AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Böyle davranan bir yaratıktan sana hayır gelmez kurtar kendini
Ayrıl ondan uğraşma öyle heriflerle suç sende değil onda
Kesinlikle o kişiden ayrilmalisin sana böyle konuşup böyle davranan biriyle hiç bir şey olmaz. Bende ilk ilişkimi yaşadığımda canım çok yanmış ve sevgilim kendi isteğiyle yarıda bırakmış merak etme yavaş yavaş alıştıra alıştıra olur daha fazla canın yanmasın demişti ve benden de kan gelmemişti. İşte büyür bak aradaki farkı sen gör sana şevkat göstermeyen kot davranan bir insanı asla hayatinda tutma çünkü emin ol o seni sevmiyor
Belki zarın esnektir üzülme bi doktora görünmeyi dene bide
Adam sana işim biti demiş yol vermeye çalışmış ve yol verecek hazır ol buna
Hayvan hem beceriyor hemde ağlamayı kes mi diyor yuhhh
Ilk denemissin ama boyle olmazki ilk denemeyi yapa kisi beceriksiz belliki
Kanamadığı için ön yargılarına yenik düşmüş olabilir. Böyle bir sebepten bitirmeyin, kendinize şans verin. Konuşarak çözün her şeyi.
Sen stres yaptın bayağı sanırım. Stres yapma nedenin neydi? Bı de erkek arkadaşınla konuştun mu oturup sakin bı şekilde?
Böyle bir pislikle keşke ilişki yaşamasaydın daha anlayışlı biriyle yapsaydın keşke.
Onun için sadece cinsellik için varsın ilişki esnasında söyledikleri yaptıkları bunu açıkça ortaya koymuş :)
İlki heyecandan olmuş ikincisinde kızlığında açılır sulanması lazım ilk girişindede
İşte yanliş kişiyle böyle bişey düşünürsen böyle hayal kırıklığına uğrarsın
Her ilişkiye giren kadınların %95 i ayrılıkla bitiyor. Yapmayın şunu artık kullandırmayın kendinizi
asla affetme git ayrıl şundan sinirden kuduruyorum şu an
Adam degilmis yanindaki, onu gördün... madem bu deneyimi yasayacaktin, o kısım bitti... bundan sonra düzgün insan bulmaya oncelik ver..
ilişkiye girerken bize mi sordun şimdi burda ağlıyorsun
Anlayışsız erkekler...😠(bazıları)
Kardeşim ıslanmadan ilişkiye girilmez kadınlar için çok acıklı olur bu bir ikincisi erkek arkadaşın deliği bulabildi mi acaba
kendi beceriksizliği. sokmadan önce emdi yaladımı. sulandırdımı
.
Kesinlikle karşı tarafın bilgisizliğinden.
.
Bunu ne zaman anlarsınız bilmiyorum 20 yaş ve altındaysanız sizden 10 yas büyük bir erkeğin tek amacı sizi yatağa atmaktır sıkıldığı gün de bırakır boşuna evlilik hayalleri kurmayın. Geçmiş olsun çok iğrenç bi durum yaşamışsın atlatırsın umarım
23 29 nasıl peki?
@Sarıpapatyam1 sorun olabilecek bir yaş değil bence hocam. Iki tarafta seviyorsa birbirinden eminse.
Ona buna verip anlayışsız erkekler demenizde çüş artık dedirtiyor
Yaktın kendini. Hiçbir değerin kalmadı. Vay arkadaş bu kızlar neden böyle saf
Zarla mı oluyor değer 🤦🏻♀️
@KutsalLolita tamam git o zaman herkesin altına yat
Herkesin altına yatalım hatta çıplak gezelim dünya çıplaklar kampına dönsün demiyorum
Ama insanın sevdiği insanla bir şeyler yaşaması da onu kirletmez. Sadece dikkatli olup karşındaki insanın niyetini anlamak doğru insanı seçmek lazım. Soruyu soran arkadaşımın anladığım kadarıyla hem cinsel bilgisi yok hem de yanlış insanı seçip kendini kullandırmış. Bu kadar basit.
