Cinsel Yaşam Sekstingde sizi en azdıran cümle nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sekstingde sizi en azdıran cümle nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl beni cümle değilde partnerimin inlemesi azdırırdı.. 5 20 Yorumla Aranjor_ +1 yıl Ah bee keşke senin gibi olsa eşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Aranjor_ ne alaka beyefendi anlamadım Yorumla Aranjor_ +1 yıl Aaa pardon yaa. Olay çok farklı anlaşıldı 😅 inlemesi yazmışsın. Ben izlemesi diye okudum 🤦 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Aranjor_ yaa o da olabilir gerçi klfdm neyse sorun yok Yorumla Aranjor_ +1 yıl O zaman tekrar aynı yorumu ekliyorum 😅 Yorumla Noname6n +1 yıl Inleme sesleri var youtube da. Dinledinmi hic? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Noname6n evet biliyorum dinlemiştim bazıları güzeldi Yorumla Noname6n +1 yıl Eski sevgilim de hep dinlerdi. Yorumla Noname6n +1 yıl Peki hic normaldan farkli tarz seyler izledinmi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Noname6n hayır p*rno vs izlemiyorum Yorumla Noname6n +1 yıl Peki hayal? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Noname6n hayal ediyorum tabiki arada hikaye okuyorum o kadar yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabi inleme sesleriyle beraber yapıyorum öyle daha zevkli oluyor Yorumla Noname6n +1 yıl Peki apsürt seyler hayal ettinmi? Yorumla Aranjor_ +1 yıl Nerden de yazdım sürekli bildirimmm 🤦 özele geçin bari arkadaşın da işi görülsün 😅 Yorumla Noname6n +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Noname6n absürt şeylerden kastınız nedir bu arada uyumuştum o yüzden yazmadım kusura bakmayın Yorumla Noname6n +1 yıl Tamam sorun degil. Apsürt yani normalden farkli. Ya da gercekte asla yasamayacagin ama hayal etmezi hoş olan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Noname6n yok hayal etmedim anlayışınız için teşekkürler Yorumla Noname6n +1 yıl Rica ederim Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl bana teslimiyetini belirtmesi altıma yattığını belirtmesi zevkten inlemesi 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl İlgilenmiyorum da ilgilensem bile ben istemedğim sürece bir halt yiyemez 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Belirli birşeyi yok fakat beni arzuladığını duymak tahrik edici 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Benim cümle değilde farklı kişiliklere bürünmek çok azdırıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hadi simdi s*kime domal demesi. Birde tanimadigim biriyle sesli yapmak beni cok azdiriyor 1 2 Yorumla lasttime1903 +1 yıl Really? Yorumla Sıradanbiri178 +1 yıl Hadi yapak ozamqn ne bekliyon Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkekler daha çok görsel ve işitsel olarak tahrik olur kadınlarda hayal gücüyle 0 0 Yorumla
skiPskiPaW Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sexting beni azdırmio 1 1 Yorumla Sıradanbiri178 +1 yıl Normal denedim benide çok azdirmadi sesli sextingi merak ediyom Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yalarım yerimm ısiririm bakarım demesi 🥵 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. G*tümden çık diye yalvarması olabilir 0 0 Yorumla
Aranjor_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok sert. Demir gibisin. Yavaşşş demesi. 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Buraya yazarsak yayından kalkar :) 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ahhhh güzelmi cümlesi 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aşkım yanlış yerden giriyorsun 😂 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sokim dibine kadar olursa 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İçime boşal 🥰 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Cümlelerle isim olmaz 0 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Ahhhhhh 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Göğüs xd 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vur bana 😂😂 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Seni azdıran ne 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uzun uzun anlatmak lazım 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Memelerini em 🙈 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkekim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Uyumak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
beni cümle değilde partnerimin inlemesi azdırırdı..
Ah bee keşke senin gibi olsa eşim
@Aranjor_ ne alaka beyefendi anlamadım
Aaa pardon yaa. Olay çok farklı anlaşıldı 😅 inlemesi yazmışsın. Ben izlemesi diye okudum 🤦
@Aranjor_ yaa o da olabilir gerçi klfdm
neyse sorun yok
O zaman tekrar aynı yorumu ekliyorum 😅
Inleme sesleri var youtube da. Dinledinmi hic?
@Noname6n evet biliyorum dinlemiştim bazıları güzeldi
Eski sevgilim de hep dinlerdi.
Peki hic normaldan farkli tarz seyler izledinmi?
@Noname6n hayır p*rno vs izlemiyorum
Peki hayal?
@Noname6n hayal ediyorum tabiki arada hikaye okuyorum o kadar yani
tabi inleme sesleriyle beraber yapıyorum öyle daha zevkli oluyor
Peki apsürt seyler hayal ettinmi?
Nerden de yazdım sürekli bildirimmm 🤦 özele geçin bari arkadaşın da işi görülsün 😅
?
@Noname6n absürt şeylerden kastınız nedir
bu arada uyumuştum o yüzden yazmadım kusura bakmayın
Tamam sorun degil. Apsürt yani normalden farkli. Ya da gercekte asla yasamayacagin ama hayal etmezi hoş olan
@Noname6n yok hayal etmedim
anlayışınız için teşekkürler
Rica ederim
bana teslimiyetini belirtmesi altıma yattığını belirtmesi zevkten inlemesi
İlgilenmiyorum da ilgilensem bile ben istemedğim sürece bir halt yiyemez
Belirli birşeyi yok fakat beni arzuladığını duymak tahrik edici
Benim cümle değilde farklı kişiliklere bürünmek çok azdırıyor
Hadi simdi s*kime domal demesi. Birde tanimadigim biriyle sesli yapmak beni cok azdiriyor
Really?
Hadi yapak ozamqn ne bekliyon
yeter bu
Yaktı beni 🤣😃😉😉
https://youtu. be/kGaW9VezcsA? feature=shared
Her yerimi yemelisin diyen hatuna bayılıyorum:))
istersen güzel bir şekilde fotolu gifli devamı olur
Erkekler daha çok görsel ve işitsel olarak tahrik olur kadınlarda hayal gücüyle
Sexting beni azdırmio
Normal denedim benide çok azdirmadi sesli sextingi merak ediyom
Yalarım yerimm ısiririm bakarım demesi 🥵
Karsimdakinin bana emir vermesi
G*tümden çık diye yalvarması olabilir
Çok sert. Demir gibisin. Yavaşşş demesi.
Buldum da cümlesi kaldı 🙂
Hizliresim linki içindeki memeler
Buraya yazarsak yayından kalkar :)
Ahhhh güzelmi cümlesi
Aşkım yanlış yerden giriyorsun 😂
Gel yapalım öğren ne olduğunu
Sokim dibine kadar olursa
İçime boşal 🥰
Cümlelerle isim olmaz
argo küfür
Erkeğim parçala tüm vücudumu
Ahhhhhh