Sadece bu olayla ilgili ayrılan veya bu olayla ilgili yorum yapan ilişki bunun üzerine bağlayan insanların gerçekten ilişkilerinde sorun var demektir her şey çünkü sexting demek değildir tabi sırf olumlu yapmıyor diye de ona bağlanmak Bu da saçma Şöyle ki Saçmalama kimse yanlış anlamasın İnsan sevdiğiyle her şeyi yapmak ister Hani bir laf vardır ya İnsan sevdiği ile ölümüne gitmek ister İnsan sevdiğiyle yapmayacaksan yoldan geçen biri ile mi yapacak mesela Ben ilişkilerde her şeyin yaşanması gerektiğini düşünüyorum
Bu karşımdankinden ne beklediğime bağlı.. Ona neden ve hangi hislerle yaklaşıyorum gibi sorularını kendime sorarım.. Vereceğim cevap neyse, ona göre karar veririm..
Seksting yapmadığı için gerçekten değer veren birinden ayrılmam. Ben zaten kimseyle böyle bir şey henüz yapmadım. Ama ben teklif etsem hayır diyecek pek inanmıyorum.
Ben bu soruyu şöyle yanıtlamak istiyorum demek ki ben hayatımda olan kadını sadece ve sadece cinsel ilişki ihtiyaçlarımı karşılaması için seks oyuncağı haline getirmiş oluyorum, ben doğuştan bedensel engelliyim destek alarak yürüyorum 30 yaşındayım ve aktif cinsel birlikteliğim yok ama zorla cinsel birliktelik için için de kimseyle birlikte olmadım ve sorunun cevabına gelecek olursam benimle cinsel mesajlaşma yaşamadığı için hiçbir kadını terk etmedim etmezdim ☺️
Soruyu tam anlamadım ama seksting'in vereceği haz ve mutluluğu partnerine çok gören kişiyle ilişki yürüyeceğini sanmıyorum. Cinsellik, iki kişinin birbirine katabileceği en güzel şeylerin başında geliyor. Mutluluğu ve hayat enerjisini artıran bir durum. Bunu hariç tuttuğun zaman ilişkinin ne gibi bir getirisi olabilir? Çocuk gibi evcilik mi oynayacağız? Yetişkin insanlar için seks tartışma konusu olmaz. Yetişmemiş veya çocuk kişilikler bunlardan kaçar..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sexting diye darlayan adamdan ayrılırım. Sabah öğle akşam sexting mi olur herşeyin zamanı var. Sabah gözümü açıyorum mesaj gelmiş mik akşam bakıyorum mik başka şeyler de paylaşmak lazım
Sevdiğim kadına anlayışlı davranmıyorsam istemediği bişey için onu zorluyorsam ben onu sevmiyorum demektir Seven insan sahip çıkar görüşüne fikrine saygı duyar Sevdiğini zorlamaz Zamana bırakır Siz böyle gerizekalıları nerden buluyosunuz kuzum vallahi anlamıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
6 senelik bir ilişkinin içindeyim sevdiğim adam öpmeye çekinen kıyamayan biri bir kez olsun bu konulara girmedik bir kez olsun benden böyle bişi istemedi 🌹
Hayir asla. ciddi iliskide seks sonradan gelen bir şey. karsindaki zaten ciddi değilse gider. gitmez sorun etmezse zamanla herseyin oturucağini bilip kalir ve karsisindaki insani guvenini kazanmaya çalışir.
Reeli varken sanal yaşamak ne kadar dogru Gercek iyi bir partner seksting ihtiyac duymaz fakat fantezi ve tatmin oluyorsa partnerime deger verdigim icin yapabilirim.. olmasada olur
Seksting ne yahu, çatır çatır sevişmek varken neden online tatmin olmaya çalışalım? Normal seks yapmak varken sekstingi tercih eden insanla yakınlaşacağımı sanmam.
Yoo neden ayrilayim ki herkesin kendi isteği arzusu sonuçta yapmadı diye ayrılmak saçmalık olur isterse yapılır istemezse yapılmaz kimse zorunda değil yani
Hayır ayrılmam. Ciddi düşündüğüm olmuştu kendi istemedi 7-8 aydır görüşüyorduk burdan adresine kadar herşey elimde isinciddiye bindirince istemedi çok sevdim onu bağlandım sexting yapmasakta
Bana saçma geldi değer veriyorsa saygı duyar kararına. Hee beni seviyorsan yap aşkım yapmıyorsan sevmiyorsun demektir. Bir yerini göstermezsen bana değer vermiyorsun ben anladım hıh. Ne bu ergenler gibi. Saçmalık.