Ama karşısındaki insana güvenip bir şeyler yaşamak istemesi onu kirletmedi.
@KutsalLolita kirletti
Yazık harcadığın oksijene
@KutsalLolita canım kocan olmayan bir erkeğe bütün vücudunu namusunu bekaretini vereceksin. Ama namusluyum ayaklarına yatacaksın. Yok namus zar mıymış. Bu ne saçma bi şey ya. Hasta mısın sen?
Hasta olan sensin. ☺️ Tekrar söylüyorum. Harcadığın oksijene yazık.
@KutsalLolita bi sorum var. Sen bekaretini verdin mi sevgiline
Hayır vermedim. Ben daha öpüşme bile yaşamadım 😂
Günü gelir ten uyumunu yakaladığım beni heyecanlandıran aklı başında bir erkek arkadaşım olursa yaşarım.
@KutsalLolita belli zaten. İlk fırsatta deldireceksin postu 😂
ne kadar iğrenç bir zihniyetin var... sonra kadın cinayetleri neden bitmiyor
@bardakkkkkk ya saçmalama arkadaşım. Çırılçıplak soyunup eşin olmayan bir erkekle ilişkiye girince siz temiz oluyorsunuz da ben mi iğrenç oluyorum. Gidin şu beyninizi bi temizletin ya
Ne alakaamk ya bak şu an iyice çıkardım seni gözden 🤪 ne halin varsa gör
@KutsalLolita hadi canım güle güle 🖐️
Öptüm byeeee
insanların temiz olmasını buna baglamazsan daha güzel olabilir. ayrıca altına yatmak ne oluyor? cinsellik iki kisi yasanir bir tarag kaybeden diger taraf kazanan mi saniyorsun sen? neden sadece kadınlara laf söylüyorsun?
@bardakkkkkk hayır tabiki. Aynı pisliği erkek de işliyor. O da kirleniyor benim gözümde. Erkeğinde değeri kalmıyor. İki taraf için de yanlış. O da karısı olmayan bir kadının bedenine dokunarak kendini değersizleştiriyor
Değer niye kalmıyor
Evlenip bir birini gerçekten sevmeyecek ilişkiye girenler var banada bu saçma geliyor evlilik tüm her şeyi çözüyor mu isteyen istediğini yapar
@Berivann6 senin sevgilin var mı
zaten öyle oluk oluk kanama o girerken bile anlar tecrubeliyse
Bence o kişiden uzak durmalısın. Birde bekaret için muayene oldun mu merak ettim bende bozulduğunu nasıl anlarız ki
Senin kendinden 10 yaş büyük herifle ne işin var ya seni kullanıp atıcak kendine bunumu layık görüyorsun
Nerden buluyorsunuz böyle öküzleri anlamıyorum normal bir insan beceriksizliğini kabul edip karşısındakini sakinleştirmeye çalışır moral verir.
Çok merak ediyorum gerçekten böyle öküzleri nasıl nerden buluyorsunuz.
İnanılır gibi değil
Arkadaşım güncellemeye nazaran yazıyorum kötü birsey asla yazamam bilakis çok üzülüyorum ve sormadan edemiyorum kızların geneli bu tür adamları seçiyor nasıl oluyor aklım almıyor.
Samimiyetle sana destek en azından psikolojik destek yapabileceğim birsey varsa sağlıkçı olarak destek olmak isterim
erkekler anlayışsız değil siz adam gibi erkekleri değil saçma sapan insanları seviyorsunuz
Böyle kızları neden üzersin ki Ayıp yazıktır ya kendini sert erkek falan sanıyor heralde Kodumun oğlu
Kendinizi kullandırtmayı çok seviyorsunuz yapacak bişey yok. Bu hoşunuza gidiyor. Bu arttıkça güçlü kadın oldugunuzu iddia edip sizi seven sayan iyi erkek leri oynayıp dolandırcak sınız sistem bu
demek ki senin ki esnek zarmış ve böyle zorlayıp seni bu kadar kırması çok kötü olmuş böyle tabi ki olmaması lazımdı. Senin ilk olduğu için iyi davranması gerekirdi bu onun öküzlüğü
Çok uzun okumadım kesin malın biriyle birlikte olup mağdur oldun
Evlenmeden böyle bir şey yaşarsan bu lafları duyarsın tabi ki çok yazık olmuş gençliğine.
bencede
Zorla tecavüz eder gibi konuşmuş
Ayrıl o şerefsizten. Madem o kadar bekaret önemli o zaman onun yaptığı ne oluyor. Karaktersiz.
cok ahlakli biriymis, bakalim ilerde kocana nasil aciklayacaksin bu durumu.
İyi olmuş. Kendinden hem 10 yaş büyük hemde kaba birini bulmuşsun. Seninle evlenicek kişi bakire olmadığını anlarsa bırakır ortada.
Bakire olmadığım için benimle evlenmeyecek olan kişi zaten Allah’a yakın bana uzak olsun.
İyi olmuş ne demek yaaa? Kadının düşmanı gerçekten de kadınmış.
Sen Allah'a yakin olsaydın bu durumda olmazdin.
@kingkong321 adaaam
@herseygüzelolacak95 Sen de bir kraliçesin, adını beğendim.
Test yaptırabilirsin için rahat eder. Onu da bırak bence sana şimdiden böyle davranan ileride nasıl davranır kim bilir?
Hiç korkma köyü yorumları aldırma olan oldu ntestini yaptır kendini üzme
Tam yrrak kafalı biri ile sevgiliymişsin. Böyle mi yaklaşılır bir kadına. Nereden buluyorsunuz böyle davarları şaşırıyorum
Giden zarın olsun, o öküzü çıkar hayatından.
Öyle is bilmez okizlere verirsen öyle olur kuru iken zorlamis tahriş olmuş sende kasmisin oral yapıp hazırlamadi mu
Vajinismus olmuşsumuz. Tedavi görmeniz gerekli.
amacı kullanmakmış ve kullanmış. işi bitincede klişe cevabı vermiş :)
Bekaret gitti. Zar tam bozulmamış olabilir.
O malın tekiymiş bir kıza hiç yakış ayan şeyler yapmış ve amatör olduğu için canın çok acımış
Öküzün tekiyle yaparsan böyle olur
Özet..
aynen.
başkasıyla ilişki yaşadığını kanama gelmediği için düşünmüş ama seni sevse bu şekilde tepki vermezdi kusura bakma canım ama seni sevmiyor
Ne kadar girdi orta parmak kadar girildiyse bozulmuştur
Hadi canım ciddimisn
bidakine daha dikkatli ol yapacağın insanı ıyi seç
ilişkiye girmeseydin mq ben mi dedim gir diye
zina yapmaya devam edin siz
Evlenmeden neden ilişkiye giriyorsun
okuze denk gelmıssın yoksa dunaynın en zevklı seyı kabusun olmazdı
Hiç hak etmeyeceğin kadar kötü bir muamelede bulunmuş
sizinle ön sevişme yapmadan mı ilişkiye girdi nasıl anlatsam sizinle öpüşmeden sizi zevke getirmeden mi ilişkiye girdiniz
Sen onun gözünde bir eskorttan daha değersizsin..
Seviyorsan bu muameleyi zaten sorun yok.
sana resmen o. ospu muamelesi yapmış
zikmis iste isini gormus birde senin zirlamanimi dinlicek sen vermesen baskasi verirdi zargoya
Amacı seni elde edip s*ktiri çekmek bariz