İşe gideceğim hazırlanmam gerekiyor. Veya artık gitmeliyim geç oldu. - Ben seks yaptıktan sonra en az 2 3 saat partnerimle sarılarak sohbet etmeliyim. Onun dışında hiç bir bahaneyi kabul etmiyorum. Tüm lezbiyen ilişkilerimde seks sonrası hep yatakta sarılarak sohbet edip sevişiyoruz. <3 Buda böyle olmalı. #SinirliBebek <3 <3 <3
Cinsel birliktelik yaşayıp boşalma gerçekleştikten sonra özellikle erkeklerin saçma sapan soruları vardır.
Performansım nasıldı?
Benden önceki sevgilin mi daha iyi yoksa ben mi daha iyiyim?
Benden zevk aldın mı?
Tekrar birlikte olacak mıyız?
Beni ne kadar çok seviyorsun?
Bunun gibi birçok düşünce bana çok saçma gelmektedir eğer bir kadın sizi sevmemiş istememiş olsa sizinle zaten cinsel birliktelik yaşamaz, ancak ve ancak paralı bir ilişki yaşıyorsanız zaten orada duygu beklemenize üstteki sorulan soruları beklemenize gerek yok O kişi işini yapacak ve parasını alacaktır.
Teşekkür ederim?"%? Wtf? Dondurmacıdan 3 top külah dondurma almışta teşekkür ediyor sanki neyin teşekkürü bu 😄 heryerde teşekkür edilebilir ama yatakta hayır abi hayırr sakın bu hataya düşmeyin
Çoğu kadın haz almadığından eminim çünkü şimdiki erkeklerin 100de 99u 1 atınca bitiyor kadın patlamadan erkek bitiyor erkek dediğin peş peşe saatlerce yapmalı kadın mutlu olursa herşey iyi olur
herkesin ortak paydada buluştuğu "nasıldı " sorusu herkes için geçerli bir gereksiz cümle bencede bir de şu var hemen arkayı dönüp uyumak söylenmeyen dile getirilmeyen cümleden daha keskin bir saçmalık
Bu arada nasıldı, nasıldım diye sormam. O konuda hiç problemim olmaz. Karşı cinsi de her durumda istediğim kocama getiririm. Neler yapabildiğine kendisi bile şaşırır. Pek sormaz.
seks sonrası sormaya gerek yok terınden nefes alısından ve kendınden gecmenden anlarım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir erkeğin nasıldım demesi çünkü erkek yaptığı işi bilmeli onay almasına gerek yok yani nasıl olduğunu partnerin yüzünden hislerinden aldığı zevkten anlar bunlar yeterli nasıl olup olmadığı için.