıl
İyi yapmışsın canım
+1 yıl21 yaşında bir kızsın, ne diye kendinden 14 yaş biri ile sevgili oluyorsun güzel kardeşim? Kendi yaşıtlarına ne oldu? Hadi onu da geçtim, ne diye hiç bir şey garanti değilken gidip cinsellik yaşıyorsun? Senin hiç aklın yok mu? Ne olacak şimdi? Bak ilgisiz olmaya başlamış sana? Demek ki tek amacı, cinsellik yaşamakmış, ondan bu kadar ilgili, bu kadar tatlı görünmüş sana. Hadi geçmiş olsun.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum.
+1 yılAlacağını aldı. Şimdi senin de ilkin oldu ya; bunu da sağda solda övüne övüne anlatabilir. Hatta isim bile verebilir. ***'ın kızlığın ben bozdum, ilk ben patlattım diye. Ne de olsa şerefsizlik diz boyu. Sonra tekrar azınca seninle tekrar irtibat kurup, sıcak davranıp bir daha yapar. Ne de olsa çantada kekliksin.
20 Yorumlaİsini gormus tamam iste herkes kendi yoluna yani ne bekliodun senden 13 yas buyuk biri seninle evlencekmi ayrica yasinda gelio bari biriyle ciddi dusunup evlenseydin bea bu kadar durdun bi sene dahami duramadn
10 YorumlaOrtada herhangi bir sevgi yoksa cinsellik bireyleri uzaklaştırıyor. Çünkü bunu amaç gibi görüyorlar. Oysa ortada gerçek bir sevgi varsa çok daha kuvvetli bir ilişkiye dönüşüyor. Çünkü cinsellik yalnızca bir araçtır. Sevdiğin insana kavuşmanın aracı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen vidi düşündü kişi degilsin ve bunu yaparak seni bozmulş olması sucluluk duygusuna kapılmış kendine kızıyor sen başına bela olup peşini bırakmayıp bela olucanı düşünüyor senin gelecegini aldıgı için suççluluk duyuyor cunkü deninle ciddi füşünmemiş
00 Yorumla Biraz zaman a bırak üstüme düşme eğer seviyorsa gelecektir ama sevmiyorsa sıkıntı gelip seni tekrar kullanabilir dikkat etmelisin duygularını takip etmeye bak samimiyetine bak
00 Yorumla
+1 yılKöprüyü geçene kadar ayıya "dayı" demek deyimi tam olarak bu işte.
Seks yaptıktan sonra ilgisizleşip, mesaj atmayı kestiyse istediğini almış demektir.00 Yorumla
+1 yılmesele soğumak değil ama anlıyorum ki senden alacağını almış ve yaşına da baktığımızda bunu senden önce de çok yapmış olacağı belli , üzgünüm bi kaç aya tamamen ayrılır senden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Gayet farkindasin bence ne oldugunun. Bizden de duymana gerek yok ayni seyleri.
12 Yorumla
Soran+1 yılBelki içimi soğutucak birşey duymak istedim
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yıleğer kişi o amaçla seninle birlikteyseydi bire süre sonra seninle yolunu ayırır ama seviyorsa gerçekten o zaman sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılBu adam evli miydi? ya da evlenip boşanmış biri mıydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Nerden bulmuştun bu çocuğu? Internetten falan mı tanıştınız?
+1 yılseni kullanıp atı işte alış bu durumlara erkekler genel olark böyle işinin görürü ve gider alış bunlara
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm tek kullanımlık geçici tadlar ve zevkler arayan bir erkeğe denk gelmişsin şu an yapman gereken tek şey üzüntünü asla belli etmeden onun sana ilgi gösterdiği kadar senin ona ilgi göstermen.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Balı alınmış çiçeğe dönmüşün , verdin gitti hem de isteyerek pişman olma hakkın yok. adam senden alacağını almış.
00 Yorumla
+1 yılİşin içinde erkek varsa o iş için çok iyi rol yapabilir. Üzerine gitme kendi haline bırak. Baktın eminsin kullandığına bir saniye bile bekleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAz mi dil doktum buraya bu konu uzerine, yine ayni hata yine ayni yanlis. Biraz ka... neyse bosver demiyecem gecmis olsun ama inshallah bir sey olmamistir Allahta affetsin kardesim ne diyim bu saatten sonra olan olmus...
00 Yorumlaİstediğimi almış dereyi gecene kadar ayıya dayı deş
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden 5-6 ay bekledi o zaman? Birsürü kız var neden ben?
