Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar tam sünnet çizgisinin altında ufak kabarıklık oluştu, kaşınıyor ve dokununca garip bir his veriyor, biraz araştırma yaptım direkt hiv, aids, cinsel yolla bulaşan hastalık, kanser falan demişler ama benim cinsel hayatım yok bakireyim yani daha herneyse daha dün geceye kadar hiçbirşey yoktu şimdi türedi bu aralar havalar ısınması ile birlikte bir haftadır kasıklarım genital bölgem çok terliyor sabah kalktığımda boxer shortumu değiştirmek zorunda kalıyorum ve birde bu sabah sıktım azıcık içinden sarı irin çıktı bu olay doktora gitmek ister mi havalandırsam ve dokunmasam geçer mi cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPenisin herhangi bir kısmında ortaya çıkan kahverengi sıvı dolu sivilceler siğillerdir. Öncellikle penis ince kaygan bir cilde sahiptir. Bu derinin üst ucunda sünnet derisi yani cildin glansı örten kısmı vardır.
Glans genellikle peniste çıkan sivilcelerden etkilenen bir alandır. Bu alanın iki parçası vardır. Bunlar idrarın çıkması için bulunan delik olan verteks ve glansın tacı olan taban kısmıdır. Bu glansta gözle görülebilen sivilcelere benzer yapılar görünebilir.
Bunlar görüldüğünde endişelenmemek gerekir. Bunlar sağlık açısından sorun oluşturmazlar. Sivilcelerin birçok sebebi olabilmektedir. Sebebi bulunduktan sonra uygun olan peniste sivilce tedavisi uygulanarak sorun ortadan kalkar.
Penis üzerinde sivilce yüz aknesine benzer şekilde çıkar. Glans kenarında çıkma eğilimindedir ve erkek sünnet derisini hareket ettirdiğinde görünür hale gelirler. Bunlar küçük, acısız, beyaz noktalardır. Basit yağ bezeleridir ve herhangi bir tedavi gerektirmezler. Bunun yanında tipik çıkıntılı olan sivilcelerin dışında ortaya çıkan ülserler cildi delerler
Erkek Genital Bölgede Çıkan Sivilceler Nasıl GeçerPeniste sivilce tedavisi sivilce oluşumunun nedenine göre değişiklik gösterebilmektedir. Tedavinin yapılması için ilk olarak sorunun kaynağının bilinmesi gerekir. Sivilce oluşumu cinsel yolla bulaşan bir hastalıkla olup olmadığı belirlenmelidir. Bundan sonra tanıya göre tedavi uygulanmaktadır.
Bunun dışında bu rahatsızlıkların oluşmaması için önlem olarak et yiyecekleri ve baharatlar sivilce oluşumunu artırmaktadır bunlara dikkat etmek gerekir. Bunun dışında vücut temizliği siğil ve sivilce oluşumunu azaltmaktadır. Günde en az iki defa penisi yıkamak gerekir.
Ayrıca peniste sivilce tedavisi önerisi olarak anti bakteriyel özelliklerinden dolayı sarımsak, Hint yağı, aynısefa çiçeği yağını genital bölgeye bir pamuk yardımıyla sürülebilir. Doktor tavsiyesi üzerine verilen kremlerde oluşan sivilceleri tedavi etmek için kullanılır.
Tüm insanların başına geldiğinde sorun yaşatabilecek olan sivilceler sebebine göre dikkat edilip tedavi edilmelidir. Tanı konulduktan sonra bazı sivilceler kendiliğinden geçerken bazıları da doktor tavsiyesiyle önemsenip derhal tedavi altına alınmalıdır.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılamaan gir doktora sor nolcak sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl😂😂😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi