- Cinsel yaşamda yaşanılan sorunlar arasında olan erken boşalma ve ereksiyon sorunlarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır

saçma. 5 dk daha fazla sürede boşalmanızı sağlar diye bir şey mümkün değil. 1 dk bile daha uzun sürdürmez. kimyasal bir şey değil bu. minimum fiziksel müdaheleyle belki 10 15 saniye daha geç boşalmayı sağlıyodur. sertleşme için de aynı. doktor kontrollü kimyasallar almadıkça ne gözle görülür bir geç boşalma ne de daha uzun süre sert kalma olur. hepsi para tuzağı.
halka malka gerekmez zincire vursam dumaz bu keloglan😂😜
Ahahahahhahahahaah
Cevap
15Cevap
Hani sizin saçınıza taktığınız rengarenk çorap boğazı gibi tokalarınız var ya hah işte o da aynı görevi yapıyor. 😅😂🤣🌸😎
Abimiz tecrübeli 😅😅😅😅😅😅😅😅
kullanırsam süreyi daha uzatmış olacağım fakat 45 dk de artık yeter daha ne kadr gireceksin diyor bıkan çok doyumsuz az
Anladım
türk erkeklerı 2 saatten once bosalmaz onun ıcın gerek yokk hah ha..
Ajahahahaj
Hiç ihtiyacım olmadı ama onu kelepçeyle denedim :D Sıkması falan acayip zevkli :)
Ahahahah
Hiç kullanmadım ki cok sukur gerekde yok yılan saglam 😀😀
Ahahahahahah
Nişanlıyım ahajajahaja
denedım ama zaten gec boalıyorum sonuc parterım ıcın ekstra zevk verıcı oldu yarattıgı tıtresım ona cok zevk verdı
Anladım
bu arada bunların tıtresımlı olanları var gorselı yenı gordum
hayır kullanmadım cidden işe yarıyor mu?
Ya biz kullanmıştık biraz geç boşaltıyor gibi geldi ama nişanlım gereksiz bir şey dedi bilmiyorum sksksk
hmm denemek lazım aslında
eğer sadece biraz geç boşaltıyorsa erken boşalanlara iyi gelebilir
çok şükür öyle bir sorunum yok :)
Gerek yok kullanmadım
Hadi bklm
kullanmadım ihtiyacım yok.
İYi bakalım
Kullanmadım gerekte yok zaten
Öyle bi derdim yok :)
Güzel
Kafada bitiyor geç boşalma ama canı yandımı daha zevk aldığımdan anca o zaman boşalıyorum
Bu gidişle ilerde kullanacağım gibi
Hiç kullanmadım..
Güzel
Hayır gerek yok bana
Helal :)
Kullanmam
👍🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?