Bana hafiften yürüyen erkekler ve kız arkadaşlarımla cinsellik konuştuğum zaman onlar hariç kimseden bildirim gelsin istemiyorum, gece gündüz konuşalım istiyorum bir iş yaparken aklım hep o an kimle konuşuyorsam onun mesaj atmasında hatta bir kız arkadaşım mesajlarıma geç dönünce bayağı bi üzülüp kendimi değersiz hissediyordum (o an bu konuları konuşabildiğim tek kişi oydu hatta bir an acaba bisex miyim de ona mı aşığım diye düşündüm ama kadın vücuduna ya da onun vücuduna herhangi bir ilgim yok bu şekilde) merak ettiğim benim durumunda olanlar var mı varsa nasıl davranış sergilemeliyiz bu durum karşısında, düzelme olduysa nasıl oldu lütfen paylaşabilir misiniz şu an çok ihtiyacım var buna... Teşekkürler :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani normal bir durum gibi çünkü bağlılık hissediyor olabilirsin. Libidon yükseliyosada birden hep onların arıyor olabilirsin. Azaltmak istiyorsan bu konuda konuşmayı azaltabilirsin sadece kendin işini gör. Konuşmak istersende konulabiliriz.
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınız, azaltmayı ben de düşündüm ve uygulamaya çalışıyorum ama kafamda hep soru işaretleri bazen libidom o kadar yüksek olmasa bile... Nerede araştırsam benzer bir durum bulamama, muhatap olduğum kişilere anlatsam bi onlara aşığım ya da onlarla seks derdindeyim gibi algılamaktan korkma, bu yüzden herhalde bayağı bir aklımı kurcalıyor
Cevap sahibi+1 yılYani hiç cinsellik yapmadıysan ondanda artık libidonunda etkisiyle isteme noktasına geliyordur. Kafana takıyorsanda konuşmamaya çalış yani. Kendin sitelere gir mast yap anlatma bunları. Ama tabii konuşarak yapmak ayrı bir zevkli diyorsanda bırakmasıda zordur onuda anlarım.
Soran+1 yılKonuşarak yapmıyorum da onun etkisi oluyor yani ve bu aralar pek konuşmasam daha iyi diyordum şimdi daha çok emin oldum gerçekten çoook teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)))))))))))))
Cevap sahibi+1 yılKonuşarak yapmıyormusun o zaman bu da arttırıyor olabilir bağımlılık olayını. Konuşurken yapsaydın rahatladığın için belki bu kadar kafayada takmıyabilirdin. Rica ederim ne demek.
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim.
Soran+1 yılRiiecalar :)
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım bir erkele sevişme üstün körüde olsa yaşamadın bu hazı bilmemen seni hem cinsine itmiş güvensizlik var tabi dogru bir erkek sana anlatıp yazarak bile bunların saplantısından cıkarır
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yaşamadım, doğru düzgün sevgilim bile olmadı hatta, aile de cinsellikten hiç bahsetmeyen, nefes aldırmayan ve ilgisiz olunca böyle oluyor demek ki...
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim :))- +1 yıl
Bişey degil 👍🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
+1 yılAsıl soru kişilere mi bağımlısın cinselliğin kendisine mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi şöyle bir şey evet sevdiğimi insanlar falan ama mesela hoşlandığım biri vardı ve Snap atıyordu ama benle cinsellik konuşan biri daha vardı bildirim gelince benim aklıma hoşlandığım kişi gelmiyordu bile konuştuğum zamanlar tek cinsellik konuşan işte
- +1 yıl
Burdan cinselliğe düşkün olduğun sonucuna varıyoruz. Bu kötü birşey değil cinsel isteği yüksek biri olman normal bi durum
Soran+1 yılAyrıca şöyle ki normalde hiç heyecanlanmam arkadaşlarımla konuşurken ama konu cinselliğe gelince ya da şakadan da olsa meme at, yaa etek giysene ama altına bir şey giyinme gibi bir şey demişti bir arkadaşım bayağı bir yükseldim hani gelsin kendi halletsin arzusuna geldim
- +1 yıl
Anladım ateşli birisin hepsi bu ve sanırım bakiresinde endişe edecek bir durum yok
Soran+1 yılEvet çok doğru, çooook teşekkür ederim bayağı yardımcı oldunuz :))))
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne güzel :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de benzer bir yapıdayım. Aslinda bu durum hiç hoşuma gitmiyor ama yapı işte değişmiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya gerçekten rahatsız oluyorum bu durumumdan elim ayağım titriyor bu konuları konuşabildipim biri yazdığında