Amacı oyduve sende kalmak in bir amacı kalmadı malesf ama ağlamak yerine burnundan getir
10 Yorumla
+1 yılNe yapacaktı nikahınamı alacaktı
Kulanıp bir kenara attı10 Yorumla
+1 yılDur ya acelen ne , dogru adami bulana kadar daha kac kisi cakacak !
02 Yorumla
Soran+1 yılYazık gerçekten böyle konuşman
- +1 yıl
Maalesef bunlar olucak canim , baska biriyle sevgili olacaksin cok sevdiğini sanip nasil olsa kapi da acik gir iceri diceksin
soğuk davrandığını bu yüzden kötü hissettiğini ona söyle adama bak ya 🤬
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Alacağını aldı tadına ilk bakan oldu haydi geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılAlacağını aldı senin le işi bitti ne olacak tı başka
00 Yorumla
+1 yılCinselliği ön planda tutan biri sanırım yeterince mutlu olmadıysa seninle bitirmek istiyor olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Bakire oldugunu anlayinca soka girmiqdir bikac gune duzelir gene cani seni ister diye tahmin ediyorum
00 Yorumla
+1 yılİstediğini almış ve bitmiş
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılböyle olacağı belliydi hiçmi ibret almadın başkasından hiçmi duymadın. adam kızlıgını aldı seni cepte görüyor peşinde köpek görüyor. bir gram aklınız yokki sonra ağlayın
00 Yorumla evlenmeden yersen o haltı daha çok kıvranırsın siz bunu hakediyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenden aldı knka artık isteğini yeni limanlar lazım ona da :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam istediğini elde etti şimdi siktirolup gidecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe şanslı olup ta şansını tepen adamlara böyle talihsiz kızlar denk geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni nerden tanıdı bide baban yaşındaki adamla neden birlikte olursun anlamıyom yazık valla
03 Yorumla
Soran+1 yılBabam 55 yasinda
Cevap sahibi+1 yılOlsun büyük yinede baban duysa seni mahvederdi yazık değil mi böyle yapıyosun nerden guvendinde izin verdin
Soran+1 yılSevdim çünkü ve yaşını göstermiyordu zaten yaşıtlarım çok ilgisiz ve muhabbetleri güzel değildi ama onlarda aynı
+1 yılGeçmiş olsun, canı isteyince yine gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılYani gerçekten kullandı mı beni peki neden 5 ay bekledi bunun için bisürü kız varken
- +1 yıl
Nerden biliyorsun başkalarını da yapmadığı
+1 yılbeklentisini karşılayamadın mı
05 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi çok iyi olduğumu söyledi sonrasında seviştik de ve beni gerçekten sevdiğini hissettirdi ama sorun nerde anlamadım
- +1 yıl
öyle söylemiş olabilir ya kırmamak için.. sana yazıcaktm da gizliymişisn
- +1 yıl
sonuçta ilksin ve acemisin
Soran+1 yılMemnun olmadığı için mi soğudu yoksa istediğini aldığı için mi o zaman
- +1 yıl
bilmiyorm detay öğrenmem lazm ya.. gizlisin
işi bitince bay bay yapmış geçmiş olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. galiba yeteri kadar zevk alamamş senden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanmış atmış peçete gibi yazık olmuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAmacına ulaşmış demek
00 Yorumla
+1 yılİstediğini almış erkek davranışı bu. Üzgünüm.
00 Yorumla
+1 yılKöprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu durumu açık açık konuşman gerekiyor ama büyük ihtimalle seni kullanmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSogusmus seni beyenmeis
00 Yorumla Hoşuna gitmemiştir yaptığınız seks
00 Yorumla
+1 yılKorktugun olmus hayirli isler
00 Yorumla
+1 yılNeden önceden karaktersizleri göremiyorsunuz
00 YorumlaAlacağını almışş artık herkes yoluna
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlacagını almış iş bitmiş Soğumuş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Sen pişman mısın peki
00 YorumlaSoğumak değilde istediğini aldı
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki şimdi ne olacak? Mesaj atmayı da bırakır mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmmudugunu bulmamış demek
01 YorumlaAlacagini alip giden erkeklerden yani kullanildin
30 YorumlaValla güzelim geçmiş olsun
00 Yorumlaİstediğini aldı bitti
00 Yorumla34 nedir yaa
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilerde kocana nasil aciklayacagini düsünmelsn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Artik kafana takma
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım ben? Ayrılır mı benden?
+1 yılSeni kullanmış bu kadar
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı