Soru biraz mantıksız gibi duruyor farkındayım. "Çünkü lezbiyennnn kızlardan hoşlanır" diyecek arkadaşlar var. Ama benim anlatmak istediğim lezbiyenler sadece sevişerek tatmin oluyor. Özellikle erkekler oral sevmediği kızlar da tam aksine orale bayıldığı için, ince ruhlu oldukları için lezbiyen olduklarını düşünüyorum. Kızları lezbiyenliğe itenin yine biz erkekler olduğu kanaatindeyim. Bu konuda beni aydınlatabilecek lezbiyen ya da lezbiyen tanıdığı olan arkadaşlar var mı?
Bazıları doğuştan bazıları sonradan olduğunu söylüyor. Yani her şekilde gerçek lezbiyen bir kız bir erkeğe en ufak dokunusunda bile tiksinti duyar. (gerçek lezbiyen diyorum lezbiyenim diyerek ortalıkta dolaşan çok kız var)
Cevap için teşekkürler. Bunu söylememdeki neden şu; erkekleri de gaylığa iten şeyler kızların oral sevmemesi, çok nazlı olması, ağzına boşaltmaması gibi sebeplermiş. Kızlarda buna benzer farklı düşüncelere mi sahip diye merak ettim. Cinsel yönelim tabi ki değişebilen birşey ama sebepleri olur. Sebepleri neler?
cinsel yönelim değişebilen bir şey değil. senin gayliğe itilmiş diye bahsettiğin erkekler damacana da s*ker. delik olsun yeter kafasındaki kişilerle karıştırma
Cinsel yönelim değişebilir kişiye bağlı. Benim bahsettiğim erkekler sadece gaylerden hoşlanan kişiler. Her bulduğuna hallenen erkekler değil. Erkekler çok sapık ve iradesiz varlıklar olduğu için çok fazla gereksiz yönelim oluyor