Cevap sahibi+1 yılUmarım biraz daha duzeltirsin bu durumu. Basetmeyi ogrenmen gerekiyor. Tabi bir anda olmuyor. Bunun temelinde psikolojik sebepler de var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇözüm tatmin olman bi boşalsan rahatlayıp kendini işine gücüne verebilirsin bence
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru aslında ama o an pek aklımdan geçmemiş oluyor ve konuştukça yükseliyorum konuşurken de rahat olmam diyip yapmıyorum ama çok haklısınız deniycem çoook teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bu konuda işine yarayacak videolar gösterebilirim takip edersen
Soran+1 yılVideo konusunda sıkıntım yok teşekürler
Cevap sahibi+1 yılTatmin olmanı sağlamıyor demekki benimkiler tatmin olma garantili :D
sonun hiç iyi deyil cinsellik oyle bir şey deyil
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana da hiç öyle değilmiş gibi geliyor zaten ve psikolojik bir şey var eminim teşekkürler yorumunız için eğer eklemek istediğiniz bit şey varsa yazın lütfen :))
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTedaviye ihtiyacın var
13 Yorumla
Soran+1 yılBelki de evet haklısınız ama önce sorup yalnız hissetmezsem bu his geçer mi diye merak ettim, yorumunuz için çok teşekkür ederim eğer daha detaylı bilginiz varsa paylaşabilir misiniz lütfen :))
- +1 yıl
Yani cinsellik aslında içinde duyguları barındıran hayvansal bir dürtüdür , tam konsantrasyon ve karşıdakine bağımlılık gerektirir , sende de bu var... hedefe hem duygusal hemde bundan bağımsız bir şekilde kitleniyorsun , sadece senin olmasını sana ait olmasını ve tüm benliği ve konsantrasyonu ile sende olmasını istiyorsun... o an dünyada sadece ikiniz varmış gibi , bu yüzden bir an ilgi sende değilmiş gibi hissedip morelin yerle bir olmuş oluyor
Soran+1 yılEvet bu...
+1 yılBir nevi bu normal birşey
11 Yorumla
Soran+1 yılOhhh çok rahatladım şu an çook teşekkürler :))))))
Ben de öyle oluyorum arada
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi hissettim çok teşekkür ederim gerçekten yorum yaptığınız için :)))))))
+1 yılBu konuda yanlız diilsin
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için ama kuru kuruya değil gerçekten içten bi teşekkür :)))))
- +1 yıl
Rica ederim
Bende duygusal bi bağ içine giriyorum
Günlerce sadece onlarla konuşsam hep onlar olsa istiyorum
Soran+1 yılEvet evet yaaa
- +1 yıl
Beni tarif ediyorsun ama sen
Taakkkkpleşelim mi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende aksin gitsin istiyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılAyyy evet sanki bi anda durunca daha çok istek artıyor gibi oluyor bided
- +1 yıl
İstermisin su an
Soran+1 yılHayır istemiyorum teşekkürler
- +1 yıl
Peki
+1 yılAynı durumu yaşıyorum ama sık değil
15 Yorumla
Soran+1 yılMesela konuşma tamamlanmadığında hissediyor musunuz?
- +1 yıl
Öyle olunca daha yoğun hissediyorum ama bu tamamlanıp tamamlanmasıyla alakalı değil özel bi iletişim olduğu için diğerlerinden farklı geliyor
- +1 yıl
Sen peki?
Soran+1 yılYaaani illaki alakası vardır bence de işin duygusal tarafı da var
- +1 yıl
Alakası yok demiyorumda o ikinci üçüncü sırada gelir diyorum. Kesinlikle 👌
+1 yılhayır nemfomanyaksın. en kısa sürede benim gibi bir partner bulmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkeste olan şeyler rahat ol
14 Yorumla
Soran+1 yılCiddi anlamda bayağı rahatladım çoooook teşekkür ediyorumm
- +1 yıl
Bendede var o istek çevremde de çok gördüm devamlı orası ıslak istekli kadınlarda çok ama gizliyorlar hep
Soran+1 yılCidden bazen ben de karşımdaki kişiye çılgınlar gibi nude atmak isterken pek bir şey yokmuş gibi davranıyorum ah ahh...
- +1 yıl
Bem hiç çekinmem atarım ve gösteröektende çok zevk alırım eminim seninki de ıslak sıcacık yumuşak daracık tır
çünkü onları hayatının merkezi yapıyorsun hemen
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet, zaten bağımlı yapıda biri olduğumu fark ettim bu durumlarla bide çok kişi olmadığı için yani... bu muhteşem yorumunuz için çok teşekkürler :))
Soran+1 yılAşırı derecede haklısınız, bu konuda emin olduğum tek nokta bu olabilir...
Soran+1 yılBuyurun, neden ki
Aaa ayni ben ya sende bendensin yaa🤗
12 Yorumla
Soran+1 yılEklediiimm
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynıyız...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuşsak iyi olurdu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği